KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Deroko

Re: KK Partizan 2019/20

Post by Deroko » Sun Aug 04, 2019. 1:38 am

Neće ništa oni prepustiti slučaju. Ja očekujem tek za trunku bolje suđenje nego prošle god. generalno.

Bolkonski

Post by Bolkonski » Sun Aug 04, 2019. 4:18 pm

Pozdrav, drugari !
Moderacija je u startu napravila jednu veliku stvar za kvalitet foruma, pre svega kosarkaskog dela, pozivanjem Pavlake da se prikljuci forumu. Poznajemo se sa jednog drugog foruma :D

El_Matador

Post by El_Matador » Sun Aug 04, 2019. 4:20 pm

Pozdrav svima :D

El_Matador

Post by El_Matador » Sun Aug 04, 2019. 4:23 pm

Treba gurati u EC sto dalje, ovo ostalo je manje bitno ili gotovo nebitno

Asterix

Post by Asterix » Sun Aug 04, 2019. 5:26 pm

Mogao si editovat post kada vec pises u razmaku od par minuta

Pavlaka

Post by Pavlaka » Sun Aug 04, 2019. 6:09 pm

Bolkonski wrote:
Sun Aug 04, 2019. 4:18 pm
Pozdrav, drugari !
Moderacija je u startu napravila jednu veliku stvar za kvalitet foruma, pre svega kosarkaskog dela, pozivanjem Pavlake da se prikljuci forumu. Poznajemo se sa jednog drugog foruma :D
Uzajamni respekt datira od neke 2015, drago mi je da si ovde i nadam se da ćeš pisati puno kvalitetnih postova, u svom stilu
:drink:

Floki

Post by Floki » Sun Aug 04, 2019. 7:13 pm

Pozdrav svima, Tajlere odlican uvod!

bogotac licno

Post by bogotac licno » Mon Aug 05, 2019. 2:58 am

prvi post bogoca ce biti u najmanju ruku nimalo optimistican

hodajuci usput tako kroz grobarsko naselje SiVK bogotac luta mislima po glavi i kao bum proleti mu misao jedna,
da nimalo optimisticna
koja ovako glasi :

"u moru laznih informacija kako je fk partizan u buli i kako duguju meleone ,i kako nema uspeha kako najveci konkurent dominira *(na nacin koji nie bitan)
kako nista ne valja i kako je fk olicenje loseg poslovanja rugla i neuspeha .predmet sprdnje takoreci
pocevsi od javnog mnjenja,zavrsivsi sa svojim zamalo vatrenim navijacima
*(svi znamo kako se odvijala sezona i rezultatski i kvalitetom igre i osvojenim zasluzeno trofejom jednim )

a sa druge strane kosarkaski klub ,za najvecu pohvalu sa stabilnim finansijama,sto je jedan od predfaktora za postizanje ikakvog rezultata,jakim budzetom mozda(ne mozda nego verovatno da) ili najjacim ikad ,prelazi u jacu tj vecu duplo dvoranu jer je legendarna postala premala za sve koji bi da vide taj novi KK,sa kvalitetnim a bogami i izuzetno skupim pojacanjima ,i sa dobrim trenerom tj njegovom selekciom jer mu daju bezrezervnu podrsku
*(koi osvaja kup al ne i nista ostalo,zbog cega je i doveden)
skuplja veliki sto bi amerikanci rekli hype (sto bi reko majk tajson nikad ne veruj u hajp),to jes veliki nivo iscekivanja kod predjasnim rezultatom napacanih navijaca

a misao bogoca je svedena na jednu recenicu

"nazalos ,fk partizan makar nalici na Partizan za razliku od kk partizan koji je oduvek bio Partizan "

CikaZika

Post by CikaZika » Mon Aug 05, 2019. 3:11 pm

Za 10ak dana bi trebale da pocnu pripreme kosarkaskog kluba. Parni valjak krece iz Beograda gde ce i odigrati na pocetku par pripremnih meceva.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

CikaZika

Post by CikaZika » Tue Aug 06, 2019. 12:15 am

Danas, 51. rodjendan puni trener Partizana. Sve najbolje, kouc!

