E Ostoja
KK Partizan - nekadašnji igrači, treneri...
Moderator: Moderator
- White Mamba
Re: KK Partizan - nekadašnji igrači, treneri...
Luca i Trinki solidni ove nedelje
E Ostoja
E Ostoja
- Tajler Darden
Ponašanje Anđušića bilo je blago rečeno odvratno.
On je profesionalac i naravno da treba da da 50 poena. To mu je posao i mora da igra najbolje što može. Svaka čast na partiji, srećno u nastavku.
Samo... Ono ljigavo smejanje, slavlje koševa kao da ih daje krvniku je mnogo bedno.
Teran je jednom, drugi put se vratio kada nije imao gde i zabušavao je kod Pere, pa je opet oteran.
Vraća poštovanje klubu za koji navodno navija ovim odvratnim ponašanjem.
Karakter gliste.
On je profesionalac i naravno da treba da da 50 poena. To mu je posao i mora da igra najbolje što može. Svaka čast na partiji, srećno u nastavku.
Samo... Ono ljigavo smejanje, slavlje koševa kao da ih daje krvniku je mnogo bedno.
Teran je jednom, drugi put se vratio kada nije imao gde i zabušavao je kod Pere, pa je opet oteran.
Karakter gliste.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Saglasan sa svime napisanim, samo bih dodao i da je prvi skakao i tražio namernu, udarao Pejdža itd itd..Tajler Darden wrote: ↑Thu Oct 29, 2020. 1:43 amPonašanje Anđušića bilo je blago rečeno odvratno.
Karakter gliste.
- Irriducibili
Anthony Brown dominira u EC, ovde su se "stručnjaci" sprdali s njim i pominjali sve po spisku onome ko ga je doveo u KKP
non mollare mai
Raspadao se on posle Partizana i u Limožu i u Fuenlabradi.Irriducibili wrote: ↑Tue Nov 03, 2020. 11:03 pmAnthony Brown dominira u EC, ovde su se "stručnjaci" sprdali s njim i pominjali sve po spisku onome ko ga je doveo u KKP
- Irriducibili
U Limožu je imao više od 13 poena i 5 skokova u proseku, zanimljiva definicija raspada
non mollare mai
Ne igraju oni ozbiljnu kosarku da bi on bio neki reper napretka.Irriducibili wrote: ↑Thu Nov 05, 2020. 12:37 pmU Limožu je imao više od 13 poena i 5 skokova u proseku, zanimljiva definicija raspada
Solidan timski igrac i nista vise. Moze da igra u takvim klubovima.
- White Mamba
E mutavi limarko
Luca bratinaaa :)
- Irriducibili
Kako to misliš da ne igraju ozbiljnu košarku, a vodeci su u svojoj grupi u EC, te bez poraza u FRA prvenstvu
"Solidan timski igrač" ima u proseku 15 poena i 5 skokova, uz % šuta od 55%. Ne znam šta bi trebalo da uradi da bi bio makar dobar po tvojim kriterijimima, ali znam da nije dobio priliku u KKP, kao da nekog ni približno tako "solidnog" nemamo u sastavu
non mollare mai
Gledao sam ga prosle godine vise, ove samo protiv Unikahe. U odbrani ispada strasno. Igru bazira na sutu iz driblinga i to je sve sto on moze da ponudi. Cesto spava delove utakmice (ne ukljucuje se u igru iako je na parketu). Ove godine je, vidim po procentima, konstantniji u sutu. Kvalitetnom odbranom na njemu (kao ono prosle godine kada smo igrali protiv Limoza) on ne moze da se cuje.
Metro je divlja ekipa, svak za sebe igra, cak im je i prosek poena po utakmici preko 80.
Po mom misljenju, igrac za osrednje ekipe. Neki nivo Angole, s tim sto Angola ima vise atletizma.
Metro je divlja ekipa, svak za sebe igra, cak im je i prosek poena po utakmici preko 80.
Po mom misljenju, igrac za osrednje ekipe. Neki nivo Angole, s tim sto Angola ima vise atletizma.
- Irriducibili
Vidim da nisi gledao Metro ove sezone, samim tim ni njega. To što igraju na koš više ih ne čini divljim, svako koristi svoje prednosti. Sjajno oni guraju za tim koji nema neki poseban kvalitet. Što se AB tiče, ponovicu još jednom, žao mi je što on nije više u KKP, umesto ovih koji jesu
non mollare mai
- White Mamba
- White Mamba
Smrdo prislonicki
- Tajler Darden
Ko šta radi, ti za Trinkijerijem plačeš. 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS