Izbegavaj izraze drugi forumi, Instagram profili... Ovde slobodno napiši ime izvora. Niko nije zabranjen. Ni sa jednim forumom nemamo neprijateljske odnose.
KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Crvena zvezda
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Tajler Darden wrote: ↑Fri Oct 16, 2020. 11:45 amIzbegavaj izraze drugi forumi, Instagram profili... Ovde slobodno napiši ime izvora. Niko nije zabranjen. Ni sa jednim forumom nemamo neprijateljske odnose.
- Tajler Darden
Derbi kola večeras...
Mornar ste u principu uvek rešavali kada ste imali glavu i rep i to dosta lagano.
Očekujem nešto slično i večeras.
Mornar ste u principu uvek rešavali kada ste imali glavu i rep i to dosta lagano.
Očekujem nešto slično i večeras.
VPJTS
VPJTS
Da vidimo kako ce na ekipu uticati 2 nova igraca u rotaciji, u treningu su 7+ dana obojica ali da vidimo kako ce to izgledati na prvoj utakmici.
Sto se tice Mornara, izgledaju dosta konstantnije na pocetku ove sezone (nisu mnogo ni menjali sastav samo su se dodatno pojacali) u odnosu na "divljinu" koja ih je krasila do sada, u principu sve utakmice koje su poceli dobro (a sve su takve bile cini mi se od pocetka sezone) su resili lako u svoju korist osim one u Nemackoj gde su ispustili veliki plus iz prvog poluvremena i na kraju izgubili.
Sto se tice Mornara, izgledaju dosta konstantnije na pocetku ove sezone (nisu mnogo ni menjali sastav samo su se dodatno pojacali) u odnosu na "divljinu" koja ih je krasila do sada, u principu sve utakmice koje su poceli dobro (a sve su takve bile cini mi se od pocetka sezone) su resili lako u svoju korist osim one u Nemackoj gde su ispustili veliki plus iz prvog poluvremena i na kraju izgubili.
Grize se u odbrani neverovatno, ako slucajno ostane neko nepokriven (kao Pulen kad je pogodio i smanjio sa 20 na 17 razlike) to je eksplozija pored aut linije Obradovica.
Odlicna utakmica i pobeda protiv Mornara 93:62. Odbrana na konstantnom nivou uz (ocekivano) padove u pojedinim delovima utakmice, a broj ofanzivnih faulova dosudjenih veceras je bio bas veliki (vecinom sudjen igracim Mornara).
Opet dosta pogodjenih suteva Zvezde za 3 poena uz odlican procenat suta (13/25, 52%), Mornar pogodio 5 trojki manje iz istog broja pokusaja (8/25).
Kod Zvezde se svih 12 igraca upisalo u strelce, najmanje igrao Reath koji je igrao drugu polovinu poslednje cetvrtine. Van tima Uskokovic (kao i do sada) te druga dvojica najmladjih u timu Simanic i Radanov.
Takodje potvrda informacije od pre neki dan
Opet dosta pogodjenih suteva Zvezde za 3 poena uz odlican procenat suta (13/25, 52%), Mornar pogodio 5 trojki manje iz istog broja pokusaja (8/25).
Kod Zvezde se svih 12 igraca upisalo u strelce, najmanje igrao Reath koji je igrao drugu polovinu poslednje cetvrtine. Van tima Uskokovic (kao i do sada) te druga dvojica najmladjih u timu Simanic i Radanov.
Takodje potvrda informacije od pre neki dan
Najozbiljnija Zvezda u eri NC. Sa ovom trojicom Amerikanaca tim dobija mnogo.
Bice poraza kao protiv Zalgirisa, ali ce ekipa uvek biti ozbiljno pripremljena i fokusirana.
Protiv Zalgirisa smo peglali ozbiljnu odbranu, osim Rita, prosto otvoreni sutevi nisu usli, njima jesu i to je to. Tesko se sta moze zameriti.
Ockujem egal mec s CSKA.
Bice poraza kao protiv Zalgirisa, ali ce ekipa uvek biti ozbiljno pripremljena i fokusirana.
Protiv Zalgirisa smo peglali ozbiljnu odbranu, osim Rita, prosto otvoreni sutevi nisu usli, njima jesu i to je to. Tesko se sta moze zameriti.
Ockujem egal mec s CSKA.
Re: KK Partizan 2020/21
Ovo nije tacno. NC ima hiljadu mana ali autonomija sportskog sektora je gotovo uvek zagarantovana (osim Alimpijevic sezone). Sasa Obradovic sam bira igrace, da nije tako Rocesti nikad ne bi opet dosao u CZ jer se rastao u losim odnosima s NC.Naka wrote: ↑Sun Oct 18, 2020. 1:04 pmPrvo nisam "ovaj".
Drugo Mika igra za smesne pare oko 300k za 2 sezone.
