KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Irriducibili » Mon May 06, 2024. 11:41 pm

samig wrote:
Mon May 06, 2024. 11:20 pm
Zar Jaramaz nije potpisao 1+1 tj opciona druga godina?
Imao sam takvu informaciju, no sad mi pričaju nešto drugo. Ostaje samo da se nadam da je ipak prvi izvor u pravu
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Mon May 06, 2024. 11:48 pm

To treba da se raskida makar mu isplatili kompletnu godinu.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue May 07, 2024. 1:00 pm

dacolik wrote:
Mon May 06, 2024. 11:48 pm
To treba da se raskida makar mu isplatili kompletnu godinu.
Potpuno se slažem, a isto to važi i za Koprivicu. 3 sezone a napredak minimalan. Dosta je ljudi popušilo priču sa mononukleozom pa kao to ga je usporilo, a realnost je da dečko jednostavno nije košarkaš za nivo EL, čak mislim da nigde u EK ne bi bio startni centar. Napad siromašan i zavisi isključivo od kreacije bekova i ofanzivnog skoka, bez niskog posta, bez šuta, bez igre licem ka košu. Hajlajt je bio kad u finalu kupa nije uspeo da uzida Teodosića. Odbrana dobra u reketu, van reketa vrlo upitna, građenje nije neko za čoveka tih dimenzija. Još jedna stvar, pre koji dan je napunio i 24 godine dakle više nije ni mlad igrač. Ako jedan običan navijač vidi sve ovo onda Želimir koji je s njim svaki dan treću sezonu i koji je mnogo stručniji vidi to još bolje. Napretka nema, neće ga ni biti.

O Jaramazu je sve davno već ispričano, Avramović bez iracionalnog samopouzdanja.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

stefan

Post by stefan » Tue May 07, 2024. 1:31 pm

Koprivicu svakako treba ostaviti. Decko je ne narocito inteligentan, ali barem hoce da radi. Centri ionako sazrevaju kasnije, a nije da imam bas luksuz da se odricemo nasih igraca, posebno centara sa takvim predispozicijama. Uostalom i jeftin je sigurno.
Za razliku od Smajlija koji za sledecu sezonu trazi nerealne pare, koji nema zelju da trenira, koji ima nezakonite hobije, plus nije ni intelektualno kapacitet da bude vrhunski.

Jaramaz, koji je ostao bez njegove atletike koja mu je bila prednost prethodnih sezona, je nazalost prosecan ec igrac. I zenit mu je prosao.

Smita bih ostavio. Zahvalan igrac za rotaciju, vise nego dobar u oba pravca, cuti i radi...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue May 07, 2024. 2:49 pm

stefan wrote:
Tue May 07, 2024. 1:31 pm
Koprivicu svakako treba ostaviti. Decko je ne narocito inteligentan, ali barem hoce da radi. Centri ionako sazrevaju kasnije, a nije da imam bas luksuz da se odricemo nasih igraca, posebno centara sa takvim predispozicijama. Uostalom i jeftin je sigurno.
Za razliku od Smajlija koji za sledecu sezonu trazi nerealne pare, koji nema zelju da trenira, koji ima nezakonite hobije, plus nije ni intelektualno kapacitet da bude vrhunski.

Jaramaz, koji je ostao bez njegove atletike koja mu je bila prednost prethodnih sezona, je nazalost prosecan ec igrac. I zenit mu je prosao.

Smita bih ostavio. Zahvalan igrac za rotaciju, vise nego dobar u oba pravca, cuti i radi...
Znači i dalje je rekreativni uživalac nedozvoljenih susptanci :D :D baš me zanima šta Želimir misli o tome... Sećam se te priče još pre 2 godine, te da je umesto treniranja bio zauzet jurenjem raznih gospođa sumnjivog polnog zdravlja i moralnih karakteristika... Smajli ima neuporedivo veći plafon od Balše ali ove sezone stagnira, tako da bi velike pare bile kocka ako bi se dale njemu. O rupama u njegovoj igri sam pisao skoro.

Houdini

Post by Houdini » Tue May 07, 2024. 6:47 pm

Irriducibili wrote:
Mon May 06, 2024. 11:41 pm
Imao sam takvu informaciju, no sad mi pričaju nešto drugo. Ostaje samo da se nadam da je ipak prvi izvor u pravu
To je za zatvora, ako je neko Jaramazu dao ugovor na dve godine bez izlaza..

