Natankamo sve 57-55
KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- White Mamba
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Ako cemo da se kurcimo, dante exum pa da zaigramo taj tango (svic) smrti 
Natankamo sve 57-55
Natankamo sve 57-55
Satoranski je bas wet dream, on ce u Barsu
Ko je drugi cigan ?
@cekic
Ko je drugi cigan ?
- Batica ubica
Šteta što je ovako ispalo, Kuruc ima brutalne fizikalije i dobar je defanzivac, solidan šut za 3 iz mesta. Dosta bolji igrač od Trifunovića koji se iz nekog razloga ustalio na kraju sezone.
https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/ ... sad/423391
https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/ ... sad/423391
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- White Mamba
Jebiga, lik je evidentno klinicki lud 
Ona fintiranja vazduha pa koraci u polazu...horor
Ona fintiranja vazduha pa koraci u polazu...horor
- Batica ubica
Gde su i šta rade Aleksandar Magdevski i Kvami Von 
Takođe mislim da će Čele da se složi da bi ovom timu legao jedan Patrik Miler

Takođe mislim da će Čele da se složi da bi ovom timu legao jedan Patrik Miler
Kakvi kosmarni flesbekoviBatica ubica wrote: ↑Thu Jun 23, 2022. 3:12 pmTakođe mislim da će Čele da se složi da bi ovom timu legao jedan Patrik Miler![]()
![]()
![]()
Najretardiraniji amer u istoriji KKP....Kako ga nije sramota da ne igra odbranu sa onakvim telom
- Batica ubica
Štedeo se za napad i ulaze

Zato je recimo Vil Hečer po meni ubod decenije, za samo 90k za sezonu igrač u tim godinama koji tako dobro igra.
Renfro nas je lepo povezao onu polusezonu što je igrao, digao je onu ekipu za 30%.
Ali po meni je Gos bos jedan od najpismenijih i najkompletnijih plejeva koji je igrao kod nas zadnjih x godina, kakvu je kršinu od tima čovek vukao.
Zato je recimo Vil Hečer po meni ubod decenije, za samo 90k za sezonu igrač u tim godinama koji tako dobro igra.
Renfro nas je lepo povezao onu polusezonu što je igrao, digao je onu ekipu za 30%.
Ali po meni je Gos bos jedan od najpismenijih i najkompletnijih plejeva koji je igrao kod nas zadnjih x godina, kakvu je kršinu od tima čovek vukao.
Lorenco u Makabiju ? 
- Irriducibili
Cele nas naravno vidi kao klub koji ima budzet sličan Realovom, ali to na žalost ne odgovara istini
Otuda insistira na NBA igračima, od kojih neki ne daju nikakav nagoveštaj da bi u Evropu
Ne isključujem mogucnost da se lepo otvorimo za jednog do dva igrača, ali to nece biti oni najskuplji. Mi npr ne možemo platiti Hezonju €2M koliko mu daje Real sa bonusima, niti parirati Barsi koliko god da je platila usluge Satoranskom
Ne sumnjam da cemo odabrati kvalitet, samo me brine da opet ne omanemo oko kompozicije tima
Otuda insistira na NBA igračima, od kojih neki ne daju nikakav nagoveštaj da bi u Evropu
Ne isključujem mogucnost da se lepo otvorimo za jednog do dva igrača, ali to nece biti oni najskuplji. Mi npr ne možemo platiti Hezonju €2M koliko mu daje Real sa bonusima, niti parirati Barsi koliko god da je platila usluge Satoranskom
Ne sumnjam da cemo odabrati kvalitet, samo me brine da opet ne omanemo oko kompozicije tima
non mollare mai
Irr slem na glavu 
Leva ruka
Leva ruka
- White Mamba
Zo nije levoruk, samo kazem 
u momentu dok razmisljamo cek i o 1 Hezonji, kada para ocigledno ima, a trener preko plota nece da se igra vise jer nema 3x veci budzet..
red je da se podsetimo da je veliki General hteo da ostane na brodu, cek i kada je bilo izgledno da sezonu krecemo sa Edijem Sinadinovicem na pleju..
sto bi rekao gosn Tegeltija in ivil dont ponesi sebe..
red je da se podsetimo da je veliki General hteo da ostane na brodu, cek i kada je bilo izgledno da sezonu krecemo sa Edijem Sinadinovicem na pleju..
sto bi rekao gosn Tegeltija in ivil dont ponesi sebe..
- Batica ubica
Pošto Madar ne ide na letnju ligu i definitivno ostaje kod nas ja se nadam da će ga neko zaključati u teretanu i da će ga pustiti iz nje u oktobru. Takođe, pošto igramo EL očekujem da će biti rezervni plej što je bolje i po nas i po njega.
Takođe nadam se da će putem Dangubića, Kuruca i Miletića krenuti Trifunović i Zagorac.
Takođe nadam se da će putem Dangubića, Kuruca i Miletića krenuti Trifunović i Zagorac.
Elefterios Venizelos -------Nikola Tesla
Ko sme da demantuje ?
Ko sme da demantuje ?