FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Dovla_

Re: FK Partizan

Post by Dovla_ » Sat Oct 19, 2019. 4:59 pm

Stižu nas rupe na pojedinim pozicijama.

Mada je danas delovalo da nam se ne igra uopšte

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Oct 19, 2019. 5:13 pm

Podrška za Stojketa! Nikada cutanje!
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Oct 19, 2019. 7:34 pm

Novi Savin kiks u JSLu, čak četvrti za 11 utakmica
Ovaj poraz je isključivo njegova krivica, ponovo je promašio u izboru igrača. Gigić kao bekap špic nije ni na klupi, Lutovac koji bi ovde napravio najviše od svih naših krila bez minuta, Lakčević pre Stevanovića...
Nelogična izmena gde izlazi Zdjelar a Šćekić ostaje na terenu a jurimo rezultat, logičnije je da ostane Zdjelar zbog pasa i šuta.
Za Sadika ne znam šta da kažem, 3 mrtve šanse i nijedan gol ono ozbiljni igrači na ovom nivou rešavaju rutinski. Tošić mnogo drndao loptu, Asano možda malo konkretniji ali opet ništa. I pored takve igre naših krila Lutovac ne dobija ni minut... Bekovi isključeni skroz.
Pavlović ne treba da prelazi pola jer će ona njegova istrčavanja da nam dođu glave.
Jako loše spremljeno, ne znam šta je bila ideja. Mladost jako disciplinovana i dobro taktički pripremljena.
Ovakav protivnik se probija šutevima sa 20-25 metara i centaršutevima, a mi ništa od toga nismo uradili.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sat Oct 19, 2019. 7:57 pm

Tek je promašio Savo za izjavom posle tekme. Od čega odjednom umor? I kako sada nema igrača za rotaciju a pričao je sasvim drugačije posle Niša?

Ne razlikujem Savu od prethodnika jer je opet zaostatak već na polovini toliki da smo rekli ZBOGOM borbi za sam vrh.

Viduka

Post by Viduka » Sun Oct 20, 2019. 12:03 pm

Slazem se da i jucerasnja utakmica ide Savu na dusu. Opet, sa druge strane ima nesto i u predstojecem mecu sa ManUtd. Kakav god bio, Utd. je Utd. i igraci su se sigurno stedeli kako bi odigrali taj mec. To je jedna od nuspojava Evropskih takmicenja. U ovim utakmicama se vidi da je Savo ipak pocetnik. Nije fakticki ni video Stevanovica kao startera, koji je kud i kamo bolji od Asana(za kog ja imam razumevanja, jer covek nije prosao pripreme), takodje Lutovac i Ivanovic mogu da odgovore zahtevima ovih SL utakmica vise nego korektno, a opet nisu ni prismrdeli mestu startera za mec protiv Mladosti. Koliko god nasa klupa bila kratka, tu ima igraca koji mogu da odgovore zahtevima SL, a da uopste ne dobijaju sansu. To mora da se promeni, pogotovo dok igramo Evropu.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sun Oct 20, 2019. 1:38 pm

Ali opet sva kritika upućena prema Savi ne pije uvek vodu. Savo je udario temelje nekog novog Partizana, igra se lepše, raznovrsnije, napadački, sad kada se dese kiksevi, koji su, hteli il ne hteli, normalna posledica, naravno da ću/ćemo svu ljutnju i bes usmeriti ka njemu. Opet su on i njegov stručni štab balans zašto još postojimo i budemo tvrd orah onim najjačima.

U slučaju odlaska Save bojim se da nestanemo na duži vremenski period iz svih fudbalskih dešavanja.

Viduka

Post by Viduka » Sun Oct 20, 2019. 3:59 pm

Dragan Mance wrote:
Sun Oct 20, 2019. 1:38 pm
Ali opet sva kritika upućena prema Savi ne pije uvek vodu. Savo je udario temelje nekog novog Partizana, igra se lepše, raznovrsnije, napadački, sad kada se dese kiksevi, koji su, hteli il ne hteli, normalna posledica, naravno da ću/ćemo svu ljutnju i bes usmeriti ka njemu. Opet su on i njegov stručni štab balans zašto još postojimo i budemo tvrd orah onim najjačima.

U slučaju odlaska Save bojim se da nestanemo na duži vremenski period iz svih fudbalskih dešavanja.
Naravno, ali opet ima momente gde sto zbog manjka iskustva, sto zbog svoje tvrdoglavosti pravi kardinalne greske. Asano je cista posledica njegove tvrdoglavosti. Covek nista ne donosi, a opet ima prednost nad Stevanovicem, koji iako mlad pravi razliku na SL livadama. Tosic ista prica. Tosic je vec u godinama i nije ono sto je nekad bio, a opet se drzi bezralozno mnogo, bez konkrentog ucinka. Savo uz duzno postovanje ne razume, kao i njegovi pretodnici sustinu, a to je da ni on, ni igraci, ni strucni stab, ni uprava..., nisu bitni, bitan je samo Partizan. Drzanje Asana u igri iako to kosta Partizan, pokazuje da je Savu sopstveni ego preci nego klub.

Naka

Post by Naka » Sun Oct 20, 2019. 5:56 pm

Dragan Mance wrote:
Sun Oct 20, 2019. 1:38 pm

Trener koji ne sme da izvede svoja dva ubedljivo najgora igraca za mene nema muda da udari temelje bilo cega, a ne nekog modernog Partizana.
Dopustiti onako ocajnu igru Tosica i to ne samo juce, vec duzi period je bruka.
Dopustiti onom nesrecnom japancu da uzima vreme Stevanovicu (sa svim svojim manama) je jos veca bruka.
Igrati protiv bunker ekipe, pri rezultatu od 0-1, a ti izvesti klasicnog napadaca i ubaciti veznog koji pored toga sto je dao srpskom zonasu golove nema sta da ponudi je za mene jos veca bruka od ove prethodne dve.
Pogotovo kada ti zlatna koka u vidu Stevavica, Pavlovica sede na klupi na ustrb nekog menadzerskog igraca Lakcevica.
Jbg. nek furaju koliko mogu u LE, ali ono sto mi prikazujemo u super ligi sa sve izdirigovanim sastavima je za osudu i kritiku.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Oct 20, 2019. 5:58 pm

Bravo Naka, potpisujem :clap:
non mollare mai

CikaZika

Post by CikaZika » Mon Oct 21, 2019. 11:30 am

Brižni-ponovo napada

Post by Brižni-ponovo napada » Mon Oct 21, 2019. 3:15 pm

CikaZika wrote:
Sat Oct 19, 2019. 5:13 pm

?
Pusti,pusti da te Mozli

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Mon Oct 21, 2019. 3:19 pm

Brižni-ponovo napada wrote:
Mon Oct 21, 2019. 3:15 pm
CikaZika wrote:
Sat Oct 19, 2019. 5:13 pm

?
Profin insta

CikaZika

Post by CikaZika » Mon Oct 21, 2019. 4:27 pm

Stojković je karakterom pokazao da je daleko veci od mnogih velikih Grobara. On kao neko ko je bio "njihov" vise se pobunio od svih "nasih" koji su godinama bili tu. Glupo je da imenujem, ali lako je videti ko je kakav bio...

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Oct 23, 2019. 2:58 pm

dacolik

Post by dacolik » Wed Oct 23, 2019. 7:20 pm

Jesmo li spremni za taj Mancester braćo?

Locked