KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

stefan

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by stefan » Wed Dec 27, 2023. 2:49 pm

Verujem. Znam samo da su nasi imali tu info koliko je... I da u tom periodu posle toga da nije bilo price, pa sam pretpostavio da je to razlog...
Cim Jaretu dajemo 450k, sigurno da novac nije problem. :D Ali nije dobro ni svako da nas odere kad znaju da imamo.

Svakako, Bozic za te pare, ja ga ne bih dovodio, jer on na el nivou po meni ne moze da doprinese. Doduse ne doprinosi nam ni Ponitka. :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Dec 27, 2023. 3:10 pm

Paradoksalno, ali novac jeste problem, Bruno i Smith su jeftino potpisani, inače ih ne bi gledali. Novac za njih je mimo budzeta

Misterija Jaramaz ce po svoj prilici to i ostati. Šta je Želimir video i očekivao od njega mogu da pretpostavim, ali očigledno nije znao da ovaj nema mentalni sklop da se izvuče iz kanala

Božic bi se vrv teško odmah podigao na EL nivo i pitanje je da li bi bilo vajde od njega. Ali bi rešili sve brige oko ABA lige. Daš mu loptu i bilo koju četvoricu i rešio si meč :dirol:
non mollare mai

samig

Post by samig » Wed Dec 27, 2023. 3:58 pm

Jaramaz je sada tanji igrac neko kad je odlazio iz Partizana, a dobio je ugovor kao da je solidan EL igrac...

Ja ne znam sta je on radio dve godine u Bajernu pa da se vrati ovde ovakav.

@stefan Jeste Bozic upitan za nivo EL ali zato je ABA ligu presao, znacio bi nam pogotovo kad vidis nase nosioce sa kakvim intezitetom ove sezone nastupaju u ABA ligi. Valjda su nam cilj svi trofeji ove godine gde nastupamo.

Čekićar

Post by Čekićar » Wed Dec 27, 2023. 6:11 pm

Jaramaz vise nazalost nije ni defanzivni faktor,u mojim ocima njegovo pritiskanje igraca na lopti je alibi pritisak,ne vidim nikakav problem za protivnickog igraca i to na ogromnom uzorku,evo jedan primer mi ne pada na pamet da je on nekog ugrozio na prenosu...Samo je kao blizu i to je to.
Uporediti samo njegov pritisak a pritisak Alekse..

Jedino objasnjenje za ovakav sunovrat Jaramaza vidim u povredama,bio je bas dugo polomnjen u Minhenu,posebno u poslednjoj sezoni....Izgleda da telo popusta a on je ipak pre svega fizikalac.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Dec 27, 2023. 6:41 pm

samig wrote:
Wed Dec 27, 2023. 3:58 pm
Jaramaz je sada tanji igrac neko kad je odlazio iz Partizana, a dobio je ugovor kao da je solidan EL igrac...

Ja ne znam sta je on radio dve godine u Bajernu pa da se vrati ovde ovakav.

@stefan Jeste Bozic upitan za nivo EL ali zato je ABA ligu presao, znacio bi nam pogotovo kad vidis nase nosioce sa kakvim intezitetom ove sezone nastupaju u ABA ligi. Valjda su nam cilj svi trofeji ove godine gde nastupamo.
Ovo je potpuno tačno nažalost...

@Čele
A još je gore što on ima 28 godina što bi trebao da bude fizički prajm a on je u fizičkom padu. Šta li će biti kad bude imao 35...
Nisam čiko, nisam čiko ja!

samig

Post by samig » Thu Dec 28, 2023. 9:07 pm

Odigra Jaramaz veceras utakmicu sezone za sad ali nazalost nedovoljno za pobedu, ovakav Jaramaz nam treba, agresivan na svakom polju terena.

Solidna nasa utakmica, na kraju sudije i promaseni otvoreni sutevi nas kostali pobede.

Ako ono nije nesportska na kraju Polonare onda nzm sta je.

White Mamba

Post by White Mamba » Thu Dec 28, 2023. 10:25 pm

Bas bolan poraz...bas
Previse gluposti u frci, bas netipicno za nas ove godine kad se lomi
Agresija i kriterijum su nas potpuno izbacili iz ritma, nismo se vratili uopste od pocetka
Onom zidanu sudiji jebem mater

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Dec 28, 2023. 10:55 pm

Bruno celo prvo pol u cugu i u drugom jedva 4min,Frenk ni sekunde u prvom pa skoro 16min u drugom...Totalno neobjasnjivo...
Kapiram da odredjeni igraci ne vole ceste promene,da im se sece ritam,vole vise minuta u cugu da imaju...al ovo je bas previse...

Sudjenje bas lose ali se mora istaci i odbrana Cordiniera na Punteru,bila je brutalna...

