FK Partizan
Moderator: Moderator
- White Mamba
Re: FK Partizan
Ma kakvi finjak..
Sto kaze B13..
Cisto seljacki..fujcina
Sto kaze B13..
Cisto seljacki..fujcina
Ne moze niko da bude nezadovoljan prikazanom zeljom i borbom, momaka u crno belim dresovima. Osim Tosica. Sramota je sta taj covek radi i kako se ponasa. Ali to je vec nesto sto se ponavlja duzi vremenski period.
Da se vratim na mec... Ja licno sam prezadovoljan prikazanim i cinjenicom da smo bili ravnopravni sa jednim Manchester United-om. Stvorili smo par dobrih prilika, pogodili stativu, bili osteceni za jedanesterac i u odredjenom delu utakmice kontrolisali desavanja na terenu. Sama cinjenica da je OGS izveo vise nego respektabilan sastav, govori koliko je njemu ovaj mec bio bitan, a do pobede je njegova ekipa dosla jedva i uz malu pomoc sudija.
Cestitke vecini igraca na prikazanom, navijacima sto su se prikazali u pravom svetlu i nisu dozvolili poredjenje sa Bugarima.
Bravo Crno beli!!!
Da se vratim na mec... Ja licno sam prezadovoljan prikazanim i cinjenicom da smo bili ravnopravni sa jednim Manchester United-om. Stvorili smo par dobrih prilika, pogodili stativu, bili osteceni za jedanesterac i u odredjenom delu utakmice kontrolisali desavanja na terenu. Sama cinjenica da je OGS izveo vise nego respektabilan sastav, govori koliko je njemu ovaj mec bio bitan, a do pobede je njegova ekipa dosla jedva i uz malu pomoc sudija.
Cestitke vecini igraca na prikazanom, navijacima sto su se prikazali u pravom svetlu i nisu dozvolili poredjenje sa Bugarima.
Bravo Crno beli!!!
- Batica ubica
Igračima čestitke na borbenosti i želji. Voljni momenat na visokom nivou, nismo se uplašili Junajteda i pokazali smo nešto (da ne budem nekulturan), znaće svi šta.
Naša najveća boljka od početka sezone su naša krila u odbrani, pre svega Tošić. Ne znam šta je slučaj kod njega ali onako bezvoljno igra u odbrani, ispada na sredini terena i ostavlja Miletića na vetrometini.
Asano malo bolji što se tiče odbrane ali imao je i on svojih momenata kad je ostavljao mnogo prostora.
Izašli smo u presing u 40. minutu, što je odlična stvar ako za to postoji igrački kadar, ali nakon presinga Tošić je ispao i ostao visoko (bez želje da se vrati naravno), Miletić je ostao 1 na 1 i napravio glupost.
Natho (bar do priprema) ne može da igra zadnjeg veznog na ovom nivou jer fizički ne može da odgovori defanzivnim zadacima, i sad i u Astani kad je on igrao u paru sa Zdjelarom srednji blok nam je bio nepokretljiv i spor. Mislim da bismo bolje prošli da je Natho igrao 10ku a da su Šćekić i Zdjelar igrali u paru i da je Suma bio džoker, ali posle bitke svi su generali.
Ostojić i Pavlović kao sat, pogotovo Ostoja čovek koji drži odbranu u ovim godinama. O Miletiću je sve već rečeno.
Urošević dobar ali malo nesiguran, nije išao visoko što su verovatno uputstva stručnog štaba. Zdjelar kao na baterije, sve što je mogao da zakrpi i pokupi uradio je. Morao da je pokriva mnogo više prostora u defanzivi zbog Natha.
Suma u drugom poluvremenu najbolji naš igrač, kako je samo bacio na pod jednog od 10 najboljih štopera na svetu... Sadik pristojan, razvalčio ih, vraćao se po loptu, odigravao. Mogao je da doda loptu Asanu u jednoj situaciji gde smo imali kontru u drugom, ali opet to je Sadik. Šteta za stativu...
U prvom poluvremenu smo videli Partizan (koji i pored svih mana u odbrani) može solidno da se brani protiv Junajteda, u drugom Partizan koji može i da napada. Još malo fali da postanemo solidan evropski tim.
Grešaka ima, stručni štab nije uspeo da ih zamaskira i to im je po meni najveća zamerka. Najbitnije je da se dobije Spartak u nedelju.
