Imao sam takvu informaciju, no sad mi pričaju nešto drugo. Ostaje samo da se nadam da je ipak prvi izvor u pravu
KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
non mollare mai
To treba da se raskida makar mu isplatili kompletnu godinu.
- Batica ubica
Potpuno se slažem, a isto to važi i za Koprivicu. 3 sezone a napredak minimalan. Dosta je ljudi popušilo priču sa mononukleozom pa kao to ga je usporilo, a realnost je da dečko jednostavno nije košarkaš za nivo EL, čak mislim da nigde u EK ne bi bio startni centar. Napad siromašan i zavisi isključivo od kreacije bekova i ofanzivnog skoka, bez niskog posta, bez šuta, bez igre licem ka košu. Hajlajt je bio kad u finalu kupa nije uspeo da uzida Teodosića. Odbrana dobra u reketu, van reketa vrlo upitna, građenje nije neko za čoveka tih dimenzija. Još jedna stvar, pre koji dan je napunio i 24 godine dakle više nije ni mlad igrač. Ako jedan običan navijač vidi sve ovo onda Želimir koji je s njim svaki dan treću sezonu i koji je mnogo stručniji vidi to još bolje. Napretka nema, neće ga ni biti.
O Jaramazu je sve davno već ispričano, Avramović bez iracionalnog samopouzdanja.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Koprivicu svakako treba ostaviti. Decko je ne narocito inteligentan, ali barem hoce da radi. Centri ionako sazrevaju kasnije, a nije da imam bas luksuz da se odricemo nasih igraca, posebno centara sa takvim predispozicijama. Uostalom i jeftin je sigurno.
Za razliku od Smajlija koji za sledecu sezonu trazi nerealne pare, koji nema zelju da trenira, koji ima nezakonite hobije, plus nije ni intelektualno kapacitet da bude vrhunski.
Jaramaz, koji je ostao bez njegove atletike koja mu je bila prednost prethodnih sezona, je nazalost prosecan ec igrac. I zenit mu je prosao.
Smita bih ostavio. Zahvalan igrac za rotaciju, vise nego dobar u oba pravca, cuti i radi...
Za razliku od Smajlija koji za sledecu sezonu trazi nerealne pare, koji nema zelju da trenira, koji ima nezakonite hobije, plus nije ni intelektualno kapacitet da bude vrhunski.
Jaramaz, koji je ostao bez njegove atletike koja mu je bila prednost prethodnih sezona, je nazalost prosecan ec igrac. I zenit mu je prosao.
Smita bih ostavio. Zahvalan igrac za rotaciju, vise nego dobar u oba pravca, cuti i radi...
- Batica ubica
Znači i dalje je rekreativni uživalac nedozvoljenih susptancistefan wrote: ↑Tue May 07, 2024. 1:31 pmKoprivicu svakako treba ostaviti. Decko je ne narocito inteligentan, ali barem hoce da radi. Centri ionako sazrevaju kasnije, a nije da imam bas luksuz da se odricemo nasih igraca, posebno centara sa takvim predispozicijama. Uostalom i jeftin je sigurno.
To je za zatvora, ako je neko Jaramazu dao ugovor na dve godine bez izlaza..Irriducibili wrote: ↑Mon May 06, 2024. 11:41 pmImao sam takvu informaciju, no sad mi pričaju nešto drugo. Ostaje samo da se nadam da je ipak prvi izvor u pravu
Zašto stati tu, ponuditi Dangubiću trogodišnji ugovor..
- Irriducibili
Kako mi je rečeno, Jaramaz ide za dz ako neko pokaže interesovanje za njega, dok se za Aleksu očekuje obeštecenje. Balša ostaje
E sad, pitao sam se i večeras kako bi nam izgledala sezona da smo opravdali status "prvog favorita" kad je Nunn u pitanju. Deluje da ga nije impresionirala Ostojina velikodušna ponuda
E sad, pitao sam se i večeras kako bi nam izgledala sezona da smo opravdali status "prvog favorita" kad je Nunn u pitanju. Deluje da ga nije impresionirala Ostojina velikodušna ponuda
non mollare mai
Da platimo koliko treba i neka ga nosi bilo ko. Od Avramovica necemo dobiti nista, niko nije lud da da obestecenje za njega.
Avramovic, Caboclo, Smailagic, Trifunovic, Kaminsky, Ponitka, Andjusic, Jaramaz- OUT
S Nanelijem bih se isto pozdravio iako je i dalje dobar, na ljeto puni 34 i pitanje je momenta kad ce da se ugasi skroz a vjerovatno ce na imati dobre ponude za sledecu sezonu.
Rado bih vidio i da jedan od dvojca KP- Leday promijeni sredinu i da se rasparca ovaj luzerski geto sto su napravili u saradnji sa Zelimirom.
Avramovic, Caboclo, Smailagic, Trifunovic, Kaminsky, Ponitka, Andjusic, Jaramaz- OUT
S Nanelijem bih se isto pozdravio iako je i dalje dobar, na ljeto puni 34 i pitanje je momenta kad ce da se ugasi skroz a vjerovatno ce na imati dobre ponude za sledecu sezonu.
Rado bih vidio i da jedan od dvojca KP- Leday promijeni sredinu i da se rasparca ovaj luzerski geto sto su napravili u saradnji sa Zelimirom.
- Irriducibili
Previše lepih očekivanja......nece se desiti
non mollare mai
Panter i Ledej od nijednog tima pogotovo nakon ovakve sezone ne bi dobili ni priblizan novac koji im sleduje za sledecu godinu....dacolik wrote: ↑Wed May 08, 2024. 1:00 amDa platimo koliko treba i neka ga nosi bilo ko. Od Avramovica necemo dobiti nista, niko nije lud da da obestecenje za njega.
Ne svidja mi se kod njih sto deluje da ne igraju sa istom energijom i intezitetom kao proslu godinu to je verovatno posledica sto su obezbedili sebi odlicne pare za 2 godine.
Cela ekipa deluje tako, bez enerigije, ne deluju timski dobro, u cemu je razlog ja ne znam.
- Batica ubica
@samig
Ledej ima odličnu sezonu i uz Nanelija je naš najbolji i najkonstantniji igrač ove sezone.
Ledej ima odličnu sezonu i uz Nanelija je naš najbolji i najkonstantniji igrač ove sezone.
Po meni i nije tako....Batica ubica wrote: ↑Wed May 08, 2024. 3:19 pm@samig
Ima ok sezonu iza sebe nista specijalno.
Generalno svi imaju ispod prosecne sezone iza sebe, Naneli jedino nesto iznad ocekivanja je igrao.
- Tajler Darden
Čime je Doužer zaslužio da ne bude na spisku za odstrel?dacolik wrote: ↑Wed May 08, 2024. 1:00 amDa platimo koliko treba i neka ga nosi bilo ko. Od Avramovica necemo dobiti nista, niko nije lud da da obestecenje za njega.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili
Čime je zaslužio da ostane? Potpisan je kao nba igrač, od koga se očekivalo da donosi razliku. Nije doneo ništa
non mollare mai
Ne gledamo kosarku istim ocima, meni je jasno sto on u malo srecnijoj selekciji tima moze da postane. Prvi plej svakako nije, niti je doveden za tako nesto po svemu sto sam cuo a moglo se vidjeti i na pocetku sezone. Silom prilika je morao da preuzme tu ulogu kad je propao eksperiment sa Ponitkom i kad je Zeljko shvatio da je Jaramaz trenutno nivo aba2 lige.
Vrhunsko two way krilo i sekundarni organizator igre.
Vrhunsko two way krilo i sekundarni organizator igre.