Zašto stati tu, ponuditi Dangubiću trogodišnji ugovor..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed May 08, 2024. 12:31 am

Kako mi je rečeno, Jaramaz ide za dz ako neko pokaže interesovanje za njega, dok se za Aleksu očekuje obeštecenje. Balša ostaje

E sad, pitao sam se i večeras kako bi nam izgledala sezona da smo opravdali status "prvog favorita" kad je Nunn u pitanju. Deluje da ga nije impresionirala Ostojina velikodušna ponuda
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Wed May 08, 2024. 1:00 am

Da platimo koliko treba i neka ga nosi bilo ko. Od Avramovica necemo dobiti nista, niko nije lud da da obestecenje za njega.

Avramovic, Caboclo, Smailagic, Trifunovic, Kaminsky, Ponitka, Andjusic, Jaramaz- OUT
S Nanelijem bih se isto pozdravio iako je i dalje dobar, na ljeto puni 34 i pitanje je momenta kad ce da se ugasi skroz a vjerovatno ce na imati dobre ponude za sledecu sezonu.

Rado bih vidio i da jedan od dvojca KP- Leday promijeni sredinu i da se rasparca ovaj luzerski geto sto su napravili u saradnji sa Zelimirom.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed May 08, 2024. 12:00 pm

Previše lepih očekivanja......nece se desiti
non mollare mai

samig

Post by samig » Wed May 08, 2024. 1:16 pm

dacolik wrote:
Wed May 08, 2024. 1:00 am
Da platimo koliko treba i neka ga nosi bilo ko. Od Avramovica necemo dobiti nista, niko nije lud da da obestecenje za njega.

Avramovic, Caboclo, Smailagic, Trifunovic, Kaminsky, Ponitka, Andjusic, Jaramaz- OUT
S Nanelijem bih se isto pozdravio iako je i dalje dobar, na ljeto puni 34 i pitanje je momenta kad ce da se ugasi skroz a vjerovatno ce na imati dobre ponude za sledecu sezonu.

Rado bih vidio i da jedan od dvojca KP- Leday promijeni sredinu i da se rasparca ovaj luzerski geto sto su napravili u saradnji sa Zelimirom.
Panter i Ledej od nijednog tima pogotovo nakon ovakve sezone ne bi dobili ni priblizan novac koji im sleduje za sledecu godinu....

Ne svidja mi se kod njih sto deluje da ne igraju sa istom energijom i intezitetom kao proslu godinu to je verovatno posledica sto su obezbedili sebi odlicne pare za 2 godine.

Cela ekipa deluje tako, bez enerigije, ne deluju timski dobro, u cemu je razlog ja ne znam.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed May 08, 2024. 3:19 pm

@samig
Ledej ima odličnu sezonu i uz Nanelija je naš najbolji i najkonstantniji igrač ove sezone.

samig

Post by samig » Wed May 08, 2024. 4:35 pm

Batica ubica wrote:
Wed May 08, 2024. 3:19 pm
@samig
Ledej ima odličnu sezonu i uz Nanelija je naš najbolji i najkonstantniji igrač ove sezone.
Po meni i nije tako....

Ima ok sezonu iza sebe nista specijalno.

Generalno svi imaju ispod prosecne sezone iza sebe, Naneli jedino nesto iznad ocekivanja je igrao.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed May 08, 2024. 9:17 pm

dacolik wrote:
Wed May 08, 2024. 1:00 am

Čime je Doužer zaslužio da ne bude na spisku za odstrel?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu May 09, 2024. 12:22 am

Čime je zaslužio da ostane? Potpisan je kao nba igrač, od koga se očekivalo da donosi razliku. Nije doneo ništa
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Thu May 09, 2024. 2:25 am

Ne gledamo kosarku istim ocima, meni je jasno sto on u malo srecnijoj selekciji tima moze da postane. Prvi plej svakako nije, niti je doveden za tako nesto po svemu sto sam cuo a moglo se vidjeti i na pocetku sezone. Silom prilika je morao da preuzme tu ulogu kad je propao eksperiment sa Ponitkom i kad je Zeljko shvatio da je Jaramaz trenutno nivo aba2 lige.

Vrhunsko two way krilo i sekundarni organizator igre.

Locked