Naša najveća boljka od početka sezone su naša krila u odbrani, pre svega Tošić. Ne znam šta je slučaj kod njega ali onako bezvoljno igra u odbrani, ispada na sredini terena i ostavlja Miletića na vetrometini.
Asano malo bolji što se tiče odbrane ali imao je i on svojih momenata kad je ostavljao mnogo prostora.
Izašli smo u presing u 40. minutu, što je odlična stvar ako za to postoji igrački kadar, ali nakon presinga Tošić je ispao i ostao visoko (bez želje da se vrati naravno), Miletić je ostao 1 na 1 i napravio glupost.
Natho (bar do priprema) ne može da igra zadnjeg veznog na ovom nivou jer fizički ne može da odgovori defanzivnim zadacima, i sad i u Astani kad je on igrao u paru sa Zdjelarom srednji blok nam je bio nepokretljiv i spor. Mislim da bismo bolje prošli da je Natho igrao 10ku a da su Šćekić i Zdjelar igrali u paru i da je Suma bio džoker, ali posle bitke svi su generali.
Ostojić i Pavlović kao sat, pogotovo Ostoja čovek koji drži odbranu u ovim godinama. O Miletiću je sve već rečeno.
Urošević dobar ali malo nesiguran, nije išao visoko što su verovatno uputstva stručnog štaba. Zdjelar kao na baterije, sve što je mogao da zakrpi i pokupi uradio je. Morao da je pokriva mnogo više prostora u defanzivi zbog Natha.
Suma u drugom poluvremenu najbolji naš igrač, kako je samo bacio na pod jednog od 10 najboljih štopera na svetu... Sadik pristojan, razvalčio ih, vraćao se po loptu, odigravao. Mogao je da doda loptu Asanu u jednoj situaciji gde smo imali kontru u drugom, ali opet to je Sadik. Šteta za stativu...
U prvom poluvremenu smo videli Partizan (koji i pored svih mana u odbrani) može solidno da se brani protiv Junajteda, u drugom Partizan koji može i da napada. Još malo fali da postanemo solidan evropski tim.
Grešaka ima, stručni štab nije uspeo da ih zamaskira i to im je po meni najveća zamerka. Najbitnije je da se dobije Spartak u nedelju.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Steta... Makar zbog toga sto nismo ni malo bili gori od njih za taj jedan gol... Mancester je odavno izgubio kompas u fudbalu. Bacaju novac na smesne igrace. Pa ako je Megvajer 70 miliona, onda je Pavlovic 100 miliona...
Sto se tice nas, tacno nam se u timu raslojavaju skolovani i neskolovani igraci. Igraci koji mogu i igraci koji vise ne mogu. Miletic nije fudbaler za Partizan, bar ne kao desni bek. Spor, spor i opet nenormalno spor. Zdjelar je totalno neskolovan. Ima on zelju izgine, ali on nema nista skolovano kod sebe. Tosic je ove sezone bukvalno koristan kao i Drulovic. Znaci nikakva korist. Čovek uzima minute, a uzasno losa produktivnost. Krije se svo moguce vreme. Cak se i defanzivno raspada. Asano nema pojma. Čovek niti ima ubrzanje, niti ima snage, niti je tehnicki obucen, niti ista zna sa loptom. Promasaj veka. A za njegovu igru ocito ima neki ratlog.
U grupi onih sto mogu su Sadik, Suma, NATKO, PAVLOVIC i ostatak nenabrojanih koji cine onu zlatnu sredinu.
Sto se tice Sava, mene kod njega nerviraju tri stvari. Nocas je trebao da reaguje kod penala, pa po cenu i crvenog kartona. Jedostavno je morao. Onda neralna izmena u 92. minutu. Niti vidim svrhu niti vidim poentu. I kasno izvodjenje, pa cak i forsiranje dvojice ocajnika, Tosica i Asana. Meni je njihova igra nerealno losa. Opisao sam je iznad.
Sto se tice nas, tacno nam se u timu raslojavaju skolovani i neskolovani igraci. Igraci koji mogu i igraci koji vise ne mogu. Miletic nije fudbaler za Partizan, bar ne kao desni bek. Spor, spor i opet nenormalno spor. Zdjelar je totalno neskolovan. Ima on zelju izgine, ali on nema nista skolovano kod sebe. Tosic je ove sezone bukvalno koristan kao i Drulovic. Znaci nikakva korist. Čovek uzima minute, a uzasno losa produktivnost. Krije se svo moguce vreme. Cak se i defanzivno raspada. Asano nema pojma. Čovek niti ima ubrzanje, niti ima snage, niti je tehnicki obucen, niti ista zna sa loptom. Promasaj veka. A za njegovu igru ocito ima neki ratlog.
