I da citaju sada su poprilicno popunjeni na centruHamato_YoSHi wrote: ↑Sun Aug 04, 2019. 7:25 pmNeka dodje jedan, pa da slavimoMozda je realniji Parahuski. Nadam se da skauti Zenita ne citaju forum
![]()
KK Partizan - transferi
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan - transferi
- Hamato_YoSHi
Bogu hvala, mnogo bi bilo da nam maknu treceg igraca ispred nosaAsterix wrote: ↑Sun Aug 04, 2019. 7:33 pmI da citaju sada su poprilicno popunjeni na centruHamato_YoSHi wrote: ↑Sun Aug 04, 2019. 7:25 pmNeka dodje jedan, pa da slavimoMozda je realniji Parahuski. Nadam se da skauti Zenita ne citaju forum
![]()
![]()
私は1つの名前しか知りません
Kad bi dolazio jos jedan skraceni, morao bi da bude klasa (sto je uglavnom jako skupo) , u suprotnom sam za tip igraca kao Parahuski. Nadam se da ima istine jer ga je i Pavlaka pomenuo.
"History has the name - Conor McGregor"
Pa Meklin je skracen a i klasa je ako je zdrav jos moze i 4 i 5 da pokrije, Parahovski vj nije slucajno zapratio KK Partizan na inst, sad sto je istina u svemu tome vjerovatno cemo saznati do kraja nedelje, posto pretpostavljam da Trinkjeri zeli centra prije pocetka priprema a one su za 15ak dana otprilike:)
Parakhouski potpisuje ugovor u toku sledece nedelje.
-
Dragan Mance
Parahuski osim brzine poseduje sve što treba vrhunskom centru. Godinama je prisutan na evropskim parketima gde ne treba biti veliki stručnjak pa primetiti da se radi o odličnom i školovanom centru. Belorus je odličan zaštitnik obruča, sjajan pogotovo ofanzivni skakač, nešto sa kim Partizan kuburi još od vremena Duleta i njegovih čuvenih centara. Ima izraženo meku ruku gde uglavnom uzima šuteve sa linije penala. Što je itekako važno za stamenu i jaku "peticu" sjajno koristi leđnu tehniku gde bi snagom i masivnosti mogao predstavljati itekako jako Trinkijevo oružje.
- MorningGlory
Umrtvilo se ovo dosta oko Artisoma.
Saznao sam da ga je agent do pre 2 dana aktivno nudio svim zivim EL klubovima.
Saznao sam da ga je agent do pre 2 dana aktivno nudio svim zivim EL klubovima.
Dobro bi bilo da imamo full roster na pocetku priprema, treba to sve uklopiti 7-8 potencijalno novih igraca
Znaci u narednih par dana ce se znati na sta smo pametan potez
DD ima dobre informacije ;) dosao sam do slicnih sad videcemo razvoj.
-
bogotac licno
taj parahuski dae valjo dovo bi ga dulo posle ncaa ,koi ce nam taraba ta
Da, znam da su oni mozda i najpouzdaniji, pametan potez,ne da gledamo dok ga menadzer nudi svima a mi da cekamo 100 godina:)
Da se iskupi sto vas je ugasio prosle sezonebogotac licno wrote: ↑Mon Aug 05, 2019. 11:53 pmtaj parahuski dae valjo dovo bi ga dulo posle ncaa ,koi ce nam taraba ta