Rejnolds prelazi tu sumu vec u prvoh godini, a koliko je luda glava sezona ce pokazati, kao sto su do sada sve pokazale. Sto se tice Dzekirija meni je on smesan igrac i to cu tvrditi dok mi ne dokaze suprotno. Ono sto sada prikazuje u Baskoniji je na mojoj strani. A takodje igra za ozbiljan novac.
Trece, Mika ima potencijala za ozbiljnu EC peticu, pod uslovom da se ozbiljno radi sa njim. Mene je jedino razocarao sa svojom mlitavoscu. Ocekivao sam da centar sa onakvim telom istrpi udarac i da zna da isto to telo iskoristi u napadu. Mora da radi na telu, cvrstini i naravno defanzivi (strana rec svim amerima iz razvojne lige). Za njegov prikaz prave slike, ovoj ekipi nedostaje krilo suter koji ce protivnicku odbranu da izvuce malo dalje od kosa.
Nas generalni problem je neiskustvo Scepanovica i situacija kakva je trenutna (nema navijaca, igraci menjaju komplet sistem u odnosu na proslu godinu i jos drugi...).
I da dodam jos ovo, upravu Partizana ne cini samo Ostoja vec niz drugih ljudi. Ima tu i Partizanovaca i onih koji to nisu. Ne odlucuje jedan covek. Svak koje dao malo novca za klub zeli da se pita, da odlucuje. Nismo mi Coviceva Zvezda/FMP u kojoj jedan covek odlucuje za sve.
- Irriducibili
Koliko znam, Rochestie je i došao na netipičan ugovor od 2 meseca, upravo da bi se na neki način ispeglali dugovi odranije. I nije sporan veliki mag Nebojša, vec Obradovic. Oterao ga je iz Lokomotive kad je bio mladji, a tek danas se ne uklapa u profil igrača koje Saša želi. Teško da ce se ta saradnja nastaviti po isteku dva meseca
non mollare mai
Više je kkcz topic.
Ročesti je vrlo netolerantan na kašnjenje plata i kad mu je kasnila redovno je zvao NČ. Ovaj je na to penio ali je morao da ga trpi jer je bio najbolji igrač te ekipe. S druge strane on dolazi kao želja Saše Obradovića i ostaće do kraja sezone. Saša je pre Rocestija hteo Sajksa ali je on odabrao Turk Telekom pa potom Pao.
Saša je sam izjavio da su ostali u dobrim odnosima i da su se čuli i nakon saradnje u Lokomotivi.
Ročesti je vrlo netolerantan na kašnjenje plata i kad mu je kasnila redovno je zvao NČ. Ovaj je na to penio ali je morao da ga trpi jer je bio najbolji igrač te ekipe. S druge strane on dolazi kao želja Saše Obradovića i ostaće do kraja sezone. Saša je pre Rocestija hteo Sajksa ali je on odabrao Turk Telekom pa potom Pao.
Saša je sam izjavio da su ostali u dobrim odnosima i da su se čuli i nakon saradnje u Lokomotivi.
- Tajler Darden
Zvanično Džoni stigao.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Zašto onda ugovor na 2 meseca?FKCZ wrote: ↑Mon Oct 19, 2020. 7:52 pmViše je kkcz topic.
Ako ne bude razvojne lige i budu li samim tim na raspolaganju čitav niz igrača, bio bih šokiran da ostane Rochestie
non mollare mai
Stvatno ne znam, koliko znam klub je insistirao na toj duzini, navodno zbog korone i cele situacije.Irriducibili wrote: ↑Mon Oct 19, 2020. 11:52 pmZašto onda ugovor na 2 meseca?FKCZ wrote: ↑Mon Oct 19, 2020. 7:52 pmViše je kkcz topic.
Ako ne bude razvojne lige i budu li samim tim na raspolaganju čitav niz igrača, bio bih šokiran da ostane Rochestie
Sajks je u poslednjem trenutku ispalio iako je nacelno pristao da dodje. Onda je Sasa aktivirao Rocestija.
Nisam bio u mogucnosti da gledam veceras utakmicu samo vidim da je ekipa uspela da preokrene dvocifreni minus i pobedi na kraju.
- Brižni-ponovo napada
Neopaženo prolazi da je ovo najjači i najskuplji tim u poslednjih nekoliko sezona.
Ozbiljna imena, odlični igrači koji su lako mogli u mnogo veće timove.
Volio bih da nekad vidimo kolike su plate Lojdu i ekipi.
Sa Brajantom je to već sedmi stranac, a kad je kkp imao 4 skakali su svi
Očekujem laganu šetnju kroz Aba a u EL ko što ponese.
Ozbiljna imena, odlični igrači koji su lako mogli u mnogo veće timove.
Volio bih da nekad vidimo kolike su plate Lojdu i ekipi.
Sa Brajantom je to već sedmi stranac, a kad je kkp imao 4 skakali su svi
Očekujem laganu šetnju kroz Aba a u EL ko što ponese.
Pusti,pusti da te Mozli