KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
-
Dragan Mance
Re: KK Partizan 2019/20
Gledao sam Ritas ove sezone i nisu toliko opasni i jaki ko do juče. I dalje su nezgodni, stil Litvanaca malo kome leži i moraće nas stručni štab dobro spremiti taktiku ne bi li se neutralisalo glavno oružje to je šut za tri. Ukoliko budemo skakali kao protiv Igokee i Primorske ne pišu nam se lepe stvari. Znaće Litvanski šuteri takve poklone dobrano uzeti.
- Tajler Darden
Gromovnik, dobro nam došao.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Na stranu poraz,mislim da nije skup iz 2 razloga...Prvi,zato sto EC treba da bude takmicenje broj 1,prvo mesto u grupama je imperativ da bi imali prednost domaceg terena u nokaut fazi,nije lako dobiti u dalekom Kubanu ili Kazanu...Drugi,malo je prenaduvana prica kako domaci teren ima ogromnu vaznost u ABA,misljenja sam da nema kada su u pitanju KKP i KKCZ,Moraca je nesto drugo...
Poraza ce biti kao i lose igre pojedinih igraca,ne treba suditi i menjati misljenje nakon svake utakmice..
Ono sto meni smeta jeste sledece....Ok,Jankovic mi ne bi bio u 12 nikad ali kada je vec tu,zasto ga Andrea koristi na 4?...Sta dobija sa tim?..Posebno kada upari njega i Mozlija pod kosem,nemaju domet sa 2m od kosa...A ima bar 5 igraca koji mogu da igraju PF...
Dalje sta je sa Belorusom?..Da li moze ili ne moze da igra?...Ova njegova minutaza od 7,8,9 minuta mi opasno bode oci....Ako ima problem,ne treba da bude u 12 dok ne zadovolji osnovne stvari za takmicarsku kosarku na ovom nivou...Jel moze ili ne moze??
Poraza ce biti kao i lose igre pojedinih igraca,ne treba suditi i menjati misljenje nakon svake utakmice..
Ono sto meni smeta jeste sledece....Ok,Jankovic mi ne bi bio u 12 nikad ali kada je vec tu,zasto ga Andrea koristi na 4?...Sta dobija sa tim?..Posebno kada upari njega i Mozlija pod kosem,nemaju domet sa 2m od kosa...A ima bar 5 igraca koji mogu da igraju PF...
Dalje sta je sa Belorusom?..Da li moze ili ne moze da igra?...Ova njegova minutaza od 7,8,9 minuta mi opasno bode oci....Ako ima problem,ne treba da bude u 12 dok ne zadovolji osnovne stvari za takmicarsku kosarku na ovom nivou...Jel moze ili ne moze??
-
Dragan Mance
Dobra si pitanja postavio. Verujem da svakog Grobara zanima šta se dešava sa Parahuskim. Dal postoji neka povreda, loša forma, ne uklapanje u Trinkijev sistem ali mora se izaći i reći šta je po sredi. Ova nagađanja i naklapanja nikada nisu dobra za atmosferu oko kluba.
Ne uklapa se u sistem nikako. Meni je to pavlaka objasnio kada je dosao, da nije igrac za nas. Zasto? Zato sto ga Andrea ubacuje u pik, a on je mnogo spor. I zaista kada sam gledao to je to, posebno snimak iz Laktasa, npr. Jaramaz kada pozove pik, Art samo moze blok da napravi, nista vise, jer je spor. Zasto mu se lopta ne spusta ne znam, jer tu je tata.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Juce na maksimalnih -18 se spustalo dva napada na njega,ali ocigledno da je to neki plan B...
Onda se postavljaju sledeca pitanja....Da li je Andrea Trinkijeri kao kosarkaski trener znao da mu Parahuski ne odgovara?...Slozicemo se da je sigurno znao,sto potvrdjuje i njegova minutaza jel...Plus su saradjivali u Cantuu gde ga je Andrea oterao posle mesec dana,jeste mnogo proslo od tad ali bez obzira,poznaje ga.....Dalje zasto je onda pristao na njega uz ogromnu platu???..Da li je stvarno Andrea birao centra ili je neka kombinacija?....Smrdi mnogo sve oko njega...CikaZika wrote: ↑Sun Oct 13, 2019. 3:44 pmNe uklapa se u sistem nikako. Meni je to pavlaka objasnio kada je dosao, da nije igrac za nas. Zasto? Zato sto ga Andrea ubacuje u pik, a on je mnogo spor. I zaista kada sam gledao to je to, posebno snimak iz Laktasa, npr. Jaramaz kada pozove pik, Art samo moze blok da napravi, nista vise, jer je spor. Zasto mu se lopta ne spusta ne znam, jer tu je tata.
Da i on resava fejdvej sutem,sto mi se ni malo ne svidja iako je pogodio...Druze nisi Dirk,moras da unosis pod obruc...
Bio je jedan napad kada su neka kretanja zatvorena, pa on krenuo da zida. Bukvalno, ne znam zasto te ne radimo, to je do Trinkija. Valjda on zna sta ce i kako ce.
Pored toga postoji druga strana, koja koja nije vezana samo za teren, vec i za ponasanje, ali necemo o tome, to je njihova stvar. Sve to je pokazatelj koliko on lose deluje i za to postoje razlozi.
