KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: KK Crvena zvezda
U nesretnoj Alempije sezoni Radanov je igrao u FMP-u na poziciji 4. Dakle, umesto da ima loptu u rukama on je coskario, čekao i nazadovao dok su Filip i Nenadić igrali driblingom.... I to u sezoni u kojoj su bili 7-8 na tabeli.
Ne kažem da bi imali sada igrača u rotaciji, ali su morali da imaju sluha da u "limunada" sezoni kad je sve rešeno njega sa tom visinom forsiraju na pleju.
Ne kažem da bi imali sada igrača u rotaciji, ali su morali da imaju sluha da u "limunada" sezoni kad je sve rešeno njega sa tom visinom forsiraju na pleju.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Morao je da ima veću minutažu, po meni talentovaniji igrač od Davidovca, Dobrića i Nenadića. Ali ovo je sada trend, ni Zvezda ni Partizan već treću sezonu nemaju nijednog domaćeg momka među nosiocima igre niti se iz mlađih kategorija pojavio neki veliki prospekt. Marinković kao nešto obećava, ali više me podsjeća na put Tripkovića nego na budućeg reprezentativnog startera.CikaZika wrote: ↑Fri Aug 09, 2019. 3:02 pmVelika steta sto nije dobio pravu sansu, mada koji mladi igrac i jeste u KKP i KKCZ? To je zalosno za nasu kosarku.
Meni se Radanov mnogo dopada kao igrac, neka vrsta Tepica, sa boljim sutem, iako mu to nije bas jaka strana, tu treba da radi dosta i atletski bolji igrac. Radanov od 1 do 3 moze da igra. Tako visok plej je, po mom mišljenju, uvek dobra opcija.
Sto se ne radi sa mladima je druga stvar, svi imaju nedostatke, ali niko zelju da radi sa njima. Nazalost...
Praktično je Gudurić poslednji istinski as proizveden u srpskim klubovima, a on je '95. godište.
Sve se slažem a posebno za Gudurica, to konstantno ističem jer je to bolna činjenica.... Tako je i u EL.
Nadji 3 igrača sa bitnim ulogama da su kao Gudura ili mladji....nema.
Ne slažem se za Davidovca.
Deki je čisti talenat...takav osećaj ne može da se nauci.
On čak i sporost pretvara u vrlinu, u tom segmentu slicno kao Bodiroga nekada.
Nadji 3 igrača sa bitnim ulogama da su kao Gudura ili mladji....nema.
Ne slažem se za Davidovca.
Deki je čisti talenat...takav osećaj ne može da se nauci.
On čak i sporost pretvara u vrlinu, u tom segmentu slicno kao Bodiroga nekada.
On i Gudura su vršnjaci, prvi rezervista u Zvezdi, drugi će se okušati u NBA i to u klubu gdje će izvjesno imati priliku da se dokaže, barem zbog izostanka rezultatskog pritiska Grizlisa. Toliko o talentu.
Priželjkivao sam Pena kao pojačanje, uprkos ozbiljnoj povredi. I dalje mislim da može biti ozbiljan evroligaški plejmejker.
Ja sam ti odgovorio za Radanova, kad si napisao da je talentovaniji od Davidovca....sto svakako nije..
Usput, nisam bas ni siguran da talenat moze da se meri kvalitetom kluba u kojem igras.
Usput, nisam bas ni siguran da talenat moze da se meri kvalitetom kluba u kojem igras.
Peno je veliki Grobar tesko da bi dosaoSpida wrote: ↑Sat Aug 10, 2019. 7:27 pmOn i Gudura su vršnjaci, prvi rezervista u Zvezdi, drugi će se okušati u NBA i to u klubu gdje će izvjesno imati priliku da se dokaže, barem zbog izostanka rezultatskog pritiska Grizlisa. Toliko o talentu.
Priželjkivao sam Pena kao pojačanje, uprkos ozbiljnoj povredi. I dalje mislim da može biti ozbiljan evroligaški plejmejker.
Plan i raspored priprema seniorskog tima KK Crvena zvezda mts:
19.08. okupljanje prvog tima
19/20/21. pregledi u Beogradu
22.08. prvi trening u Beogradu
01.09. trening utakmica Oldenburg (Beograd)
04.09. trening utakmica Darussafaka (Beograd)
08.09. trening utakmica Mornar (Beograd)
11.09. trening utakmice u Beogradu (imena protivnika biće objavljena naknadno)
16.09. put u Atinu
17.09. trening utakmica Atina Olimpijakos (utakmica zatvorenog tipa)
19.09. trening utakmica Atina Peristeri
21.09. trening utakmica Atina Olimpijakos ( otvorena utakmica)
25-29.09. Put u Zagreb i učešće na Superkupu ABA lige
Nek nam je srecno i uspesno.
