KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Pragmatičnost kaže da nam je potrebna EL zarad daljeg povratka kluba na mesto koje mu s osnovom pripada, ali gorak ukus ostaje
Ne razumem euforičnost koje je metastazirala zadnja dva dana, kao po pravilu kod onih koji su osudjivali cigane zbog guranja mimo uspeha na terenu. Mi cemo igrati EL isključivo zato što spletom okolnosti nema ko drugi
Nije bilo dovoljno da smo za klasu, da se potrudimo sad da budem barem za dve bolji, pa da to možda bude dovoljno da se reše Radonja, Dobric i Davidovac
Neka je sa srecom svima koji slave
Ne razumem euforičnost koje je metastazirala zadnja dva dana, kao po pravilu kod onih koji su osudjivali cigane zbog guranja mimo uspeha na terenu. Mi cemo igrati EL isključivo zato što spletom okolnosti nema ko drugi
Nije bilo dovoljno da smo za klasu, da se potrudimo sad da budem barem za dve bolji, pa da to možda bude dovoljno da se reše Radonja, Dobric i Davidovac
Neka je sa srecom svima koji slave
non mollare mai
Koliko sam ja razumeo mi smo svakako bili blizu WC, a situacija sa Rusima je samo odložila EL sa 20 klubova.
Inače Davidovac i Dobrić su razlog zašto je Zvezda ispred nas.. Domaći igrači koji znaju svoju ulogu i naprave onu minimalnu razliku na kraju da tas na vagi ode na jednu stranu..
Zna to Željko, pa zato su tu Smajli, Aleksa, Koprivica.. Dogodine će KKP biti stepenik iznad..
Inače Davidovac i Dobrić su razlog zašto je Zvezda ispred nas.. Domaći igrači koji znaju svoju ulogu i naprave onu minimalnu razliku na kraju da tas na vagi ode na jednu stranu..
Zna to Željko, pa zato su tu Smajli, Aleksa, Koprivica.. Dogodine će KKP biti stepenik iznad..
- Irriducibili
Kakve veze ima državljanstvo sa ishodom, kao da je košarkaški kvalitet povezan sa srpskim pasošem. EL šampion nema nijednog iole bitnog domaceg igrača
non mollare mai
nema to je tacno.. nema ni budzet isti..
- Irriducibili
Nece biti da smo od cigana izgubili zbog razlike u budzetu, niti zbog "domacih" igrača koji su, gle čuda, godinama u EL izlogu i niko nije pozeleo da preuzme te dragulje
Izgubili smo zbog pogrešne selekcije tima i zbog toga što je veci kvalitet koji imamo, izostao na parketu. Nadam se da je neko stavio prst na čelo zbog te sramote, ali za sada mi ne deluje tako
Izgubili smo zbog pogrešne selekcije tima i zbog toga što je veci kvalitet koji imamo, izostao na parketu. Nadam se da je neko stavio prst na čelo zbog te sramote, ali za sada mi ne deluje tako
non mollare mai
Izgubili smo kako su oni godinama gubili od nas i ne samo oni, već i bogatiji timovi..
Baza domaćih igrača koja dugo igra zajedno, povratnici i sve to nadograđeno sa par stranaca koji znaju svoju ulogu..
Baza domaćih igrača koja dugo igra zajedno, povratnici i sve to nadograđeno sa par stranaca koji znaju svoju ulogu..
- Irriducibili
Nidje veze, mi tada nismo imali igrače koje niko drugi nece, niti su oni imali najboljeg evropskog trenera
non mollare mai
- White Mamba
Ne znam ima li istine, ali zo braun bi bio top na 1
Samo se bojim da je debela neistina
Samo se bojim da je debela neistina
ozbljian potpis bi bio lorenca
Ruzna proslost se oprasta 
- White Mamba
Ti si mi odovoran ako se ne desi 
- Batica ubica
Kakav bi to skok bio sa Madara i Alekse na Lorenca
Lorenco je Čeletov tip pleja, ploditelj
Lorenco je Čeletov tip pleja, ploditelj
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Mozda cak i vise puta
Samo sut malo skakljivBatica ubica wrote: ↑Tue Jun 21, 2022. 10:22 pmKakav bi to skok bio sa Madara i Alekse na Lorenca
Lorenco je Čeletov tip pleja, ploditelj![]()
Bio sam za Satoranskog ili Raulzinja jako i u glavu
- White Mamba
Nemoj da bude hteo donarumu doso nik poup 
- Batica ubica
Prihvatam samo povratak Gosa bosa
Želimire čuj me

Želimire čuj me
Nisam čiko, nisam čiko ja!