KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- White Mamba
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Fali 5, ali fali i organizacija bgm
20 za 20..jadno
20 za 20..jadno
- Batica ubica
On se njima izvinjava, oni njemu da se napuši. Možda je i bolje, neka shvati odmah da ovde nema fer pleja i da je sve zasnovano na mržnji. To što je veliko ime njima ništa ne znači.
Očekivano loš šut i nas i njih.
Madar izgoreo dosta, nije on još za ovo.
Odsekli su Pantera, mogu da menjaju nekoliko pit bulova na njemu.
Smajli najbolji za sad, dobro se nosio u oba pravca.
Kako li će Rade pahulja nežna izdržati zbog toga što ga vređaju.
Očekivano loš šut i nas i njih.
Madar izgoreo dosta, nije on još za ovo.
Odsekli su Pantera, mogu da menjaju nekoliko pit bulova na njemu.
Smajli najbolji za sad, dobro se nosio u oba pravca.
Kako li će Rade pahulja nežna izdržati zbog toga što ga vređaju.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Kako da ne, sa vandalima se boriš diplomatijom i lepim rečima, okreneš im i drugi obraz u nadi da ce prestati...
Takvi poznaju samo jezik sile, a vi slobodno nastavite da se ponizno izvinjavate...
Oni nonšalantno napadaju Puntera sa 3 igrača, znajuci dobro da to nema ko da kazni. Trubim ja odavno o tome, ali kojekakve Krke maskiraju stvarnost. Uz neizbežno zna Želimir i s proleca ce kamen procvetati
non mollare mai
- White Mamba
Zek je odigrao uzasno, uzasno..
Ali kako nas strucni stab planira da recimo mur doprinosi u ovakvim utakmicama..ne znam..
I opet mnogo ofanzivnih
Plus ovo sto kaze irr..
Napadni prostor kad je covek utrojen..
Ali kako nas strucni stab planira da recimo mur doprinosi u ovakvim utakmicama..ne znam..
I opet mnogo ofanzivnih
Plus ovo sto kaze irr..
Napadni prostor kad je covek utrojen..
- Batica ubica
Mambole šta reče za Mura 
Loša odbrana od pika, mnogo ofanzivnih skokova smo dopustili usled nedostatka centra
Loša odbrana od pika, mnogo ofanzivnih skokova smo dopustili usled nedostatka centra
- White Mamba
Jinxic 
Nema leba ovde
Nema leba ovde
Ovo je mozda i najlosije vodje derbi od strane jednog trenera u zadnjih 10 godina (mislim na Partizan)
Plej i centar. Ako zelimo te trofeje.
I manje Trifunovica (gotovo nikako) uz malo ozbiljnije rotacije.
A sto se tice Madara tice, sprdnja... Mogu novinari da pricaju o njemu sta hoce, da prave hvalospeve kao sa mnogim igracima, od tog malca hleba nema.
A sto se tice Madara tice, sprdnja... Mogu novinari da pricaju o njemu sta hoce, da prave hvalospeve kao sa mnogim igracima, od tog malca hleba nema.
- White Mamba
Fizicki smo inferiorni
To pod 1
Pod 2 oni imaju 11 upotrebljivih igraca, mi do 5, 6
Plus Zek i Kevin losi i dobijes ovo
Ako tim ostane ovakav, ne vidim nacin da se u aba uradi nesto..
Al ajd, nije ni bitno da vidim ja
To pod 1
Pod 2 oni imaju 11 upotrebljivih igraca, mi do 5, 6
Plus Zek i Kevin losi i dobijes ovo
Ako tim ostane ovakav, ne vidim nacin da se u aba uradi nesto..
Al ajd, nije ni bitno da vidim ja
@Irr
Dočim da se Željko posrao, pogodio govnetom nekog a zatim sa šipke poveo "Čović Vesna" to bi sigurno orangutane odvelo od toga da pevaju..
Nisam gledao Zvezdu ove sezone, ali nije me iznenadilo ovo.. Imaju tim pun domaćih igrača koji imaju EL iskustvo, trenera koji ne filozofira puni i kontinuitet..
E to je ono što ja trubim, mi od Duleta nismo imali trenera, i zato je najbolje što je Željka sačekalo dvojac Dangubić-Kapiten.. Kako izgleda kada tim pun stranaca naleti na ekipu sa kontinuitetom i sistemom smo mogli da vidimo u borbi Evropske Zvezde protiv Partizana sa Duletom..