19.08. okupljanje prvog tima
19/20/21. pregledi u Beogradu
22.08. prvi trening u Beogradu
01.09. trening utakmica Oldenburg (Beograd)
04.09. trening utakmica Darussafaka (Beograd)
08.09. trening utakmica Mornar (Beograd)
11.09. trening utakmice u Beogradu (imena protivnika biće objavljena naknadno)
16.09. put u Atinu
17.09. trening utakmica Atina Olimpijakos (utakmica zatvorenog tipa)
19.09. trening utakmica Atina Peristeri
21.09. trening utakmica Atina Olimpijakos ( otvorena utakmica)
25-29.09. Put u Zagreb i učešće na Superkupu ABA lige
Nek nam je srecno i uspesno.
Iz odluke FIBA BAT:
1. Naređeno je da BC Crvena zvezda plati gospodinu Stefanu Jankoviću iznos
100.000,00 EUR bez ikakvih srpskih poreza.
2. BC Crvenoj zvezdi je naređeno da plati kompaniji Bill A. Duffi International, Inc., dba
BDA Sports Management iznosi 10.000,00 EUR bez ikakvog srpskog poreza -
es.
3. BC Crvenoj zvezdi je naređeno da plati kompaniji Bill A. Duffi International, Inc., dba
BDA Sports Management je iznos od 12.000,00 EUR kao nadoknadu
akontacija troškova arbitraže.
4. Naređeno je da BC Crvena zvezda zajednički plati gospodinu Stefanu Jankoviću i Billu A.
Duffi International, Inc., dba BDA Sports Management iznos od
10.950,00 EUR kao nadoknadu za njihove pravne troškove.
5. Svi drugi ili daljnji zahtjevi za olakšanjem odbacuju se.
1. Naređeno je da BC Crvena zvezda plati gospodinu Stefanu Jankoviću iznos
100.000,00 EUR bez ikakvih srpskih poreza.
2. BC Crvenoj zvezdi je naređeno da plati kompaniji Bill A. Duffi International, Inc., dba
BDA Sports Management iznosi 10.000,00 EUR bez ikakvog srpskog poreza -
es.
3. BC Crvenoj zvezdi je naređeno da plati kompaniji Bill A. Duffi International, Inc., dba
BDA Sports Management je iznos od 12.000,00 EUR kao nadoknadu
akontacija troškova arbitraže.
4. Naređeno je da BC Crvena zvezda zajednički plati gospodinu Stefanu Jankoviću i Billu A.
Duffi International, Inc., dba BDA Sports Management iznos od
10.950,00 EUR kao nadoknadu za njihove pravne troškove.
5. Svi drugi ili daljnji zahtjevi za olakšanjem odbacuju se.
Okej, zasluzio je ugovor i za sledece sezonu 
KKCZ promovisala tri igraca na Malom Kalemegdanu.
KT KSS, shodno članu 80 Registracionog pravilnika KSS, objavljuje da je KK Crvena zvezda, iz Beograda, ponudio i deponovao, nepotpisani, prvi Profesionalni ugovor (15.08.2019.) igraču, STEVAN KARAPANDŽIĆ.
- Tajler Darden
Gde Admiral, Spida i ostali vaši vide Davidovca i Dobrića u sezoni pred nama?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Isto kao i prošle, više očekujem od Dobrića koji je opasan zbog šuta iz driblinga. Neće se naigrati pored onolikih stranaca i rezultatskih imperativa na tri fronta.
Na papiru opet iz nekog trećeg plana kreću.
Ono što im ide na ruku je ogroman broj utakmica.
Dobric je kud i kamo u definisanijoj situaciji gde će obično menjati Lazića i raditi stvari kao podrška ostatku spoljne linije.
Davidovac će verovatno opet krpiti sve... Od a do š, i opet plivati sa pozicije na poziciju. Ok, koristimo svu njegovu raznovrsnost.... Ali ne vidim ni jedan razlog da mu se ne da liderska uloga u ekipi.
Jednostavno, ako je neko zaslužio onda je to on.
Ono što im ide na ruku je ogroman broj utakmica.
Dobric je kud i kamo u definisanijoj situaciji gde će obično menjati Lazića i raditi stvari kao podrška ostatku spoljne linije.
Davidovac će verovatno opet krpiti sve... Od a do š, i opet plivati sa pozicije na poziciju. Ok, koristimo svu njegovu raznovrsnost.... Ali ne vidim ni jedan razlog da mu se ne da liderska uloga u ekipi.
Jednostavno, ako je neko zaslužio onda je to on.
Nemoj Admirale, Davidovac je više rekreativac nego ozbiljan košarkaš. Ima prirodan osjećaj za igru i veliki IQ, ali sa onim fizikalijama i kilavošću je pandan osobi sa mišićnom atrofijom koja je pritom popila koju. Nema beka u Evroligi koji ga u trci na 10 metara neće ostaviti dva metra iza.
Liderska uloga se ne daje na kastingu, nego zaslužuje na parketu. Više može penzioner Perperoglu u pola četvrtine nego on za utakmicu.
Da se pojavio prije 20 ili 30 godina, napravio bi dobru karijeru.
Liderska uloga se ne daje na kastingu, nego zaslužuje na parketu. Više može penzioner Perperoglu u pola četvrtine nego on za utakmicu.
Da se pojavio prije 20 ili 30 godina, napravio bi dobru karijeru.