KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: KK Crvena zvezda
Brutalna odbrana,jos kad cucne Terry to ce biti minsko polje za ABA rivale....Cibona je bas ruzno stradala,mnogi ce proci slicno...
Iako ne igracki najbolji, ovo će biti najbolji tim u eri NČ. Mnogo mi se dopada kako Obradović razmišlja oko selekcije. Meni on i AT kao jaje jajetu po selekciji igrača.
Jel je istina da je Teri bio opcija Partizana ali da je Partizan odabrao Miku ispred njega?
- Irriducibili
Videćemo ko će bolje proći. Ja bih pre izabrao Terija iskreno.
Mika i Teri su u istom cenovnom rangu?
Bili su nama ''opcije'' mnogi centri, pa su otpali zbog toga koliko potrazuju.
Ubedljiva pobeda u Cacku, Borac-Zvezda 64:95.
Reklo bi se standardna utkmica Zvezda-Zalgiris u Beogradu, tu si sve vreme ali uvek nesto nedostaje da prevalimo na nasu stranu.
Na kraju 69-75, pobeda Zalgirisa.
Na kraju 69-75, pobeda Zalgirisa.
- Tajler Darden
Svaki put isto...
Naklon Žalgirisu i njihovom sistemu.
Ispustili ste momentum kod one serije na startu drugog dela igre.
Dosta ste ograničeni ispod koša.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Reath je jos zelen za ovaj nivo, a Kuzmic je odlican kako je izgledao prosle sezone posle preranog povratka posle saobracajke. Mozda bi malo bolje bilo da se Kuridza nije napunio faulovima brzo ali ne verujem da bi se drugacije zavrsilo.
Ostaje da se vidi kako ce se Terry snaci na EL nivou.
Ostaje da se vidi kako ce se Terry snaci na EL nivou.
Inace odnos indeksnih poena je 59:91 u korist Zalgirisa.
- Radena14th
Ne samo ispod koša, spolja ako Volden carini loptu i ako im se fizički isparira, nema tu sreće... Fali kreacije ko leba, unutra ćemo videti kako će to biti sa Terijem, ne može Rit na 5 na EL nivou, nekako nedorečena ekipa Zvezde, fizički dobra, tvrda do koske, imaju kvaliteta u Lojdu kad je gusto (i kad se pojavi na utakmici), ali fali tu kad zauzdaju Lojda i Hola oteraju od lopte, 3/4/5 diskutabilne pozicije (izuzev Kuzmića i Davidovca kog malo koriste u napadu a jezivo nezgodan igrač kad ga krene)...Tajler Darden wrote: ↑Tue Oct 13, 2020. 8:56 pmSvaki put isto...
Na piku usraše Rita, Lekavičijus i Žo/Geben, na skoku su ih pretukli, ovaj Jokubaitis sa mudima izašao sa svojih nepunih 20 godina, baš ozbiljna ekipa Žalgirisa, i oni su tvrdi do jaja, imaju sistem, ovaj Šiler ili kako se već zove ovaj kouč ih fino utegao...
Udvajanje bekova protiv nas je demonstrirao Fenerbahce u prvom kolu, a i Zalgiris je to dobro radio veceras. Verujem da ce svaka ekipa u EL koja ima cime pokusati isti vid pritiska kod naseg napada, doduse sada ce biti jedan vise ball-handler u rotaciji.