KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Ukoliko je u pitanju rotacija Bel-Pejners odlican potrz, ali ako je on taj brk koga cekam, najebali smo ga 
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
:biće ludilo (glasom Željka Pantića)
Svakako ce biti zanimljivo, drugacije ne znamo...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
Kao što smo i najavili tokom dana, Džejms Bel novo je pojačanje Partizana.
Novom tačnom informacijom, ponovo smo opravdali kredibilitet koji polako stičemo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Dobrodošlica zvonu. Ukoliko ga iskoristimo na pravi način i pokušamo dovesti do nivoa iz Dacke, biće jako koristan.
Združenim snagama, kolege sa drugog foruma i mojim, najavljujemo još jedno pojačanje u KK Partizan - mladog momka ispod radara Filipa Barnu (2/3, 199 cm, 1999).
-
Sundjer Bob
Cestitke za forum, prvi najavili.Sve u svemu, okej pojacanje
- Irriducibili
non mollare mai
- Tajler Darden
Možda neki zalog za budućnost, odnosno pokušaj.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
James Bell dolazi u klub da pomogne i na 2 i na 3. Dobra strana ovog dogovora je što je Bell pristao da dođe po povoljnim uslovima.
Bell je odgovoran defanzivac, čvrst igrač, vrhunski šuter. Ball handling mu je solidan, nije uopšte toliko loš koliko se predstavlja. Samo što on nema naviku da napada obruč, niti da igra leđima. On se odličan dodatak da raširi teren dodatno i da nategne protivničke odbrane maksimalno.
Ovako je porodičan čovek, vrhunskog ponašanja i dobar timski igrač i saigrač. Ko prati NCAA zna kakvi su studenti sa Vilanova koledža.
Bell je odgovoran defanzivac, čvrst igrač, vrhunski šuter. Ball handling mu je solidan, nije uopšte toliko loš koliko se predstavlja. Samo što on nema naviku da napada obruč, niti da igra leđima. On se odličan dodatak da raširi teren dodatno i da nategne protivničke odbrane maksimalno.
Ovako je porodičan čovek, vrhunskog ponašanja i dobar timski igrač i saigrač. Ko prati NCAA zna kakvi su studenti sa Vilanova koledža.
- Misa Baksuz
Ukupno 42 tima u evroligi i evrocupu a samo jedan neporažen, beogradski Partizan 
to die by your side is such a heavenly way to die
- Leon S.Kennedy
Cestitke na ekskuzivi u vezi Bela.Ozbiljna stvar za mlad forum.
Ocekujem da sa njime dobijemo jednu ozbiljnu opciju kako u napadu,tako i odbrani.Treba nam neko ko moze da pogodi sa distance ko lebac jer sem Markusa,nemamo sutera.
Zna li neko u kakvom je stanju Bel?Nadam se da mu nece trebati dva meseca da se spremi.
Ocekujem da sa njime dobijemo jednu ozbiljnu opciju kako u napadu,tako i odbrani.Treba nam neko ko moze da pogodi sa distance ko lebac jer sem Markusa,nemamo sutera.
Zna li neko u kakvom je stanju Bel?Nadam se da mu nece trebati dva meseca da se spremi.
Ima li nekih informacija da li sa ovim dolaskom Bela znaci da ce sa nekim saradnja biti raskinuta,Pejners?
Mada u rutinskoj pobedi u Francuskoj konacno dobismo nesto i od Pejnersa...
Mada u rutinskoj pobedi u Francuskoj konacno dobismo nesto i od Pejnersa...