KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
drmisa

Re: KK Partizan 2019/20

Post by drmisa » Tue Aug 06, 2019. 3:04 pm

ako jare ostane , i ako se juri bek , za pejdza nema mesta
nadam se da ce tako biti
takodje sy , mislim da su sanse bas bas minimalne da ostane , jer imamo vec zagora i pejnersa
sto se tice jankele , za backupa uzeo bih ili njega ili bircu

Asterix

Post by Asterix » Tue Aug 06, 2019. 3:20 pm

Obzirom da Nikolic ide itekako ima mjesta jer moras imati 5 igraca na poziciji 1 i 2

MorningGlory

Post by MorningGlory » Tue Aug 06, 2019. 3:30 pm

Ima mesta ali ne znam da li mi imamo prostora da damo 200k igracu koji ce igrati 10-15min. plafon...

drmisa

Post by drmisa » Tue Aug 06, 2019. 3:32 pm

Asterix wrote:
Tue Aug 06, 2019. 3:20 pm
Obzirom da Nikolic ide itekako ima mjesta jer moras imati 5 igraca na poziciji 1 i 2
moja greska , prebacio sam :pardon:
svakako ga ne bih zadrzao , malo je pokazao plus plata za to sto on ima da ponudi...
medjutim ima nas pasos , pa se na kraju ne bih iznenadio da ostane

CikaZika

Post by CikaZika » Tue Aug 06, 2019. 3:35 pm

MorningGlory wrote:
Tue Aug 06, 2019. 2:39 pm
Po cemu kasnimo?

Gagicu je istekao ugovor, kao i Nikoli Jankovicu.

Pripreme krecu za 10 dana, 85% rostera je sklopljeno. I Duletov Partizan je cekao last cut za pojedine igrace...

PreCednik je potvrdio da Jare ostaje, videcemo da li je laguckao...

Bandzi se aktivno trazi klub, uvalice to Misko negde bez po muke.

Po meni najvece nepoznanice trenutno Pejdz i Jankovic...Obojica imaju ozbiljne plate u ovoj sezoni, blizu 400 000k zbirno. Treba videti sta i kako sa njima, mozda neka revizija ugovora.

Nadam se da je Novica zavrsio svoju igracku karijeru. Na klupi i u svlacionici je dobrodosao uvek.
Pa kasnimo u resavanju tih odnosa. Cekaj ako vec neces Gagica, istekao ugovor, okrenes broj i kazes, hvala Djordje, sve najbolje u daljem zivotu. A ovako ne znas jos. Svi oni cekaju, nadaju se da ce taj Gagic da nadje nesto, pa da samo nastave, ovako ce da bude da si ih oterao.

Jare ce biti tu sigurno. Ali, eto i Sy, sto si ga produzavao, ako neces da ostane... Skroz nelogican potez.

Ja da sam na mestu Andre, sekao bih to posle majstorice odmah. Neces Gagica, out, neka igra mali Dule. Neces Stefana Jankovica, out, neka igra Peca.

A sad kao Stefana hocemo, a Sy necemo, a pre par meseci drugacije bilo.

Elem, deluje da nemamo dugorocnu viziju, nego svi se cekaju.

O Novici tek da ne pricam, pola bi me napljuvalo ovde, ali ja bih ga okrenuo i rekao, ti si legenda Partizana i to treba da ostanes, bolje i za tebe i za nas da se ti posvetis svom zivotu, a meni novom kapiten. Davati mu jos jednu sansu da se spremi je mnogo. On ne moze da se spremi, jednostavno to je to. Najbolja ledjna tehnika Evrope, ali nazalost fizicki ne moze sve da isprati. Ali, eto i to cekaju... Nadaju se da ce sam otici...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Aug 06, 2019. 7:19 pm

Mišljenja sam da je većina tima formirana dosta brzo, uzimajući u obzir kako smo prethodnih godina dopunjavali tim u toku sezone.
Što se tiče Novice, ja bih voleo da ostane kao 13. igrač i kao neko ko će da drži svlačionicu. A da ne pominjem da je i dalje tata za većinu ABA Lige i da na slabijim utakmicama može da doprinese više od Stefana Jankovića.
Što se tiče Gagića i Nikole Jankovića, koliki god da je kreten i majmun pre bih birao Gagića jer je košarkaški pismeniji od Jankovića. Ima bolju leđnu tehniku, dakle sam sebi može da stvori poene, ima bolji šut i fizički je jači od Nikole. I koliko god to zvučalo čudno, pouzdaniji je od Nikole koji pravi i gore stvari od Gagića. Gagić je bolja opcija za trećeg centra, i nekih 7-8 minuta po utakmici.
Što se tiče Sija, ni meni nije jasno zašto su ga produžavali kad hoće da ga se reše.
Jaramaz mora da ostane. Ali može da ide, dobar je momak, dobar je u odbrani ali sem povremenog šuta za 3 u napadu ne daje nikakav doprinos.
Voleo bih kad bi se Sani povampirio...
Nisam čiko, nisam čiko ja!

lowrider

Post by lowrider » Tue Aug 06, 2019. 11:15 pm

Što se Gagića tiče, da se ne ljubimo.