U grupi onih sto mogu su Sadik, Suma, NATKO, PAVLOVIC i ostatak nenabrojanih koji cine onu zlatnu sredinu.
Sto se tice Sava, mene kod njega nerviraju tri stvari. Nocas je trebao da reaguje kod penala, pa po cenu i crvenog kartona. Jedostavno je morao. Onda neralna izmena u 92. minutu. Niti vidim svrhu niti vidim poentu. I kasno izvodjenje, pa cak i forsiranje dvojice ocajnika, Tosica i Asana. Meni je njihova igra nerealno losa. Opisao sam je iznad.
- Tajler Darden
Uh... Čini mi se da ću sanjati ovu utakmicu... Nemam snage da pogledam nijednu sliku, kamoli snimak.
Velikan je dočekan i ispraćen kako treba. Aplauzima kod Hiltona, aplauzima po izlasku sa terena.
Solsker i ostali su aplaudirali nama, gospodski.
Da je Murinjo ovako dobio neki (čitaj Čekić
) rekli bi armirani beton.
Šala naravno. Ne ljuti se Čele.
Da ima pravde mi bi ovo dobili...
Kako bi prepričavali da je Suma bacio na zemlju najskupljeg štopera ikada, da je FKP završio meč sa tri momka iz omladinske škole...
Meni Asano uopšte nije bio loš, dok mi je Sadik bio najbolji.
Toliki žal ostaje... Stvarno mi je jako krivo.
Zaslužili smo.
Velikan je dočekan i ispraćen kako treba. Aplauzima kod Hiltona, aplauzima po izlasku sa terena.
Solsker i ostali su aplaudirali nama, gospodski.
Da je Murinjo ovako dobio neki (čitaj Čekić
Da ima pravde mi bi ovo dobili...
Kako bi prepričavali da je Suma bacio na zemlju najskupljeg štopera ikada, da je FKP završio meč sa tri momka iz omladinske škole...
Meni Asano uopšte nije bio loš, dok mi je Sadik bio najbolji.
Toliki žal ostaje... Stvarno mi je jako krivo.
Zaslužili smo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Nadam se da pored Sava postoji osoba koja je spremna da mu kaze da se spusti na zemlju. Poleteo je i zbog toga, kako kaze poslovica "Od drveta ne vidi sumu". Svaka druga rec je postala "brzina". Brzina ovo, brzina ono...Super, ali brzina nije sve, a pogotovo nije najveci problem ove ekipe Partizana. Prvo neka resi lelemude i igrace koji ne donose ono sto se od njih ocekuje. Direktno budjavog Tosica i Asana. Potom neka poradi na Sumi i njegovim losijim partijama, posto vise nema opravdanja za njega, a nakon Sume na Sadiku i njegovom % realizacije. Na sve to Natko nije spreman da igra 90', pogotovo ne u tandemu sa Zdjelarom. Sve to u gomili utakmica dovodi da nam je odbrana na vetrometini, posto nema adekvatne pomoci od igraca sredine terena ili je ta pomoc zakasnela i to nas kosta. Ovo sto sam napisao nije nesto sto je isplivalo na sinocnem mecu, nego nesto sto je prisutno par meseci i nesto na cemu se ocigledno ne radi.
Mora mnogo bolje, ako misli da podigne nivo igre za stepenik vise.
Mora mnogo bolje, ako misli da podigne nivo igre za stepenik vise.
Asano je zacementiran u 11, i nikad neće biti izveden do pred kraj. Savo je očigledno zapeo za njega i sad kad su mu ga doveli, ima da igra koliko god se raspadao.
Tajler Darden wrote: ↑Fri Oct 25, 2019. 2:00 am
Da je Murinjo ovako dobio neki (čitaj Čekić) rekli bi armirani beton.
Šala naravno. Ne ljuti se Čele.
Da bi bio doktorat mora se pretiti iz kontri,UTD lipov kurac
Demolirali smo ih u drugom poluvremenu,ostaje zal zbog rezultata i prevelikog respekta u 1/2 zbog imena,velicine..
Ole je jos jednom pokazao koliki je dunster kad u pripremi meca nije skapirao da bi levo Martial ili Rashford napravili decu Mileticu.....Ipak je i mali uspeo da ga probije i iznudi penal..UTD nam nije napravio sansu iz igre...Pored penala onaj prekid Mate na MekTomineja i stativa posle nase greske...
