KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: KK Crvena zvezda
Slazem se da je nerealno ali on ce svakako gledati sto vise svojih klijenata da obezbedi ako moze.
Da je igrao u Megu pa da je nabio statistiku uvalio bi ga lagano.. Bice muka pogotovo nakon ove pandemije mnogo teze ce sve ici...Simanic ako i ovu godinu 'presjedi' t.j. igra mizerno malo, moze biti ozbiljan problem za njegovu karijeru
Gist je okacio na Instagramu odgovor na vest sa EL sajta gde ga oni racunaju kao igraca Zvezde i rekao da vise nije u Zvezdi, potvrdio ono sto se pisalo vec po raznim forumima iako nije bilo zvanicne vesti nigde.
Bilo je reči na skupštini o Gistu. Raskinut je ugovor i treba da se isplati.
Imamo ubedljivijoooo najmanji budžet u EL, ali očekujem da svima budemo mina.
Imamo ubedljivijoooo najmanji budžet u EL, ali očekujem da svima budemo mina.
Rekao je da će na kraju biti 5,5 ali da je za plate oko 3m.
Dug kluba je 2,2 miliona.
Dug kluba je 2,2 miliona.
Kako je restegljivo 400k (350-400) i 70k (50-70) mozda u ugovorima igraca postoji moratorijum pa ako zatreba plata ce biti 50 odnosno 350. Samo zapazam."Otprilike, tri miliona evra trošiće se na plate igrača u narednoj sezoni, među kojima će najveća biti oko 400.000 dolara, tačnije između 350 i 400 hiljada, a najmanja 70.000 evra, odnosno između 50 i 70 hiljada", otkrio je Nebojša Čović.
izvor: mondo
Cudi me da je Dozet usao u klub mada mozda je vesnik nekog zdravijeg odnosa u sportu tako da bih sacekao kako ce delovati, samostalno.
Nebojsa Covic i matematika.
Volden mozda i igra za 400k dolara (plus preko sto je otislo za obestecenje), ali verovati da Lojd igra za max 400k, a u Valensiji imao 700k...
2,2 miliona je ukupan dug ako sam razumeo.
Kolika je plata Sasi Obradovicu?
Ne znam, ali verujem u rasponu od 300k do 400k.
"Glorija kup" održaće se od 13. do 18. septembra i igrate protiv Turk telekoma. Ako pobedite idete u polufinale ako ne za razigravanje za 5.mesto. Igraju jos Efes, Fenerbahče i Himki, Galatasaraj, Tofaš i Karšijaka.
-
OnlineIrriducibili