Tako da nije poenta nakrcati jednogodišnje strance, nego graditi ekipu, ovo je maraton a ne sprint..
Na svu sreću imamo najboljeg evropskog trenera, pa možemo nečemu i da se nadamo..
Dočim da se Željko posrao, pogodio govnetom nekog a zatim sa šipke poveo "Čović Vesna" to bi sigurno orangutane odvelo od toga da pevaju..
Nisam gledao Zvezdu ove sezone, ali nije me iznenadilo ovo.. Imaju tim pun domaćih igrača koji imaju EL iskustvo, trenera koji ne filozofira puni i kontinuitet..
E to je ono što ja trubim, mi od Duleta nismo imali trenera, i zato je najbolje što je Željka sačekalo dvojac Dangubić-Kapiten.. Kako izgleda kada tim pun stranaca naleti na ekipu sa kontinuitetom i sistemom smo mogli da vidimo u borbi Evropske Zvezde protiv Partizana sa Duletom..
Tako da nije poenta nakrcati jednogodišnje strance, nego graditi ekipu, ovo je maraton a ne sprint..
Na svu sreću imamo najboljeg evropskog trenera, pa možemo nečemu i da se nadamo..
- Irriducibili
Polivanje govnima najtrofejnijeg evropskog trenera, trajalo je dok Čovic dr Nebojša nije iznapušavao navijače, tražio od sudija da isprazne deo tribina i dok im ostatak hale nije skandirao da su grobari. Nije se desilo, ali neko je tako nešto sanjao i očekivao
Nije kasno, nadam se konačno otrežnjenju, doselekciji tima i adekvatnom odgovoru na mržnju zilota. Ne ide jedno bez drugog, mora sve u kompletu, dobro je što se i revanš igra u Pioniru. Videcemo šta nam nose naredni dani
Nije kasno, nadam se konačno otrežnjenju, doselekciji tima i adekvatnom odgovoru na mržnju zilota. Ne ide jedno bez drugog, mora sve u kompletu, dobro je što se i revanš igra u Pioniru. Videcemo šta nam nose naredni dani
non mollare mai
Neke stvari moraju da se presijeku dok smo na vrijeme. Ako je Madar prvi plej i ako se stvarno vjeruje u njega da ce biti to sto nam treba u martu, aprilu, maju onda sad treba da igra po 20,25 minuta. On je danas odigrao 12 minuta i to cini mi se pola od tih je doslo kad je utakmica vec izgubljena. Ako momak stvarno ne moze da iznese tu ulogu sto se (ocigledno) ocekivala, onda treba reagovati i dovesti nekoga na toj poziciji. Takodje treba vidjeti onda i sto moze s Murom da se odradi, koju ulogu on moze da ima u ovoj ekipi ako bi dosao takav igrac. On je odlican suter, i iz mjesta i iz driblinga ali prosto ne vidi nista preko odbrane a nema ni prodor dovoljno dobar.
O centru smo kilometre postova ispisali vec.
Ovi sto vjeruju u preplasenog Trifunovica se nadam da su nocas vidjeli o kakvom se igracu radi. Ispalio je momak 2 cigle iz otvorenih pogleda... Nestvarno, cak i za njega.
O centru smo kilometre postova ispisali vec.
Ovi sto vjeruju u preplasenog Trifunovica se nadam da su nocas vidjeli o kakvom se igracu radi. Ispalio je momak 2 cigle iz otvorenih pogleda... Nestvarno, cak i za njega.
- Batica ubica
Prva stvar koju je Radonjić uradio bolje od Željka je psihološka priprema utakmice. Stekao sam utisak da je Želimir očekivao da mu pri ulasku u halu aplaudiraju, da to bude fer plej, pošteno i dostojanstveno... Toga ima možda u bajkama. Ovde fer pleja nema, samo iskonska mržnja između dva tima. Možda je i bolje što je ispalo ovako, neka vidi kako ovde stvari funkcionišu. Pametan je čovek, shvatiće da sledeći put ne treba da smiruje naše navijače.
Ako Željko nije gledao naše utakmice prošle sezone, onda je za ovih 11 utakmica mogao da se uveri koliko nekorisni mogu da budu Zagorac i Trifunović. O Zagorcu se sve zna, nezreo momak, nežna dušica koja je u nekom svom svetu. Košarkaški talenat je imao nekad, danas je senka onog igrača iz 2016. ili 2017. godine.