Pored toga postoji druga strana, koja koja nije vezana samo za teren, vec i za ponasanje, ali necemo o tome, to je njihova stvar. Sve to je pokazatelj koliko on lose deluje i za to postoje razlozi.
Jesmo li doveli beka?
- Tajler Darden
Njet.
Novaca ima.
Novaca ima.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Ne volim ja da mracim,jos je i rano da se donese neki zakljucak,ali trenuno deluje da se dosta omasilo sa pojacanjima ili da im jos nisu pronadjene uloge.Jedino sa kim sam zadovoljan to je Tomas...za Woldena i Gordu sam siguran da mogu bolje i da ce tu da se pronadju neke dobre uloge,Mozli je doveden za drugog centra,ali nam je prvi los pa on sad igra najvise i nije to to,on treba da ima neku sporednu ulogu...dok mi za sad nije nikako jasna uloga Pejnersa,Parahuskog,dok mi za Bircu nije jasno ni sto je dovodjen.
-
Dragan Mance
Podeljena su mišljenja i ona se kreiraju uglavnom u zavisnosti od samog rezultata. Posle pobeda, što je razumljivo, pisalo se medi mleko. Apetiti skočili do te mere da nam samo nebo bila granica. Posle prvog neuspeha odma pola tima ne valja, nisu se pronašli itd itd. Počinjem od sebe, takođe sam juče totalno razočaran napisao nešto što hladne glave nikada ne bi.
Zbog dosta promena bićemo itekako podložni toplo-hladno igrarijama dok se klub i igrači ne naviknu jedni na druge. Ne može se ništa preko noći tako i naša konstantnost će vremenom doći na očekivanu razinu.
Protiv limitirane četa trenera Golemca popizdeo sam najviše zbog slabog pristupa i energije na terenu. Može se izgubiti, zar to i nije čar sporta, al izgledati totalno nezainteresovano i energetski mrtvo ne sme biti više nikada ponovljeno.
Shvatam umor. Shvatam brojna putovanja, menjanje hotela al ne sme biti zvezda vodilja kako je samo zbog toga tim izgleda iscrpljeno i nezainteresovano.
Trinki je pametan čovek, izvuće pouke, analizirati, ukazati na greške i nadam se izdanje iz Kopra arhivirati i staviti definitivno ad-akta.
Opet se ponavljam ko papagaj. Duga je sezona, biće toplo-hladno partija ali timu nedostaje proverena haubica koja bi kvalitet tima uz Tomasa digla na nekih 30-40%.
Zbog dosta promena bićemo itekako podložni toplo-hladno igrarijama dok se klub i igrači ne naviknu jedni na druge. Ne može se ništa preko noći tako i naša konstantnost će vremenom doći na očekivanu razinu.
Protiv limitirane četa trenera Golemca popizdeo sam najviše zbog slabog pristupa i energije na terenu. Može se izgubiti, zar to i nije čar sporta, al izgledati totalno nezainteresovano i energetski mrtvo ne sme biti više nikada ponovljeno.
Shvatam umor. Shvatam brojna putovanja, menjanje hotela al ne sme biti zvezda vodilja kako je samo zbog toga tim izgleda iscrpljeno i nezainteresovano.
Trinki je pametan čovek, izvuće pouke, analizirati, ukazati na greške i nadam se izdanje iz Kopra arhivirati i staviti definitivno ad-akta.
Opet se ponavljam ko papagaj. Duga je sezona, biće toplo-hladno partija ali timu nedostaje proverena haubica koja bi kvalitet tima uz Tomasa digla na nekih 30-40%.
@Nemanjic
Da, dobro kazes. Mada Birca mi tu najmanje rizican, ako Tomas bude u fulu, a on rasiri, to je to, samo da ne pocne da pametuje. Ali, ova dvojica bas kriiticna...
Da, dobro kazes. Mada Birca mi tu najmanje rizican, ako Tomas bude u fulu, a on rasiri, to je to, samo da ne pocne da pametuje. Ali, ova dvojica bas kriiticna...
-
Dragan Mance
Ali sve se može okrenuti za 360 stepeni. Ako proigra Parahuski kako ume, sve se okreće na Partizanovu vodenicu. Zato mislim da je još rano za osudu i seču glava.
Ima tu neki debeli žabar koji može naći dobitnu kombinaciju da sezona izgleda spektakularno. Samo mu treba verovati.
Eto ja sam pisao, kako ja vidim, mozda pogresim, mozda Zanis donese EL. Ja bih voleo najvise, ali ne deluje dobro.Dragan Mance wrote: ↑Sun Oct 13, 2019. 4:40 pmPodeljena su mišljenja i ona se kreiraju uglavnom u zavisnosti od samog rezultata. Posle pobeda, što je razumljivo, pisalo se medi mleko. Apetiti skočili do te mere da nam samo nebo bila granica. Posle prvog neuspeha odma pola tima ne valja, nisu se pronašli itd itd. Počinjem od sebe, takođe sam juče totalno razočaran napisao nešto što hladne glave nikada ne bi.
Medjutim, da ne bude da mracim, mislim da je EC finale jako dostizno. Ono sto sam video, dosta izjednaceno, samo da dodjemo do 1/4, posle je sve 50-50, verujem i da ce Arena biti puna, gostovanja u tim mogućim mecevima za EL, prepuni nasih navijaca. A i zavisicemo od sebe najvise.