FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan
Nedelja 16:30 dolazi Inđija na JNA.
Kada se sve pogleda, rezultat je odlican. Kako smo igrali, mogli smo ozbiljnu katastrofu da dozivimo. Manchester je pokazao koliko smo mi individualno miljama od nekog ozbiljnog fudbala. Komplet odbrana, plus Scekic i Natko su izgledali kao petlici. Nikakav doprinos. Prosto su se raspali. Sto od straha, sto od nemoci. Preskocicu analizu odbrane i Scekica i posvetiti paznju Natku. Za nekog ko je najvokalniji u ekipi. Za osobu sa de facto kvalitetom, on je delovao sramotno na sinocnem mecu. Covek se nije video. U drugom poluvremenu, tih 15ak minuta sto je odigrao, mislim da nije ni pipnuo loptu. Razumem da zbog zutog kartona u odbrani nije mogao previse da ponudi. Ok...Zasto ga nije bilo u gradjenju akcija? U napadu? Mi smo zbog njegove izuzetno lose igre, delovali kao da imamo igraca manje na terenu. Kada se tu dodaju Scekic i oba beka, kao da smo igrali sa sestoricom u polju. Ali opet kazem. Scekica i bekove razumem, ne opravdava, ali razumem. Manjak utakmica sa slicnim protivnikom, manjak kvaliteta i sigurno prisustvo treme su odradili svoje. Sa druge strane, Natko je neko ko je igrao protiv slicnih protivnika kroz celu svoju karijeru. Poseduje iskustvo kojim bi trebalo, da ako nista drugo, bar bude primetan na terenu. Kada se sve uzme u obzir, on je bio ubedljivo najlosiji igrac na sinocnem mecu. To meni nije prihvatljivo, od igraca koji se sam nametnuo kao vodja ekipe.
P.S. Hteo bi da pohvalim navijanje sinoc. Ekipica grobara koja je bila na utakmici, pruzila je fantasticnu podrsku ekipi. Svaka cast za to.
P.S. Hteo bi da pohvalim navijanje sinoc. Ekipica grobara koja je bila na utakmici, pruzila je fantasticnu podrsku ekipi. Svaka cast za to.
- Monogamija
Vidi Viduka, Natko će vrlo brzo postati beskorisan igrač kao nama što je Marin. Izgleda da imamo prevelika očekivanja, ali umesto da oni povuku ekipu, ekipa povuče njih i dobiješ potpunu beskorisnost, pa čak i štetu od igrača takvog renomea. Niste loše stajali do prvog gola, ali jednostavno greške koje je Partizan sinoć napravio, a Zvezda preksinoć, u našoj ligi protiv Partizana i Zvezde ne pravi Javor, Lučani, Bačka itd. Meni lično sinoć nije bio jasan Stojke kod prvog gola, onakvu kretnju i onako loše pokrivanje gola, golman ne sme da pravi.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Ja sam misljenja da pravi problem lezi u samoj koncepciji ekipa, a ne u ta dva pojedinca(Marin, Natko). Oni poseduju kvalitet, ali sta to vredi kada ostatak ekipe to ne zna(zbog manjka kvaliteta, fudbalskog IQ-a...)da iskoristi. U stvari, mnogo je faktora, zbog kojih vi i mi ne mozemo u potpunosti da iskoristimo kvalitete ta dva igraca. Strucni stab i jednog i drugog kluba i njihov manjak znanja i iskustva, organizacija u samim klubovima, oprema za trening, oporavak...Seti se da vasi igraci pre samo par sezona nisu imali za sampon, da su nase igrace izbacivali iz stanova...Da li mislis da ce to ikad da se desi jednom Tottenhamu ili Manchesteru? Primera radi, Son je igrao protiv vas, samo par dana posto je polomio drugom igracu nogu. Ja mogu samo da pretpostavim koliko je ljudi bilo angazovano, kako bi on to prebrodio u tako kratkom vremenskom periodu. Da se to desilo nekom nasem igracu, cenim da bi ga potapsali po ramenu i rakli: "Deslio se, jebi ga. Sta je tu je". I to bi bilo to. Kakvi psiholozi, PR sluzbe, doktori... Zasto to pricam? Nasi igraci sinoc samo sto nisu povracali po terenu od straha. Tacno vidis da niko sa njima ne prica, ne bavi se psiholoskom stranom fudbala. Koliko gom mi kenjali, nije normalno za nase klubove da igraju protiv ekipa kao sto su Spursi i Man. Utd. Bolje receno, nije svakodnevnica, pa da se zapitas zasto su preplaseni. Da ne duzim... Mnogo je faktora problematicno, pre nego sto se uopste dodje do price o pojedincima na terenu.Monogamija wrote: ↑Fri Nov 08, 2019. 10:51 amVidi Viduka, Natko će vrlo brzo postati beskorisan igrač kao nama što je Marin. Izgleda da imamo prevelika očekivanja, ali umesto da oni povuku ekipu, ekipa povuče njih i dobiješ potpunu beskorisnost, pa čak i štetu od igrača takvog renomea. Niste loše stajali do prvog gola, ali jednostavno greške koje je Partizan sinoć napravio, a Zvezda preksinoć, u našoj ligi protiv Partizana i Zvezde ne pravi Javor, Lučani, Bačka itd. Meni lično sinoć nije bio jasan Stojke kod prvog gola, onakvu kretnju i onako loše pokrivanje gola, golman ne sme da pravi.
Izvinjavam se na poduzem postu.