Pavlaka

Post by Pavlaka » Tue Aug 06, 2019. 9:50 am

Skauting Žanisa Peinersa: http://www.doubledouble.rs/en/national- ... s-peiners/

U napadu dobar igrač, biće jako zanimljivo gledati Trinkijerijev Partizan sa pik igračima i dobrim ball handlerima od 1 do 3 na parketu u isto vreme.

Odbrana slabija, u najmanju ruku.

CikaZika

Post by CikaZika » Tue Aug 06, 2019. 10:31 am

CikaZika

Post by CikaZika » Tue Aug 06, 2019. 11:15 am

Blizi se pocetak priprema, a situacija koje jos nisu jasne je puno.

Jos nije zvanicno objavljeno da (li) je Jaramaz produzio ugovor, situacija sa Pejdzom je tek pod znakom pitanja, ali kako stvari stoje on ce ostati.

Sy? Andora? Nista takodje jos zvanicno. Iako je od MVP, kao i Amar Gegic, jako brzo dosao do nekoga ko nije pozeljan u ekipi.

Jankovici? Stefan je vec bio vidjen za "out", ali sada stvari ne deluju tako, dok Nikola, kao neko ko je najvise dobijao minuta u finalu KLSa i ko je dosao na zelju trenera, logikom treba da ostane, ni to nije sigurno, a po mom misljenju nikako dobro da ostane.

Gagic? Po svemu vidjenom zreo da napusti KK, ali takodje se nista ne zna. Raznih je prica, ali dolaskom Mozlija za drugog centra, Gagic treci tesko moze biti, a prvi tek.

I na kraju, sta je sa kapitenom Novicom? Ostaje li on, ide li? Niko ne zna, sve se ceka, cekaju da sam digne sidro.

I opet Partizan kasni, mnoge stvari je morao resiti odmah posle majstorice Aba lige, saseci u korenu sta ne zeli i dati sansu mladjima da se vidi mogu li sta. Svi igraju svoje igre, a vreme ide, ima li u Partizanu hrabrosti da se zahvale nekim igracima ili ne? I da li su svima u klubu interesi isti? Ostaje da vidimo jako brzo kroz nekih 10ak dana, sa cime crno-beli krecu u sledecu sezonu.

MorningGlory

Post by MorningGlory » Tue Aug 06, 2019. 2:39 pm

Po cemu kasnimo?

Gagicu je istekao ugovor, kao i Nikoli Jankovicu.

Pripreme krecu za 10 dana, 85% rostera je sklopljeno. I Duletov Partizan je cekao last cut za pojedine igrace...

PreCednik je potvrdio da Jare ostaje, videcemo da li je laguckao...

Bandzi se aktivno trazi klub, uvalice to Misko negde bez po muke.

Po meni najvece nepoznanice trenutno Pejdz i Jankovic...Obojica imaju ozbiljne plate u ovoj sezoni, blizu 400 000k zbirno. Treba videti sta i kako sa njima, mozda neka revizija ugovora.

Nadam se da je Novica zavrsio svoju igracku karijeru. Na klupi i u svlacionici je dobrodosao uvek.

dacolik

Post by dacolik » Tue Aug 06, 2019. 2:55 pm

https://www.sportske.net/vest/kosarka/d ... 83881.html

''Uz starijeg brata sam počeo da navijam za Partizan, to mi je ostalo. I danas sam 'Grobar'. Bože moj, nikad se ne zna, imam želju da igram za Partizan, ali mislim da trenutno nije realno.

Na neki način sam se progurao vani i odgovara mi, osećam se jako dobro u Španiji, i dalje čekam neku pravu priliku, ako Bog da da bude ove godine. A Partizan će uvek da bude tu, daće Bog da se zaigra jednog dana!'', poručio je Todorović.

Nadam se da Partizan za tebe nece uvijek da bude "tu" . Kakva izjava...

Locked