KK Crvena zvezda

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Spida

Re: KK Crvena zvezda

Post by Spida » Tue Aug 27, 2019. 8:02 pm

Micov je individualno za koplje iznad Lučića, ovaj je korisniji za tim i čvršći defanzivac. Plus produžena ruka trenera. Naravno da renesansa Srbije nema veze sa njegovim odstranjivanjem nakon "afere ručnik", već sa sazrijevanjem sjajne generacije koja je još u Poljskoj uzela srebro.

Njemačka je divlja liga, Partizan je Bamberga drao 50 razlike, malo su izdžikljali otkako pumpaju pare u Bajern ali i dalje je to čemer i jad. Daj njihove uslove i budžete ABA ligašima i svake godine će neki jugović biti na F4.

Volio bih i Lučića u svom timu, ali kada bih morao da biram - čisti talenat>rad i odbrana.

jagoda3

Post by jagoda3 » Tue Aug 27, 2019. 9:26 pm

Spida wrote:
Tue Aug 27, 2019. 8:02 pm
Micov je individualno za koplje iznad Lučića, ovaj je korisniji za tim i čvršći defanzivac. Plus produžena ruka trenera. Naravno da renesansa Srbije nema veze sa njegovim odstranjivanjem nakon "afere ručnik", već sa sazrijevanjem sjajne generacije koja je još u Poljskoj uzela srebro.

Njemačka je divlja liga, Partizan je Bamberga drao 50 razlike, malo su izdžikljali otkako pumpaju pare u Bajern ali i dalje je to čemer i jad. Daj njihove uslove i budžete ABA ligašima i svake godine će neki jugović biti na F4.

Volio bih i Lučića u svom timu, ali kada bih morao da biram - čisti talenat>rad i odbrana.
Ne slažem se sa time. Igra se moderan, skoro NBA tempo al svake godine je manja divjina i bolje ekipe.. jedan Ulm sm Patrick Millerom, Ryan Thompsonom, Javonte Greenom i Katin Reinhardom pobjedio Zvezdu za 15 poena, a Zvezda dominirala u ABA. Šta bi tek Bayern, Alba ili Oldenburg napravili. Prilično sam siguran da bi Rasta Vechta prošle godine osvojila ABA ligu, ljudi igrali opasan basket..

Prehitevaju sve lige po Evropi punim gasom. Hale pune na skoro svim utakmici, toga u ABA nema, ni kad se igraju derbiji. Rade planski, kvalitet svih timova svake godine bolji..

Svaki tim može imat max 6 stranaca na utakmici BBL lige, razvijaju se domači igrači. Svake godine jih je više u NBA, neki u EL ili po klubovima u Evropi. Mlađe selekcije jim svake godine bolje..

Nije sve u parama a možeš slobodno pogledat i score ABA timova vs BBL timova u poslednjih 2-3 sezona i vidjet češ kako stvari stoje..

Spida

Post by Spida » Tue Aug 27, 2019. 9:59 pm

jagoda3 wrote:
Tue Aug 27, 2019. 9:26 pm
Ne slažem se sa time. Igra se moderan, skoro NBA tempo al svake godine je manja divjina i bolje ekipe.. jedan Ulm sm Patrick Millerom, Ryan Thompsonom, Javonte Greenom i Katin Reinhardom pobjedio Zvezdu za 15 poena, a Zvezda dominirala u ABA. Šta bi tek Bayern, Alba ili Oldenburg napravili. Prilično sam siguran da bi Rasta Vechta prošle godine osvojila ABA ligu, ljudi igrali opasan basket..
Rezon na nivou nekog ko nije pogledao meč u životu. Zvezda dobila Real u gostima sa Alimpijevićem, Real kasnije osvojio Evroligu. Po tvom CZV bi se borila za titulu u ACB ligi. Svima sa Jadrana puca ona stvar za Evrokup...

Inače, dobro pamtim taj poraz u EK, kao i prosutih +22 protiv Breše i debakl od Monaka. Otad tvrdim da na klupi sjedi tuka koja bi sa zdravim Golden Stejtom prošle sezone vodila borbu za 8. mjesto na Zapadu.

bogotac licno

Post by bogotac licno » Tue Aug 27, 2019. 11:40 pm

rasta vehta sampion lige aba

davidovac nema kosarkaskog talenta niti individualnog niti timskog ,ima karakter i to je sve

ono sto njega cini boljim od drugih je sreca ,imo je srece sto je dao neki kos u nekom mecu protiv reala il tako nekog ,da nije ,igrao bi dozivotno u fmpu jer talenta za vise nema

ovako kad moze branko lazic postane legenda kluba ,moze i davidovac da igra evroligu

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Aug 27, 2019. 11:43 pm

Bogoče, nije jedini kome je spletom okolnosti krenulo...

Jan je eksplodirao povredom Čede Vitkovca, Žo zahvaljujući Gordonu... Poklopilo se i DD.

Kao i u životu, tako i u sportu... Sreća je važan faktor.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

bogotac licno

Post by bogotac licno » Tue Aug 27, 2019. 11:54 pm

Tajler Darden wrote:
Tue Aug 27, 2019. 11:43 pm
Bogoče, nije jedini kome je spletom okolnosti krenulo...

Jan je eksplodirao povredom Čede Vitkovca, Žo zahvaljujući Gordonu... Poklopilo se i DD.

Kao i u životu, tako i u sportu... Sreća je važan faktor.
ma dobro to al talent jana je bio nba ,krilo od 210 sposobno da svakog zakljuca da trci i brani najboljeg napadaca u evropi siskauskasa

gordon nema kvalitet za tim koji pretenduje da bude sampionski ,zo najjaci pf u evropi

davidovac ,koji bi trebao da bude nesto ,je sad koji igrac u rotaciji ,kolko igraca na njegovoj poziciji ,verovatno ce imati i manje minuta nego lani
sto apsolutno nema veze sa timom koji treba da bude sampionski ,ko ne veruje u proces ne treba ni da se bavi sportom

u stvari ,mnogi kod nas ,ne znaju ni sta znaci proces ,kupis palamuda za pesto evra nije dobar daj drugog za iljadu daj treceg za dve dok ne dobijes ono sto ti treba da bi kao nesto osvojio i napravio

davidovac je vec dve godine uz prvi tim ,ne vidimo izraziti napredak ni ka jednoj kosarkaskoj poziciji ,point forward ,znaci sta je on blejk silb ,how jes no

jagoda3

Post by jagoda3 » Wed Aug 28, 2019. 9:54 am

Spida wrote:
Tue Aug 27, 2019. 9:59 pm
jagoda3 wrote:
Tue Aug 27, 2019. 9:26 pm
Rezon na nivou nekog ko nije pogledao meč u životu. Zvezda dobila Real u gostima sa Alimpijevićem, Real kasnije osvojio Evroligu. Po tvom CZV bi se borila za titulu u ACB ligi. Svima sa Jadrana puca ona stvar za Evrokup...

Inače, dobro pamtim taj poraz u EK, kao i prosutih +22 protiv Breše i debakl od Monaka. Otad tvrdim da na klupi sjedi tuka koja bi sa zdravim Golden Stejtom prošle sezone vodila borbu za 8. mjesto na Zapadu.
Nije da svima sa Jadrana puca ona stvar za Evrokup, nego niko tu nema kvalitet da se bori za titulu u Eurocupu i lakše je svima da se izbori preko ABA lige. Sad kad Euroleague najavila da nema ABA više garantovano mjesto u Euroleague, svi digli budgete kao da če preko noči postat konkurentni top timovima samo zbog toga jer se ulaže više para. Ee neče to tako lako.. Gubi se korak sa najboljim ligama Evrope, priznali to ili ne, a ima na ovim prostorima više talenta nego u drugim zemljama.

Problem je, jer se tu na ovim prostorima ne radi planski, sve iz danas na sutra. Nema strpljenja za negu dugoručnu priču. Zvezda je imala neku dugoročnu viziju sa Radonjičem i dobro prošlo, onda jedna pogrešna sezona i pitanje šta če bit sad. Ni prošla sezona nije bila najbolja al sreča da svi ostali timovi još slabiji, videlo se u Eurocupu da Unicaja i Valencia puno bolje ekipe, loše odigrali i par utakmicama proti solidnih ekipa tipa Monaco i Andorra. Cedevita radila nešto planski, napredovala iz godine u godinu mada nikad nije bila neki bitan faktor u ABA ili Eurocupu. Da li zbog toga jer nisu imali kvalitetnih domačih igrača, loša selekcija.. ne znam, nije ni bitno. Nadam se, da če bit bolje sad sa Cedevita Olimpijom al kakav tim su sklopili ove sezone, več u početku sam malo skeptičan.

Bit če zanimiva ABA liga zbog toga jer se sklopilo par dobrih timova, dobrih za ABA ligu. Pitanje koliko če ko bit konkurentan u Evropi ili ako če proigrat koji mladi igrač. Financijski neče moči sa top ekipama Španije, Rusije, Njemačke, Turske.. zato mi nekako bitnije ovo drugo pitanje (ako če proradit koji mladi igrač) al kad pogledam rostere Zvezde, Partizana, Budučnosti, Cedevite i Mornara, ja ne vidim takvih igrača..

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Aug 28, 2019. 5:54 pm

Produžetak ugovora u Zvezdi.

VPJTS

Admiral

Post by Admiral » Wed Aug 28, 2019. 6:30 pm

Bravo.

Nadam se da nece biti samo dok se Ognjen ne oporavi.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!

Borca

Post by Borca » Thu Aug 29, 2019. 10:58 am

Borca

Post by Borca » Fri Aug 30, 2019. 12:07 pm

Mladi Tomasevic prelazi u Dinamik

MMM

Post by MMM » Fri Aug 30, 2019. 3:48 pm

KK Crvena zvezda cenama ulaznica u prodaji, posebno paketa Evroliga Nivo 400 koji košta samo 5.000 dinara za 15 mečeva u Beogradskoj areni (330 dinara po utakmici).

Od ponedeljka u prodaji sezonske.

Admiral

Post by Admiral » Sun Sep 01, 2019. 4:49 pm

Danas u 18 sa Oldenburgom.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!

MMM

Post by MMM » Sat Sep 07, 2019. 1:43 am

Šta se to desilo 28.8. pa je BAT stavio Crvenu zvezdu tad na listu. Jankovic?

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Sep 12, 2019. 10:33 pm

Priča se da je spremnost Zvezdinih igrača na zavidnom nivou. To se odnosi i na strance.

VPJTS

Post Reply