- Monogamija
Potpuno se slažem da je u Evropi potpuno drugačije prilaze fudbalu i da je ogromna logistika potrebna za igrače, a ne samo koliko će primiti i da oni imaju čitav tim ljudi koji se bavi statistikom, analitikom i na osnovu tih podataka se radi na unapređenju u igri. Sve stvari koje si naveo u potpinusto se slažem. Meni je prosto neverovatno kako i na koji način igraju ekipe po Evropi, koliko je fudbal zapravo jednostavna stvar a ovi naši treneri i igrači kao da ne prate fudbal na TV - u. Ne pričam o individalnom kvalitetu i talentu, pričam o kretanju, oslobađanju od lopte, tranziciji, pozicioniranje u odbrani itd. Koliko smešno deluje da su Totenhem i Mančester 1 (jednim) pasom uspeli da izbace po 3 - 4 igrača Zvezde/Partizana, a zašto? Zato što oni ljudi provedu po 8-9 sati u trening centru (taktika, analitika itd), dakle kao i svi mi koji idemo na posao, tako i oni imaju obaveze u klubu i pored treninga. Naši lelemudi se još tokom treninga dogovaraju gde će na kafu posle.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
Srz svega.Monogamija wrote: ↑Fri Nov 08, 2019. 12:41 pmPotpuno se slažem da je u Evropi potpuno drugačije prilaze fudbalu i da je ogromna logistika potrebna za igrače, a ne samo koliko će primiti i da oni imaju čitav tim ljudi koji se bavi statistikom, analitikom i na osnovu tih podataka se radi na unapređenju u igri. Sve stvari koje si naveo u potpinusto se slažem. Meni je prosto neverovatno kako i na koji način igraju ekipe po Evropi, koliko je fudbal zapravo jednostavna stvar a ovi naši treneri i igrači kao da ne prate fudbal na TV - u. Ne pričam o individalnom kvalitetu i talentu, pričam o kretanju, oslobađanju od lopte, tranziciji, pozicioniranje u odbrani itd. Koliko smešno deluje da su Totenhem i Mančester 1 (jednim) pasom uspeli da izbace po 3 - 4 igrača Zvezde/Partizana, a zašto? Zato što oni ljudi provedu po 8-9 sati u trening centru (taktika, analitika itd), dakle kao i svi mi koji idemo na posao, tako i oni imaju obaveze u klubu i pored treninga. Naši lelemudi se još tokom treninga dogovaraju gde će na kafu posle.
Oni koji hoće da budu profesionalci lako odu negde drugde a teško se vraćaju.
Ovo o čemu pričate je ozbiljan problem, ali ne fudbala, već bilo čega u Srbiji - shvatanje posla i rada na sebi je u proseku sasvim pogrešno..
Ovo o čemu pričate je ozbiljan problem, ali ne fudbala, već bilo čega u Srbiji - shvatanje posla i rada na sebi je u proseku sasvim pogrešno..
Aerodrom BG nije dozvolio sletanje u normalno vreme ekspediciji iz Mancestera.
Jedna lepa navijačka priča o ljubavi prema klubu.
Pročitajte na novosti.rs.
Pročitajte na novosti.rs.
Po Mozzartu, Lutovac desni bek. Pozdravljam potez.
-
Dragan Mance
Prilazak Zvezdi na -8 i efikasna izvedba protiv Inđije u senci prerane smrti malog Isaije Pantića i teške povrede kolena Aleksandra Šćekića.
Što se same tekme tiče dočekali smo prvenac Samuraja Asana. Doduše sa "bele tačke" za koju se sam izborio.
Crno-beli su u zadnja tri okršaja pred Grobarima na JNA ostvarili impozantnu gol razliku od 11:0. Redom su padali Spartak i Vojvodina (4:0) i danas Inđija (3:0).
Nešto slično očekujemo i posle reprezentativne pauze i dolaska Javora. Trend nek se nastavi.
Što se same tekme tiče dočekali smo prvenac Samuraja Asana. Doduše sa "bele tačke" za koju se sam izborio.
Crno-beli su u zadnja tri okršaja pred Grobarima na JNA ostvarili impozantnu gol razliku od 11:0. Redom su padali Spartak i Vojvodina (4:0) i danas Inđija (3:0).
Nešto slično očekujemo i posle reprezentativne pauze i dolaska Javora. Trend nek se nastavi.
Mozda nije za temu, ali Isaija Pantic bice dao nas!
Spavaj mirno, nas decace hrabri! Zivot nije pravedan!
Spavaj mirno, nas decace hrabri! Zivot nije pravedan!
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
Danima počnem, pa odmah stanem...
Neću puno dužiti... Ova vest zatekla nas je desetak minuta pre početka meča sa Inđijom na stadionu i apsolutno me ostavila u šoku.
Mali Isaija je zaslužio da odmori nakon velike borbe.
Saučešće Željku Pantiću i njegovoj porodici.
Kroz nekoliko snimaka Pantić je ukazao na sve falinke koje domaći zdravstveni sistem ima. Voleo bih da se nešto nauči na ovom primeru, ali...
Neću puno dužiti... Ova vest zatekla nas je desetak minuta pre početka meča sa Inđijom na stadionu i apsolutno me ostavila u šoku.
Mali Isaija je zaslužio da odmori nakon velike borbe.
Saučešće Željku Pantiću i njegovoj porodici.
Kroz nekoliko snimaka Pantić je ukazao na sve falinke koje domaći zdravstveni sistem ima. Voleo bih da se nešto nauči na ovom primeru, ali...
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS