KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Crvena zvezda
Sramni Đordi. Neverovatno mi je da ne postoji samo jedan klub u dva takmičenja, koji će podići glas.
Sinoć sam vas prvi put gledao u EL...
Ne znam koliko je sam Žalgiris takav tempo nametnuo, ali izgleda mi da ste dosta napada završavali prerano... Samo Lojd je ispucao dve trojke u kontrama, pa je zatim Rit šutnuo trojku u začetku napada, kada niste mogli kupiti koš.
Levi ćošak je vam konstantno zvrjao prazan... Čak i napad pre one trojke sa tog mesta za +7, Jankunas je imao čoveka samog, ali je izabrao loše rešenje.
Čekaju se sada Ročesti i Teri, pa da vidimo pravu sliku Zvezde.
Sinoć sam vas prvi put gledao u EL...
Ne znam koliko je sam Žalgiris takav tempo nametnuo, ali izgleda mi da ste dosta napada završavali prerano... Samo Lojd je ispucao dve trojke u kontrama, pa je zatim Rit šutnuo trojku u začetku napada, kada niste mogli kupiti koš.
Levi ćošak je vam konstantno zvrjao prazan... Čak i napad pre one trojke sa tog mesta za +7, Jankunas je imao čoveka samog, ali je izabrao loše rešenje.
Čekaju se sada Ročesti i Teri, pa da vidimo pravu sliku Zvezde.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Ipak su se dozvali pameti
Spominje se po "insajderskim" nalozima na Instagramu da dolazi Johnny O'Bryant na poziciju 4. On je prosli mesec napustio Lokomotivu zbog nekih problema i vratio se u Ameriku (oni doveli drugog igraca na 4-ku iz Amerike).
- Tajler Darden
Slobodno postuj taj Instagram nalog. Ako mislimo na isti (ima nešto insajder u imenu), stvarno ima dobre informacije.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Da taj na koji veroatno mislis, ovo je upis
- Irriducibili
Šteta što je zbog krize i smanjenja budzeta, Čovic prinudjen da dovodi ovako jeftine igrače
non mollare mai
Dobra odluka EL da se ne registruje 20 - 0. Vise bih voleo da izgubimo nego ovako da dobijamo.
Johnny be good.
Odlican igrac i potpis.
Johnny be good.
Odlican igrac i potpis.
Kako kopa sef Sale, samo ispod radara, naklon
Nema sto kupuje se domace
Meni se Johnny uopste ne svidja,igrac koji je u konstantnom padu,visak kilograma...Veliki potrosac...Oslanja se previse na sut a na isti ne mozes bas da se oslonis...
U EL igrajuci za Makabi 30% za 3 na velikom uzorku...37/121...sto bi se reklo ima kratko pamcenje
Nikada ga ne bih doveo...
Klubovi sa ovih prostora treba da dovode strance zeljne velike scene i probijanja,koji ce da idu napred ali za to treba odlican skauting...
U EL igrajuci za Makabi 30% za 3 na velikom uzorku...37/121...sto bi se reklo ima kratko pamcenje
Klubovi sa ovih prostora treba da dovode strance zeljne velike scene i probijanja,koji ce da idu napred ali za to treba odlican skauting...
Slozio bih se ovdje s Cekicem, i dodao da mi se isto tako ne svidja ni Rocesti.. Ima 35 godina, znamo svi da ne moze nista da brani... Nema sanse da ne narusi svojom igrom u defanzivi postavku i principe Obradovica.Čekićar wrote: ↑Thu Oct 15, 2020. 1:53 pmMeni se Johnny uopste ne svidja,igrac koji je u konstantnom padu,visak kilograma...Veliki potrosac...Oslanja se previse na sut a na isti ne mozes bas da se oslonis...
U EL igrajuci za Makabi 30% za 3 na velikom uzorku...37/121...sto bi se reklo ima kratko pamcenje![]()
Nije mi bas najjasnije znajuci Obradovica zasto se na njih dvojicu odlucio.
Sto se tice ovoga sto kazu Cekic i Daco, citajuci jedan detaljan izvestaj o njemu na jednom drugom forumu u delu "lose strane" bas je apostrofiran cest problem sa viskom kilograma (dolaskom u pred-sezonu sa tim problemom) i lenjost generalno te da je cesto dolazilo do problema sa trenerima zbog toga.
U odnosu na trenutnu konkurenciju na 4-ci njegova reputacija i karijera dosta odskacu, ostaje da se vidi na sta ce to sve liciti, prvenstveno mislim na zahteve koje Obradovic ima od igraca i ove pomenute "lose strane".
U odnosu na trenutnu konkurenciju na 4-ci njegova reputacija i karijera dosta odskacu, ostaje da se vidi na sta ce to sve liciti, prvenstveno mislim na zahteve koje Obradovic ima od igraca i ove pomenute "lose strane".
Isto informacija sa drugog foruma (covek koji uglavnom pise o mladjim kategorijama i domacim igracima) da Uskokovic prelazi u Tamis i to ne na pozajmicu (u Tamisu su na pozajmici iz Zvezde Manojlović, Anđušić i Pavicević).
Dopuna informacije gore, posto se som upecao na bucku (yours truly) napisao je da je u pitanju Kosta Uskokovic.