O Trifunovićevoj inteligenciji i kvalitetima sam pisao dosta puta pa da se ne ponavljam puno. Misterija je zašto taj momak uopšte ima bilo kakve minute u Partizanu. Sinoć, kao i u Španiji dve otvorene trojke je promašio, a važi za nekog šutera.
Stvaljanje na kraj klupe, ili još bolje na tribine, ove dvojice bi dosta doprineo. Štetočine.
Madar je izgoreo, fizički inferioran u odnosu na protivnika. Dacolik je objasnio situaciju sa njim. Da će biti igrač biće, ali da li će biti kod nas to je pravo pitanje.
Mnogo loša odbrana od pika, pogotovo u 3/4 gde nas je Mitrović uništio. Dopušten veliki broj ofanzivnih skokova kao posledica nedostatka centra kojeg još nismo doveli, a pola novembra je. Ja ostajem pri stavu od početka sezone da nama trebaju još dva centra u timu, jedan andersajz sposoban da preuzima i neko ko u napadu garantuje poene. Džabe trošimo Smajlija na neprirodnoj poziciji.
Mur nas je pokrenuo u 3/4, verovatno i naš najbolji šuter. I njemu, kao i Madaru bi više odgovaralo da igra u paru sa nekim pravim kreatorom.
Smajli odigrao muški, iako opet igra van svoje pozicije. Mislim da ima najveći plafon od svih igrača.
Kuruc mi je velika misterija, za sada sem koškanja sa igračem Krke ne videsmo ništa posebno od njega mada i nema mnogo minuta.
Ako Željko nije gledao naše utakmice prošle sezone, onda je za ovih 11 utakmica mogao da se uveri koliko nekorisni mogu da budu Zagorac i Trifunović. O Zagorcu se sve zna, nezreo momak, nežna dušica koja je u nekom svom svetu. Košarkaški talenat je imao nekad, danas je senka onog igrača iz 2016. ili 2017. godine.
O Trifunovićevoj inteligenciji i kvalitetima sam pisao dosta puta pa da se ne ponavljam puno. Misterija je zašto taj momak uopšte ima bilo kakve minute u Partizanu. Sinoć, kao i u Španiji dve otvorene trojke je promašio, a važi za nekog šutera.
Stvaljanje na kraj klupe, ili još bolje na tribine, ove dvojice bi dosta doprineo. Štetočine.
Madar je izgoreo, fizički inferioran u odnosu na protivnika. Dacolik je objasnio situaciju sa njim. Da će biti igrač biće, ali da li će biti kod nas to je pravo pitanje.
Mnogo loša odbrana od pika, pogotovo u 3/4 gde nas je Mitrović uništio. Dopušten veliki broj ofanzivnih skokova kao posledica nedostatka centra kojeg još nismo doveli, a pola novembra je. Ja ostajem pri stavu od početka sezone da nama trebaju još dva centra u timu, jedan andersajz sposoban da preuzima i neko ko u napadu garantuje poene. Džabe trošimo Smajlija na neprirodnoj poziciji.
Mur nas je pokrenuo u 3/4, verovatno i naš najbolji šuter. I njemu, kao i Madaru bi više odgovaralo da igra u paru sa nekim pravim kreatorom.
Smajli odigrao muški, iako opet igra van svoje pozicije. Mislim da ima najveći plafon od svih igrača.
Kuruc mi je velika misterija, za sada sem koškanja sa igračem Krke ne videsmo ništa posebno od njega mada i nema mnogo minuta.
Nije samo Radonjic, skontao je to i trener Andore i trener Huventuda. Iskoci, udvoj pleja posle bloka i iskakanja i eto ti 70% uradjenog posla. Nasi igraci koji su tad na lopti, obicno kasne sa pasom i ostaju zaglavljeni i tu gubimo. To je enigma koja mora da se resi ili treningom ili igracem koji to inace ume da resi pravovremenim pasom, ali i manje mlitavom blokovima centara koji uspeju samo da navuku protivnickog igraca na naseg organizatora.
Ne znam zasto je Kuruks posle 10 min zaboravljen. Isto vazi i za Dangubica. Zasto se Ledej mrcvari kao i Samjli, do zadnjeg atoma snage?
Ne znam zasto je Kuruks posle 10 min zaboravljen. Isto vazi i za Dangubica. Zasto se Ledej mrcvari kao i Samjli, do zadnjeg atoma snage?