KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Peiners je u Limožu igrao 26 minuta i 50 sekundi, upisao 8 poena (4/7 za 2, 0/1 za 3), 3 defanzivna skoka, 1/1 ast/to ratio, za indeks 6. I to mu je najbolji meč, indeks 6 za skoro 27 minuta. Kamo sreće da nikad nije ni dolazio znajući novac za koji je potpisao. Ali za sad ostaje, možda eksplodira.
Slaze se ja sa tobom,za sad deluje da je tezak promasaj i ne verujem da ce nesto da eksplodira ukoliko ostane,ali za razliku od prethodnih meceva,u Francuskoj smo ipak dobili nesto od njega.
Ovag Filipa sam gledao u Pazaru jednu utakmicu. Decko ima odlicnu mehaniku suta i veoma meku ruku. Ima dobru kretnju u napadu. U odbrani je ocaj zivi, los defanzivan stav. Opet ne znam koliko moze da se defanziva koriguje kod igraca od skoro 21. godinu?
A sto se tice Pejnersa, nije u Limozu imao samo 6 indeks, vec je uspesno sacuvao njihovog najboljeg trojkasa svojim kvalitetnim kretnjama u defanzivi. Mada slazem se da kamo srece nije ni dolazio.
A sto se tice Pejnersa, nije u Limozu imao samo 6 indeks, vec je uspesno sacuvao njihovog najboljeg trojkasa svojim kvalitetnim kretnjama u defanzivi. Mada slazem se da kamo srece nije ni dolazio.
ovo je na pocetku trebalo bel umesto pejnersa i jos jedan suter tu da upadne
sto se tice visokih jedino art je ogormna greska ovo ostalo je dobro i nadam se da postoji neki nacin da se resimo arta
dal neko da preuzme deo plate ili neki drugi nacin, nije moje da razmisljam o tome
jedan od najskupljih igraca ikad kod nas ima ulogu treceg centra
razumem da ima problema i sve to , daj miletica il tanaskovica za treceg centra ovom dati neko razumno vreme da vidi jel moze ili ne
postujem njega , al drazi mi partizan
sto se tice visokih jedino art je ogormna greska ovo ostalo je dobro i nadam se da postoji neki nacin da se resimo arta
dal neko da preuzme deo plate ili neki drugi nacin, nije moje da razmisljam o tome
jedan od najskupljih igraca ikad kod nas ima ulogu treceg centra
razumem da ima problema i sve to , daj miletica il tanaskovica za treceg centra ovom dati neko razumno vreme da vidi jel moze ili ne
postujem njega , al drazi mi partizan
- Tajler Darden
Bilo bi lepo da se večeras ignoriše Marko Pecarski.
Verovatno najnebitniji prelazak u protivničke redove ikada.
Nepotrebno je davanje pažnje dečku, koji u svojoj karijeri nikada ništa neće napraviti.
Nepotrebno je davanje pažnje dečku, koji u svojoj karijeri nikada ništa neće napraviti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Tajler Darden wrote: ↑Sat Nov 02, 2019. 11:57 amBilo bi lepo da se večeras ignoriše Marko Pecarski.
Pokloniće mu se pažnja.
Samo se nadam da necemo imati "rat" na tribinama i da se ne ponove desavanja sa Olimpije. Sve ostalo, pa cak i rezultat, je u drugom planu.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
Slazem se sa Tajlerom,treba momka maksimalno ignorisati,ali sam siguran i da nece tako da bude...sto se tice tribina ne bi trebalo da bude problema,mislim da ovo od sinoc nema veze sa pricom Istok-Jug
Peskir wrote: ↑Sat Nov 02, 2019. 12:23 pmTajler Darden wrote: ↑Sat Nov 02, 2019. 11:57 amBilo bi lepo da se večeras ignoriše Marko Pecarski.
Pokloniće mu se pažnja.
Apsolutno.
- Misa Baksuz
Ako uopće i dobije minute na parketu Trinkijeri će ih maksimalno iskoristitiTajler Darden wrote: ↑Sat Nov 02, 2019. 11:57 amBilo bi lepo da se večeras ignoriše Marko Pecarski.
to die by your side is such a heavenly way to die
Najnebitniji i najjadniji prelazak u protivnicke redove ikad.Tajler Darden wrote: ↑Sat Nov 02, 2019. 11:57 amBilo bi lepo da se večeras ignoriše Marko Pecarski.
Ali...
Mislim da mu treba staviti do znanja, da je on zavrsio sa Partizanom za svagda u bilo kakvom obliku. I on i onaj ko ga savetuje i uci da takve stvari radi...
- Tajler Darden
Red bi bio da se FMP jednom i rutinski dobije.
Svaki put je u ABA u Pioniru neko mučenje do poslednje četvrtine. Tu ih onda nešto lomimo.
Mora se ići na laganu dvocifrenu razliku.
Svaki put je u ABA u Pioniru neko mučenje do poslednje četvrtine. Tu ih onda nešto lomimo.
Mora se ići na laganu dvocifrenu razliku.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Brižni-ponovo napada
Tommen wrote: ↑Sat Nov 02, 2019. 12:37 pmPeskir wrote: ↑Sat Nov 02, 2019. 12:23 pmTajler Darden wrote: ↑Sat Nov 02, 2019. 11:57 amBilo bi lepo da se večeras ignoriše Marko Pecarski.
Pokloniće mu se pažnja.
Apsolutno.
Takoe
Pusti,pusti da te Mozli
Bice pun Pionir a?