Tezak poraz kada je u pitanju borba za prednost domaceg terena u PO.

stefan

Post by stefan » Fri Dec 29, 2023. 12:35 am

Irriducibili wrote:
Wed Dec 27, 2023. 3:10 pm
Paradoksalno, ali novac jeste problem, Bruno i Smith su jeftino potpisani, inače ih ne bi gledali. Novac za njih je mimo budzeta

Misterija Jaramaz ce po svoj prilici to i ostati. Šta je Želimir video i očekivao od njega mogu da pretpostavim, ali očigledno nije znao da ovaj nema mentalni sklop da se izvuče iz kanala

Božic bi se vrv teško odmah podigao na EL nivo i pitanje je da li bi bilo vajde od njega. Ali bi rešili sve brige oko ABA lige. Daš mu loptu i bilo koju četvoricu i rešio si meč :dirol:
Mislim da smo sa Brunom zatvorili sto se tice budzeta, a da je Jogi trebao da bude preko, tj. sada Smit.

Inace losa partija veceras. Steta, bojim se da ce ovaj poraz biti bitan za konacni plasman.

Zek bas podbacio, Panter takodje. PJ nas zeznuo sa njegovim glupostima.

Sudije skandalozne. Bas nisu dorasle.

Nije mi jasno toliko hladjenje pojedinih igraca, kada ih Zeljko dugo ne uvodi u igru. Lose rotiranje. Nije mi jasno i to zasto se ne pokusa sa Brunom i Kaminskim na 4 i 5, posebno kada Zeku ovako lose ide.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Dec 29, 2023. 8:54 am

Izgleda da je Jaramaz čitao forum :D :D

Suđenje baš loše, ne znaju gde su konja vezali.

PJ pravi najgluplji faul na utakmici, vreme ističe i on pravi faul a onaj nije mogao da šutne nikako bio je utrojen. I to je bilo na -4, da je isteklo vreme imali bismo napad i PJa na trerenu. Ovako on je dobio faul pa još i tehničku...

Kaminski jeste dao 10 poena ali u odbrani je bio hodajući mismeč, on se čovek trudi ali ovoliko sporog igrača u životu nisam video, mislim da je i Uroš Luković bio brži dok je igrao za nas. Da mi je neko pričao da čovek sa 213 cm nema sposobnost da promeni šut protivnika, znači ne da izblokira nego da promeni... Na kraju ne znam odakle ideja da se njemu da šut za pobedu.

Zek ishitrena dva šuta za 3, jedan iz kontre i drugi iz ćoška na kraju. Kako bi se reklo hirobol, junačenje pre racionalnog poteza nikad nije dobro.

Nadam se da Panter nije ozbiljnije povređen. Kakva je sekvenca bila u 3/4 prvo Kaminski promašuje prikucavanje pa se odbranimo i onda Anđušić diže trojku iz kontre i lomi tablu u stilu mog brata Kalatesa.

Naneli :blue:

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Dec 29, 2023. 12:49 pm

Da je sreće Anđušić bi jutros bio oteran za dizanje one debilne trojke. Kretenčina retardirana puna lažnog samopouzdanja.

Mada da je sreće nikada se ne bi vraćao posle dva teranja.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Milorad

Post by Milorad » Fri Dec 29, 2023. 1:31 pm

Neću da svalim krivicu na jednog igrača ali Andjušiću brate
Ono trojka je poseban slučaj, pritom je zgazio liniju celim stopalom ali.....ne znam da li je neko video kad je Dunston ostao dole sa Panterom na nekih 3m od koša i Andjušić sa suprotnih 45° krenuo da pomaže i da udvaja i ostavlja samog Dobrića, pa ima li to negde bre
Posle toga ide protok lopte i Lundberg pogađa trojku

Težak poraz za nas, nadam se psihički ne toliko. Ono što raduje jeste derbi već za manje od nedelju dana a svi znamo koliko bi nam pobeda tu donela samopouzdanje za nastavak.

Takodje bih se dotakao Virtusa, nadam se da neće ići na F4 pa da se umešaju u trku za tu A licencu iako zaslužuju i oni jednako kao i mi.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Dec 29, 2023. 2:20 pm

Govnjivom motkom po leđima.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Dec 29, 2023. 2:35 pm

Kako košarkaška a ujedno i sportska sezona može da bude čudna. Posle poraza od Cedevite i Efesa izgledali smo kao izgubljen slučaj, onda 9 vezanih pobeda gde smo bili puni samopouzdanja i sad 3 vezana poraza. I ko zna još koliko puta ovako do kraja sezone. Zato samo svaka sledeća, da se Mornar shvati ozbiljno. 4 poraza u prvom krugu ABA za ovakav tim su previše, od toga 2 kući a nijedan od 4 poraza protiv roma. Dok smo bili na 3 poraza verovao sam da možemo do prvog mesta jer imamo međusobni sa romima a oni moraju da izgube negde do kraja sezone. Ovako teško je očekivati da mogu da izgube od nas i još 2 u ABA.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Dec 29, 2023. 2:41 pm

Nema teorije da ćemo ih stići. Ipak, da budemo pošteni, ukoliko ne dovedu ekstra klase, moramo ih tući i sa druge pozicije.

Naravno ukoliko budemo drugi. 😁

VPJTS

Locked