Košarkaški radar
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Košarkaški radar
Problem je potpuno licne prirode, stariji brat, koji istina nije takav talenat, je potpuno netakticno sikaniran i prakticno oteran iz Partizana . Mogu da razumem uvredjenost oca i reakciju koja je usledila. Dok ne mogu da razumem nonsalanciju u klubu i komentare tipa ko zna koliko ce mali porasti, da li ce ojacati i sl. To niko ne zna, ali ti u ovom trenutku imas najboljeg klinca u generaciji. I tvoja je duznost da ga zadrzis sve dok je takav. Nije nam dosta sto Misko i Coki prakticno zbog boljih uslova uzimaju bezmalo sve klince vredne pomena, vec im ih mi i sami isporucujemo
non mollare mai
Jel može ime klinca ako nije problem?
Ili ne mora ime,da li je to onaj mali što barata loptom ko blesav a brat mu je 2004?
Ili ne mora ime,da li je to onaj mali što barata loptom ko blesav a brat mu je 2004?
- Irriducibili
Ne znaju šta čine, a zajednički imenitelj kad god neki klinac ode ili je nezadovoljan je "pa on i nije neki talenat, fali mu ovo, fali mu ono... Upitnici, loša glava, traži pare itd"
A tamo svi kad se skupe nisu napravili 20% igrača koliko DV, Muta, Moka ili bilo koji trener koji je dokazano radio uspešno sa mladim igračima...
A tamo svi kad se skupe nisu napravili 20% igrača koliko DV, Muta, Moka ili bilo koji trener koji je dokazano radio uspešno sa mladim igračima...
Zato ste doveli Belica 2003... Zapravo zbog njega ste i trenera doveli 
Pozdravljam odluku da igra za Mladost KLS.
Pozdravljam odluku da igra za Mladost KLS.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Pratim malo duži period Španca Juan Nunez Garciju, 2004. godište, mislim da ima košarkašku iteligenciju.
Je l ima Luwawu klub? Glupo bez Francuza da ulazimo u sezonu...
Sumnjam da ce se El timovi otimati oko njega a u NBA definitivno nema mesto. Ovde su mu i drugari, Jare, Zagorac, istrpeo bih i N. Jankovica ako ide Luwawu u kompletu
-
bogotac licno
spavaju mnogi na terenu al dzabeIrriducibili wrote: ↑Fri Aug 16, 2019. 4:48 pmSava Drezgic
Bas taj, mali spava na koearkaskom terenu
ne znam tog momka
al evo cokie ukro stevu karapandzu koji je bio top kadet pionir i sta je posto ,skoro pa nista rezervni junior vasicu
tako da to pljuvanje apriori ne mora nista da znaci
taj sto poklekne i predje kod cokia nam i ne treba jer mu je karakter slabiji od zelje za dokazivanjem u partizanovom dresu
prosto ,jos grobar do koske kako kazes da je
de si vido za belica?
ebo vas taj luvavu miskova prevara ko i onaj panj francuz so je bio u zalgiris i oli ,korektne atlete bez imalo kosarke
Sad tog Tupana jur Malaga, da zameni Gagija Milosavljevića.
A za Belića... mali je Zemun grad
Jakovljević trener... Sasvim je logično da ide sa njim...
E sad, da li su Belića doveli zbog trener, ili trenera da bi upecali Belića....
A za Belića... mali je Zemun grad
Jakovljević trener... Sasvim je logično da ide sa njim...
E sad, da li su Belića doveli zbog trener, ili trenera da bi upecali Belića....
Ne znam u koju temu da postavim ali Dejvid Blat je objavio da boluje od multiple skleroze
-
bogotac licno
zbog belica su doveli jakovljevica ne moze obrnuto ,dok ne objave zvanicno i ne uvrste ga u prvi tim ja ovim nista ne veruem
Moze obrnuto.bogotac licno wrote: ↑Mon Aug 19, 2019. 4:24 pmzbog belica su doveli jakovljevica ne moze obrnuto ,dok ne objave zvanicno i ne uvrste ga u prvi tim ja ovim nista ne veruem