ABA liga
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: ABA liga
Cedevita Olimpija pregazila Budućnost u drugom polufinalu 103:75.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Misa Baksuz
Pravit će oni Džikića od blata. Primorska(doveli i Badžima) i Mornar borba za 4.poziciju.
to die by your side is such a heavenly way to die
Jos jedan dan u nizu u kojem Subotic treba da dobije otkaz...Vec debelo kasne....svaki dan je dragocen...
Ako sam dobro skapirao, Jovović je ove sezone pomoćnik Radonjicu, tako da je opcija zamene na dohvat ruke.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
-
Dragan Mance
Ovo što sam video prethodna dva dana od Future nije nalik ozbiljnog takmaca za visok plasman. Ima tu materijala, nije da nema, nešto fali, na Piksi Subotiću da pronađe šta je uzročnik slabe igre i protiv Cibone kao i u duelu sa novooformiranom ABA timu.
Cedevita Olimpija odlično posložena momčad. Kad ss priključi Majk Cirbes biće veoma nezgodan i respektabilan tim. Zajedno sa Partizanom i CZ sa pravom pucaju na sam vrh. Mada, ne treba ubedljiv trijumf da ih uljuljka, da pomisle kako je to tooo, jer je ogled sa FMP-om pokazao dosta mana i nedostataka.
Cedevita Olimpija odlično posložena momčad. Kad ss priključi Majk Cirbes biće veoma nezgodan i respektabilan tim. Zajedno sa Partizanom i CZ sa pravom pucaju na sam vrh. Mada, ne treba ubedljiv trijumf da ih uljuljka, da pomisle kako je to tooo, jer je ogled sa FMP-om pokazao dosta mana i nedostataka.
:Nece pronaciDragan Mance wrote: ↑Sun Sep 29, 2019. 8:11 amna Piksi Subotiću da pronađe šta je uzročnik slabe igre i protiv Cibone kao i u duelu sa novooformiranom ABA timu.
-
Dragan Mance
Mršav je Piksi stručnjak da bi mogao napraviti nešto veliko. I ako je većim delom karijere radio u grčkim klubovima nije me ubedio da je stručnjak velikog kova.
Lepo je Cobbs napisao tvit, "sezona je maraton, a ne sprint"...
Prelako donositi zaključke...to važi i za KKCZ, i za Budućnost i sve generalno.
Prelako donositi zaključke...to važi i za KKCZ, i za Budućnost i sve generalno.
Budućnost je promašila sa Woodom debelo, ali ni Bamforth nije sreća u defanzivnom delu. Ali zbog napada se može istolerisati.
Letonac je solidan igrač, samo ako se dobro uklopi, dok mislim da je Hassan Martin odličan i budući EL centar. Za sad sve izgleda tanko, ali ne bi trebalo negirati i činjenicu da su ovi stranci Budućnosti po dve ili tri klase po ceni ispod i Cedevita Olimpijinih, a još više Zvezde i Partizana...
Dalje, nije da Mornar nije imao promašaja. Tu su Begić, nespremni Luković, Waller koji koncepcijski uopšte ne ide na ovaj tim...
Olimpija je, po izvorima koje nisam proveravao za sad, Simona platila 350k, Boatrighta 400, Codi MM 350, Blažiča skoro 550, Zirbesa skoro 300...to su bolesne pare za par igrača, nego im je ostatak rostera prosečna cena ili jeftiniji. To Budućnost nema, samo Cobbs 350 i to je to
Letonac je solidan igrač, samo ako se dobro uklopi, dok mislim da je Hassan Martin odličan i budući EL centar. Za sad sve izgleda tanko, ali ne bi trebalo negirati i činjenicu da su ovi stranci Budućnosti po dve ili tri klase po ceni ispod i Cedevita Olimpijinih, a još više Zvezde i Partizana...
Dalje, nije da Mornar nije imao promašaja. Tu su Begić, nespremni Luković, Waller koji koncepcijski uopšte ne ide na ovaj tim...
Olimpija je, po izvorima koje nisam proveravao za sad, Simona platila 350k, Boatrighta 400, Codi MM 350, Blažiča skoro 550, Zirbesa skoro 300...to su bolesne pare za par igrača, nego im je ostatak rostera prosečna cena ili jeftiniji. To Budućnost nema, samo Cobbs 350 i to je to
Jebem ti sport u kome Simon i Cobbs kostaju isto
I to nije isto, jedan je evra, drugi dolara 

-
Dragan Mance
Simon bi mogao i u dinarskoj valuti 
- Tajler Darden
Vud leti iz Budućnosti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
-
Dragan Mance
Iskren da budem nznm ni ko ga skautirao. Gledao sam ga u Pinar Karšijaki nisam zapazio niti jedan kvalitetan detalj u njegovoj igri.
Ma kakav scouting... To kod nas skoro i da ne postoji.
Sve su dilovi sa menadžerima.
Ako nije jasno kako je stigao u KKB pogledajte ko mu je agent.
Da ne preterujemo.... U pitanju je ozbiljan šuter.
Ostali elementi su mu poprilično sumnjivi, i ispod nivoa na kojem igra.
Sve su dilovi sa menadžerima.
Ako nije jasno kako je stigao u KKB pogledajte ko mu je agent.
Da ne preterujemo.... U pitanju je ozbiljan šuter.
Ostali elementi su mu poprilično sumnjivi, i ispod nivoa na kojem igra.