ABA liga
Moderator: Moderator
-
Dragan Mance
Re: ABA liga
Vukovi sa Tuškanca iz sezone u sezonu u fazi raspada.
- Tajler Darden
Ima tema za uživo komentarisanje. Otvorena je.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Buducnost iznenadila, eto Cele i ja debelo omasili. Suterski su bili super u mecu, a kad se lomilo lopta je isla Kobsu i Ivanovicu i oni su resili pametno. Videcemo, ne ocekujem mnogo od njih, ali pokazali su da mogu...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Misa Baksuz
60% šuta za 3 Budućnosti. Cobbs doktorski smanjio broj napada u zadnjoj četvrtini i priveo utakmicu kraju. Bez ozira na Gista i njegovih 27 poena, ispao je tragičar na kraju sa onim koracima i izgubljenim loptama.
to die by your side is such a heavenly way to die
Dakle svi imaju šuterski potencijal osim...nas
Ali na kom je "intelektualnom" nivou liga, govori činjenica da su u 2. kolu sudili bas Ika i Javor.
Ovaj vuče na jednu, ovaj na drugu stranu. 2 kolo....
Ovaj vuče na jednu, ovaj na drugu stranu. 2 kolo....
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
-
Dragan Mance
Ne bih se složio Dovla.
Cele pripreme nas je šut maksimalno održavao i bio najbitniji faktor za pobede.
I u Zagrebačkom Superkupu imali smo odlične procente šuta. Samo mi nismo tim koji se mora i može oslanjati na šut iz daljine. Primarno je zateći odbranu iz čega ističe brza tranzicija i kontra. Sa Tomasom u sastavu odlično deluju takve sekvence.
Cele pripreme nas je šut maksimalno održavao i bio najbitniji faktor za pobede.
I u Zagrebačkom Superkupu imali smo odlične procente šuta. Samo mi nismo tim koji se mora i može oslanjati na šut iz daljine. Primarno je zateći odbranu iz čega ističe brza tranzicija i kontra. Sa Tomasom u sastavu odlično deluju takve sekvence.
- Misa Baksuz
Jučer Mornar - Igokea sudio neki poljak. Otkud sad to ?
to die by your side is such a heavenly way to die
Ostaje sutra da Zadar i Krka kompletiraju ovo kolo. Trenutno sa obe pobede su Cedevita Olimpija, Buducnost, Mornar i FMP.
Svasta se desava.
Ali, trebao sam razmisliti, cim sam video sta predvidja.
Ali, trebao sam razmisliti, cim sam video sta predvidja.
Ti znas da on nikad ishitreno ne daje prognoze, sve je dobro bilo analizirano ali jbg . Uci ce cekic u sampionsku formu kad bude najpotrebnije!!
Hahahaha, zezate mi fantasy druga 
Uključujući i Supercup, najbolju košarku u ABA igraju Fmp, Mornar i Primorska. Govorim o smislenosti igre, sa igračima koje poseduju, a ne da su oni najkvalitetniji.
Fmp je skockao zaista finu ekipu, plus trener to dobro vodi. Primorska isto. Mornar igra svoju tipičnu košarku, ali to igra dobro i ima određeni individualni ekstra kvalitet u Pullenu i Needhamu.
E sad, ko je podbacio? Mega Bemaks izgleda očajno, i kvalitetom, i rosterom, i po igri. Odmah uz nju Igokea, ali ona trenutno igra bez trenera, i izgleda potpuno besmisleno, gotovo tužno, a ima dobre igrače. Vaughn je npr klasa za celu ligu.
Budućnost se još traži, čujem i da dovode kapitalca na 3/2 i moguće još jednog igrača na 4/5. Zvezda je super kvalitet, uprkos porazu. Cedevita Olimpija je promašila Zirbesa debelo, Boatright ne liči ni na šta trenutno, dok su Blažič i Simonović debelo preplaćeni za ono što mogu i igraju. Ali i oni se još traže...
Partizan na matičnoj temi, nekad danas
Uključujući i Supercup, najbolju košarku u ABA igraju Fmp, Mornar i Primorska. Govorim o smislenosti igre, sa igračima koje poseduju, a ne da su oni najkvalitetniji.
Fmp je skockao zaista finu ekipu, plus trener to dobro vodi. Primorska isto. Mornar igra svoju tipičnu košarku, ali to igra dobro i ima određeni individualni ekstra kvalitet u Pullenu i Needhamu.
E sad, ko je podbacio? Mega Bemaks izgleda očajno, i kvalitetom, i rosterom, i po igri. Odmah uz nju Igokea, ali ona trenutno igra bez trenera, i izgleda potpuno besmisleno, gotovo tužno, a ima dobre igrače. Vaughn je npr klasa za celu ligu.
Budućnost se još traži, čujem i da dovode kapitalca na 3/2 i moguće još jednog igrača na 4/5. Zvezda je super kvalitet, uprkos porazu. Cedevita Olimpija je promašila Zirbesa debelo, Boatright ne liči ni na šta trenutno, dok su Blažič i Simonović debelo preplaćeni za ono što mogu i igraju. Ali i oni se još traže...
Partizan na matičnoj temi, nekad danas
Jedino Krka drži konstantu i ne igra ništa bolje i ništa slabije od prošle sezone
Roster je puno bolji od prošle godine, u pripremama fino igrali al ono proti FMP baš tužno. Vidjet čemo danas proti Zadra koliko valjamo al težko je tamo dobit..
Cibona jučer baš loše odigrala i svejedno jih Olimpija nije mogla zrutinirat.
Roster je puno bolji od prošle godine, u pripremama fino igrali al ono proti FMP baš tužno. Vidjet čemo danas proti Zadra koliko valjamo al težko je tamo dobit..
Cibona jučer baš loše odigrala i svejedno jih Olimpija nije mogla zrutinirat.