Na Old Traford po 3 boda
Rezultat nije nikakav reper bio niti ce biti....EVROPSKI PARTIZAN
u Holandiji ce se odluciti u direktnom duelu,ostaje da vidimo kome ce biti dovoljan X.
Last edited by Čekićar on Fri Oct 25, 2019. 12:04 pm, edited 2 times in total.
Ma jasno, ali ne moram ja da se pravim corav. Realnost je da on nije doveden da bude "samo" deo ekipe, nego kao neko ko ce praviti ozbiljlnu prednost. On to ni priblizno ne radi. Naravno, mozda ce bolje biti posle zimskih priprema, ali za sad, covek nije zasluzio minute koje dobija.
Savo je već skratio igrački kadar otpisivanjem mnogih igrača i nerealno je očekivati da će da otkači još i Tošića ili Sumu.
Nisam zadovoljan Tošićevom igrom maltene od Jang Bojsa naovamo, ali trenutno nemamo ne znam kakav izbor na krilima, i ne može se očekivati da Stevanović sa 17 godina bude nosilac igre i igra stalno.
Ovo što sad gledamo nije konačno izdanje ovog tima, ovde će vrlo verovatno Tošić da otpadne kad mu istekne ugovor, sasvim moguće i Suma, a nekad će doći i desni bek i napadač, pa ćemo drugu priču da pričamo.
Naša boljka nije to što Savo ne uspeva da izvede, nego to što nema igrače ni tamo gde je na početku planirano da ih bude.
Savo nije vrhunski trener, već sasvim dobar početnik s mudima. To kako izgledamo danas je ogroman napredak otkad je došao, ali ne verujem da može bolje bez još iskustva i bez još jednog prelaznog roka. Nije on kriv što mi više nemamo strpljenja..
Nisam zadovoljan Tošićevom igrom maltene od Jang Bojsa naovamo, ali trenutno nemamo ne znam kakav izbor na krilima, i ne može se očekivati da Stevanović sa 17 godina bude nosilac igre i igra stalno.
Ovo što sad gledamo nije konačno izdanje ovog tima, ovde će vrlo verovatno Tošić da otpadne kad mu istekne ugovor, sasvim moguće i Suma, a nekad će doći i desni bek i napadač, pa ćemo drugu priču da pričamo.
Naša boljka nije to što Savo ne uspeva da izvede, nego to što nema igrače ni tamo gde je na početku planirano da ih bude.
Savo nije vrhunski trener, već sasvim dobar početnik s mudima. To kako izgledamo danas je ogroman napredak otkad je došao, ali ne verujem da može bolje bez još iskustva i bez još jednog prelaznog roka. Nije on kriv što mi više nemamo strpljenja..
Ne slazem se. Dao je sansu Stevanovicu i ovaj mu je uzvratio sa nekoliko golova. Sa druge strane ima Lutovca koji je defanzivno sigurno odgovorniji od Tosica, a ofanzivno bolji timski igrac. Sto da ne dobije priliku? Nije to vezano za Man Utd., nego na SL. Cemu ceo mec za Tosica protiv Mladosti? Cemu 80+ minuta protiv Vozdovca?medjutim wrote: ↑Fri Oct 25, 2019. 12:03 pmSavo je već skratio igrački kadar otpisivanjem mnogih igrača i nerealno je očekivati da će da otkači još i Tošića ili Sumu.
Oko Lutovca mi ništa nije jasno, tu samo mogu da se složim, ali rekao bih da ima nešto što ne znamo..
Stevanovic je i zavezanih ociju produktivniji od Tosica. Ja razumem da on nema snage, da su ga stigle godine, ali da se neko celo drugo poluvreme krije od lopte, e to ne mogu da razumem. Je li realno da on igra svaki treci dan, a da nema ko da ga zameni????
Sto se tice Asana, njegov promasaj, bacen milion i sada je logicno da nece da kaze e zajebo sam se, Asano ne ume i hajd ti na klupu... Vec kao i svaki sujetan covek, drzace ga pa cak unistio i sebe i klub...
Sto se tice Asana, njegov promasaj, bacen milion i sada je logicno da nece da kaze e zajebo sam se, Asano ne ume i hajd ti na klupu... Vec kao i svaki sujetan covek, drzace ga pa cak unistio i sebe i klub...