Ja nešto kontam da ćemo tamo u drugom dijelu sezone vratiti Mačvana iz Japana. Ovo je čisto osjećaj :D.

Produžavanje Sija i sada pokušavanje da se riješimo njegovog ugovora dovoljno govori o tome koliko se radi planski...

Kažeš da Jaramaz nema ništa osim povremenog šuta za 3? Pa on je jedini od spoljnih igrača koji je mogao riješiti napad ulazom uz Vanju povremeno. Kada se pred kraj sezone pričalo o tome ko ostaje a ko ide, on mi je bio među prvima koje bih zadržao. Može odigrati na obe bekovske pozicije, odlične fizikalije, solidna odbrana.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Aug 06, 2019. 11:30 pm

lowrider wrote:
Tue Aug 06, 2019. 11:15 pm

Kažeš da Jaramaz nema ništa osim povremenog šuta za 3? Pa on je jedini od spoljnih igrača koji je mogao riješiti napad ulazom uz Vanju povremeno. Kada se pred kraj sezone pričalo o tome ko ostaje a ko ide, on mi je bio među prvima koje bih zadržao. Može odigrati na obe bekovske pozicije, odlične fizikalije, solidna odbrana.
Nisam mislio na Jaramaza nego da Alija :D
Nisam čiko, nisam čiko ja!

lowrider

Post by lowrider » Tue Aug 06, 2019. 11:38 pm

Ovo "Ali" sam definitivno pogrešno pročitao :D

Crna ovca

Post by Crna ovca » Tue Aug 06, 2019. 11:58 pm

lowrider wrote:
Tue Aug 06, 2019. 11:38 pm
Ovo "Ali" sam definitivno pogrešno pročitao :D
Kako li si se osecao kada si procitao recenicu: "Jaramaz mora da ostane, ali moze da ode" :lol:

bogotac licno

Post by bogotac licno » Wed Aug 07, 2019. 1:08 am

MorningGlory wrote:
Tue Aug 06, 2019. 2:39 pm
Po cemu kasnimo?

Gagicu je istekao ugovor, kao i Nikoli Jankovicu.

Pripreme krecu za 10 dana, 85% rostera je sklopljeno. I Duletov Partizan je cekao last cut za pojedine igrace...

PreCednik je potvrdio da Jare ostaje, videcemo da li je laguckao...

Bandzi se aktivno trazi klub, uvalice to Misko negde bez po muke.

Po meni najvece nepoznanice trenutno Pejdz i Jankovic...Obojica imaju ozbiljne plate u ovoj sezoni, blizu 400 000k zbirno. Treba videti sta i kako sa njima, mozda neka revizija ugovora.

Nadam se da je Novica zavrsio svoju igracku karijeru. Na klupi i u svlacionici je dobrodosao uvek.
molim da se ovo -tm trademark nikad vise ne uporedjuje sa duletom
lowrider wrote:
Tue Aug 06, 2019. 11:15 pm
Što se Gagića tiče, da se ne ljubimo.

Ja nešto kontam da ćemo tamo u drugom dijelu sezone vratiti Mačvana iz Japana. Ovo je čisto osjećaj :D.

Produžavanje Sija i sada pokušavanje da se riješimo njegovog ugovora dovoljno govori o tome koliko se radi planski...

jaramaz i sut nisu na vi

MMM

Post by MMM » Wed Aug 07, 2019. 9:02 am

Dobrodošao Parahuski.

kizami88

Post by kizami88 » Wed Aug 07, 2019. 9:04 am

Medved wrote:
Wed Aug 07, 2019. 9:02 am
Dobrodošao Parahuski.
Eto, dosao je i tome kraj.

Sledeci :D

MorningGlory

Post by MorningGlory » Wed Aug 07, 2019. 9:10 am

@Nolinjo

Poredjenje je vise bilo u kontekstu da je bilo sezona sa finim budzetima i tada, jednostavno su se neke stvari resavale u hodu.

Kakav je tvoj stav povodom Novice?

p.s Dobrodoslica Parahuskom. Iskusan, dobar igrac sa svojim vrlinama i manama. Sigurno je da ce dati jednu novu dimenziju i opciju vise u nasoj igri.

Џејси

Post by Џејси » Wed Aug 07, 2019. 9:25 am

Uh iskusan i dobar igrac, ne treba ga puno predstavljati, daj neku zver na 2, samo da prangija!

Locked