KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Za Zeljka Obradovica je jako tesko igrati,posebno je tesko novim igracima da udju u njegov sistem jer ima toliko detalja i iz svake kretnje previse opcija...Tako da je igracima na pocetku rusvaj u glavi i za ocekivati je da vecina novajlija krene sporo i da se vremenom popravljaju i kada udju u sistem onda izgledaju jako dobro....I prosla sezona nam je to potvrdila.
Ubedjen sam da bi svaki nas novi igrac na pocetku sezone bolje izgledao u bilo kojoj drugoj EL ekipi ali krajnji domet je kod Obradovica daleko iznad u odnosu na sve druge trenere,ekipe...
Kada je u pitanju moja rak rana Frenk mislim da u ovom slucaju period adaptacije nece doneti potrebno poboljsanje..
Za period proveden na parketu,napadnut je svaki put od strane Makabija i to ce nastaviti da praktikuju nasi rivali u EL..iz prostog razloga sto je zicer za otvoren pogled na kos,samo ga uvuci u 2vs2..
Ubedjen sam da bi svaki nas novi igrac na pocetku sezone bolje izgledao u bilo kojoj drugoj EL ekipi ali krajnji domet je kod Obradovica daleko iznad u odnosu na sve druge trenere,ekipe...
Kada je u pitanju moja rak rana Frenk mislim da u ovom slucaju period adaptacije nece doneti potrebno poboljsanje..
Za period proveden na parketu,napadnut je svaki put od strane Makabija i to ce nastaviti da praktikuju nasi rivali u EL..iz prostog razloga sto je zicer za otvoren pogled na kos,samo ga uvuci u 2vs2..
PJ odlican.
Pored NWG-a, odavno nismo imali nekog sa takvim pregledom igre, osecajem za pas... Jos kad bi vrteo pik cesce..
Kaminski nikako da pohvata gde treba da trci u odbrani kod rotacija.
Napredak Balse raduje.
Dok su Ledej, Panter i Smajli za sad skroz van forme...Mozda je i zbog kasnijeg pocetka priprema...Trebace nam mnogo vec protiv Asvela za dva dana.
Pored NWG-a, odavno nismo imali nekog sa takvim pregledom igre, osecajem za pas... Jos kad bi vrteo pik cesce..
Kaminski nikako da pohvata gde treba da trci u odbrani kod rotacija.
Napredak Balse raduje.
Dok su Ledej, Panter i Smajli za sad skroz van forme...Mozda je i zbog kasnijeg pocetka priprema...Trebace nam mnogo vec protiv Asvela za dva dana.
- Batica ubica
Ovako na prvu mi ne deluje kao istina, ne vidim što bismo ga dovodili godinu dana nije igrao nigde, a i logičnije bi bilo da se traži visoki a ne niski.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Sve vuče na to da čekaju 23. oktobar i last cut.
Sutra je pobeda imperativ. Posle toga idu Barselona i Olimpijakos. Ne bi valjalo da se derbi čeka sa 0-4.
Sutra je pobeda imperativ. Posle toga idu Barselona i Olimpijakos. Ne bi valjalo da se derbi čeka sa 0-4.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Bravo za pobedu.
Ubedljivo, rutinski. Iako je Zeljko i mnogo eksperimentisao. Doduse da ne letimo mnogo, ipak je ovaj Asvel bas ocajan.
Pravi test ce biti u utorak.
Ubedljivo, rutinski. Iako je Zeljko i mnogo eksperimentisao. Doduse da ne letimo mnogo, ipak je ovaj Asvel bas ocajan.
Pravi test ce biti u utorak.
- Batica ubica
Rutina. Bilo je stoka razlike čak i sa naših loših 4/19 za 3.
Jedina stvar koja mi se nije svidela je što su oni imali dosta otvorenih šuteva za 3 najčešće kad je Kaminski bio na terenu, kad on iskoči na odbrani od pika a pošto je spor rotacije moraju da budu savršene a i tad je bilo otvorenih šuteva. Asvel je šutirao 4/27 za 3, jači timovi će to kažnjavati.
Jedina stvar koja mi se nije svidela je što su oni imali dosta otvorenih šuteva za 3 najčešće kad je Kaminski bio na terenu, kad on iskoči na odbrani od pika a pošto je spor rotacije moraju da budu savršene a i tad je bilo otvorenih šuteva. Asvel je šutirao 4/27 za 3, jači timovi će to kažnjavati.
Istina imali su dosta otvorenih suteva za 3, verujem da ce sa novim centrom odbrana i rotacija biti mnogo bolja.Batica ubica wrote: ↑Fri Oct 13, 2023. 9:36 amRutina. Bilo je stoka razlike čak i sa naših loših 4/19 za 3.
- Tajler Darden
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Jači smo od tajnih službi
Proverite tamo letove ima li šta za evropu između 15-17h
- Tajler Darden
Da li je istina da ovu šaku jada online karata za sutrašnju utakmicu nisu prodavali na sajtu Efinitija?
VPJTS
VPJTS
Ja sam probao da uzmem za druga,ali nije bilo,mora da je u sekundi planulo ili sta vec...