KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Uf, on može napredovati 
- Misa Baksuz
Pa ja mislim da može i individualno da se napreduje. To sigurno. Pogotovo bekovi. To je isto stvar treninga i broja ponavljanja s kojim raste i samopouzdanje. Šut za 3 poena i šut sa penala nam je katastrofalan. S brojem ponavljanja bi se i to trebalo popraviti. Evo sad gledam mi smo sve utakmice nakon Superkupa odigrali u različitim dvoranama na različitim koševima. Možda je i to uzrok slabih % u šutu. A nadamo se i tom mitskom biću na poziciju 2-3 da nam malo olakša igru u napaduIrriducibili wrote: ↑Sun Oct 27, 2019. 4:24 pmSve napisano potpisujem, ali ne diskutujemo o istom. Tim ipak čine pojedinci, čiji je individualni napredak bitan preduslov timskom. A tu smo, bojim se, tanki. Nema dileme da ce oni biti uigraniji, ali te pitam za mišljenje vidiš li kod koga u sadašnjem sastavu prostor za prevazilaženje ozbiljne ofanzivne limitiranosti, koju ovaj tim nesumnjivo pokazuje?Misa Baksuz wrote: ↑Sun Oct 27, 2019. 4:05 pmNe pričam o pojedincima nego o timu. Košarka je timski sport. Mi ne treniramo uopće. Trener nema puno mehanizama koje može koristiti u toku meča. Dok se ekipa ne vrati u Beograd i ne krene s treninzima neće biti ni napretka. Nema kad da se uigraju alternativne obrane, ofanzivni specijali, drugačiji izlazi iz setova napada koje trenutno igramo. Sve to zahtjeva trening i broj ponavljanja. Prije par dana sam napisao da jednoj ekipi a pogotovo novoj ekipi treba minimalno 4 mjeseca svakodnevnog zajedničkog treninga da bi se uigrala. I nisam to ja izmislio nego ljudi koji imaju 30-40 godina trenerskog iskustva...
to die by your side is such a heavenly way to die
- Irriducibili
Bekovi? Gordic i Jaramaz nisu nikakva nepoznica, nikada nisu bili pouzdani šuteri. Paige je vec dovoljno dugo ovde, da se njegova nekonstantnost može tretirati kao konstanta. Waldsn ofanzivno daje samo pik i šut, koji je mučan i sa zemlje, ne može ga sam iskreirati. Mitsko bics i dalje stoji kao vlažan san
non mollare mai
- Misa Baksuz
Volden mora više da traži prodor i završava na obruču. Sa onim atletskim sposobnostima to je dio igre koji moramo više koristiti. Jaramaz ima ogroman problem u držanju lopte. Lopta mu pada na korijen šake i zato promašuje. Nije mi jasno da se taj problem nije rješavao ovo ljeto al dobro. Gordić nikad nije bio šuter ali neka vrati procente iz prve Džiletove sezone u Budućnosti i ja prezadovoljan. I za to će trebati malo veći broj ponavljanja na treningu. Mene najviše recimo brine Radetova selekcija šuta i na tome on treba da radi najviše. Mislim da će i Tomas sa brojem šuterskih treninga barem donekle popraviti šut za 3 poena jer ga sad svi ostavljaju kao koncepcijski rizik u obrani od pika.
to die by your side is such a heavenly way to die
- Irriducibili
Walden je dobar u prodoru, ima telo za to, ali jako loše završava oko obruča i floaterima isto. Iako nije kamen, tu izgubi balans vrlo lako i promašuje.
Za sad se nije najbolje snašao, ima dosta i do toga. Takav igrač ište veću slobodu od date mu, nešto slično ulozi koju je dobio Jaramaz. Mislim da bi procvetao. U njega imam poverenja.
Za sad se nije najbolje snašao, ima dosta i do toga. Takav igrač ište veću slobodu od date mu, nešto slično ulozi koju je dobio Jaramaz. Mislim da bi procvetao. U njega imam poverenja.
- Irriducibili
Ispravi me ako grešim, ali mislim da je i u Izraelu uglavnom rešavao šutem. Za razliku od Peinersa i Parahovskog, on kod mene još ima kredit i smatram da može bolje. Ali ofanzivno on nije igrač koji nama treba, pod pretpostavkom da necemo vrteti pik ceo meč
non mollare mai
Tako je, uglavnom šut i to iz pik situacija. Išao je i na prodore, ali osetno manje
- Irriducibili
Gde opet dolazimo do pitanja, ima li ovaj tim plan b, imajuci u vidu da nam oba pleja vrte pik do izbezumljenja?
non mollare mai
Kada je Limoges u pitanju treba obratiti paznju na njihova 2 glavna igraca koja imaju potpunu slobodu,Christon Semaj i Sanford
Ocekujem rutinsku pobedu....
Ocekujem rutinsku pobedu....
Hvala vam na kvalitetnoj diskusiji bilo mi zadovoljstvo citati, a sad neke novosti:
Karte za meč sa fmp: http://www.ticketline.rs/order/?aid=8464
Karte za meč sa fmp: http://www.ticketline.rs/order/?aid=8464
- Irriducibili
Čuva ga Trinkijeri za FMP. Ko će da ih skida s trona ako ne on.
Videh Zagorca na SK. Delovao mi je prilično samouvereno pred Limož.
Videh Zagorca na SK. Delovao mi je prilično samouvereno pred Limož.
-
Sundjer Bob