KK Partizan
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan
Prije svega je najbitnije da Prislonica ode iz KKP-a.
Sto se tice samog rostera, Hayes ne moze biti nikako promasaj. Bio je odlican u Zalgirisu, Parizu, Monaku... U prva 2 tima je zapravo bio startni centar.
Problem su Jekiri i Lovernj. Kad je vec Kevarrius doveden, nije imalo nekog smisla da i Tonye ostane tu nego da se trazi neko mladji a Lovernj je klasican populisticki potez. Pitanje je u Aba ligi koliko ce moci da "pomogne".
Centarska linija Hayes- Smailagic- Jekiri bi imala neuporedivo vise smisla.
Ma koji Sengelija, covjek je takmicar. Nije lud da dodje u ovakav KKP koliko god mu se para nudilo a sigurno da sve moze matchovati Dubai ili Fener.
Sto se tice samog rostera, Hayes ne moze biti nikako promasaj. Bio je odlican u Zalgirisu, Parizu, Monaku... U prva 2 tima je zapravo bio startni centar.
Problem su Jekiri i Lovernj. Kad je vec Kevarrius doveden, nije imalo nekog smisla da i Tonye ostane tu nego da se trazi neko mladji a Lovernj je klasican populisticki potez. Pitanje je u Aba ligi koliko ce moci da "pomogne".
Centarska linija Hayes- Smailagic- Jekiri bi imala neuporedivo vise smisla.
Ma koji Sengelija, covjek je takmicar. Nije lud da dodje u ovakav KKP koliko god mu se para nudilo a sigurno da sve moze matchovati Dubai ili Fener.
- White Mamba
Sve ovo je kontraobraefekat
Posledice njegovog odlaska su je li, ove
Zaobilaze nas ljudi ko da smo kuzni, plus je moguc i predumisljaj. Samo slepi nisu videli ovo u najavi, ali, ko nas jebe
Zaobilaze nas ljudi ko da smo kuzni, plus je moguc i predumisljaj. Samo slepi nisu videli ovo u najavi, ali, ko nas jebe
Stigao stranac sa 0 poena u rukama
- Tajler Darden
Nije moguć nego jedini scenario. 95 posto ljudi ćutalo je četiri i kusur godine i u periodu Trinkijerija. Sad su ti najglasniji. Jebiga, braćo, sada lepo gledajte šta ste svojim ćutanjem podržavali.White Mamba wrote: ↑Mon Jul 20, 2026. 4:29 pmSve ovo je kontraobraefekat
Nisam za sns, ali zaista svaka čast Ostoji šta je napravio od trenutka kad je došao u klub.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Bivše zdravo tkivo sns potpisalo i Vilisa.
VPJTS
VPJTS
Willis je poprilicno potcijenjen igrac. Cvrst, solidan skakac, odlican sut za 3...
Djeluje i da je normalan, porodican covjek a ne neki geto ludak.
Svakako je rano komentarisati nesto oko tima dok ne vidimo ko su ta 2 beka, 2 krila i prvog krilnog centra.
Djeluje i da je normalan, porodican covjek a ne neki geto ludak.
Svakako je rano komentarisati nesto oko tima dok ne vidimo ko su ta 2 beka, 2 krila i prvog krilnog centra.
- Irriducibili
Čovek u Parizu imao nepunih 6 poena i 4 skoka za 16 min u proseku. Zna Jovan kako da sklopi ekipu za 20. mesto
non mollare mai
- Tajler Darden
Ništa loše o momku, naprotiv... Teren je jedino merilo.
Mi smo ti onaj slučaj -> slepac kad progleda daleko vidi.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Jutros su okačili da u jedan sledi obaveštenje i očekivano ozvaničili Pajolu.
Ništa lično naravno protiv momka, naprotiv smatram da će biti pošten, ali moram reći... Kako limarija tj. bivše zdravo tkivo sns jebe najgluplje navijače na svetu. Zaslužili su retardi da im Limar plati ono pivo.
Ništa lično naravno protiv momka, naprotiv smatram da će biti pošten, ali moram reći... Kako limarija tj. bivše zdravo tkivo sns jebe najgluplje navijače na svetu. Zaslužili su retardi da im Limar plati ono pivo.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Pored Pajole novi igrač je i Lamar Stivens koji je prošle sezone igrao za Pariz a pre toga je bio par sezona u NBA kao epizodista u Klivlendu, Bostonu i Memfisu. Karijerno je u NBA (odigrao 224 utakmice) imao u proseku 6 poena i 3 skoka na 15.2' po utakmici, 29% za 3 na 1 dignutoj trojci po utakmici, 46% šuta iz igre i 73% bacanja.
U Parizu je prošle sezone u EL (odigrao 23 utakmice) imao u proseku 9 poena i 3 skoka na 20' po utakmici, šutirao je 42% za 3 na 2 dignute trojke po utakmici, 46% iz igre i 79% bacanja. U francuskoj ligi (regularna sezona + plej of, odigrao 29 utakmica) je imao u proseku 10 poena, 4 skoka i 2 asistencije na 20.7' po utakmici, šutirao je 31% za 3 na 2 dignute trojke po utakmici, 41% iz igre i 85% bacanja.
Stivens je NBA marginalac i ovako na prvu teško da može da bude startna trojka u ozbiljnoj EL ekipi, realnije je da bude rezerva. Vidim neko je na Mocartu na pisao da je dobar fizikalac i dobar defanzivac što je lepo ali je pitanje može li da bude starter sa nekonstantnim šutem. A mi ne delujemo kao neko ko će dovesti bolju startnu trojku.
U Parizu je prošle sezone u EL (odigrao 23 utakmice) imao u proseku 9 poena i 3 skoka na 20' po utakmici, šutirao je 42% za 3 na 2 dignute trojke po utakmici, 46% iz igre i 79% bacanja. U francuskoj ligi (regularna sezona + plej of, odigrao 29 utakmica) je imao u proseku 10 poena, 4 skoka i 2 asistencije na 20.7' po utakmici, šutirao je 31% za 3 na 2 dignute trojke po utakmici, 41% iz igre i 85% bacanja.
Stivens je NBA marginalac i ovako na prvu teško da može da bude startna trojka u ozbiljnoj EL ekipi, realnije je da bude rezerva. Vidim neko je na Mocartu na pisao da je dobar fizikalac i dobar defanzivac što je lepo ali je pitanje može li da bude starter sa nekonstantnim šutem. A mi ne delujemo kao neko ko će dovesti bolju startnu trojku.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Posle niza preusmeravanja igrača koje smo želeli, mladjani Jovan je shvatio da ce uspeti da dovede igrače koje niko nece. A ćaća mu dramatično najavljuje, kao da dovodi bombu, a ne kamen
Ako se poklope zvezde i ne smori ga okruženje, Stevens može da bude dobar potpis
Ako se poklope zvezde i ne smori ga okruženje, Stevens može da bude dobar potpis
non mollare mai
- White Mamba
Tajlere, moje misljenje znas, i nije se menjalo otkad su gamad uzjahala. Zato je bilo neophodno da zeljko ostane, makar imao 0-50
Ozvanicen i Nikola,jedan dribling u desno-roling na levu ruku,Tanaskovic.
- Tajler Darden
Pratim i drugi forum i znam.White Mamba wrote: ↑Thu Jul 23, 2026. 8:25 pmTajlere, moje misljenje znas, i nije se menjalo otkad su gamad uzjahala. Zato je bilo neophodno da zeljko ostane, makar imao 0-50
E to me boli brate i mnogo mi je krivo. No, daće Bog, proći će i ovo ubrzo i pogledaćemo se u oči svi. Naši obrazi su čisti, ali nažalost bili smo manjina.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Ćema de Lukas najavljuje Vildosu.
Pomozite studenti ako Boga znate da se ovo više završi.
Pomozite studenti ako Boga znate da se ovo više završi.
VPJTS
VPJTS