KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: KK Crvena zvezda
Iskreno se nadam da će Gavrilović ostati trener do kraja sezone i da će Filip ostati takođe, a otkaže da dobiju Zo, Derik, Gist, Dženkins, Beron i Faje. Oni su krivi.
- Tajler Darden
Gif koji u par sekundi pokazuje EL sezonu CZ.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Ja ne mrzim nikoga samo kazem ono sto vidi svako ko voli i donekle razume kosarku.Naka wrote: ↑Tue Nov 19, 2019. 9:55 pmI ova utakmica je pokazala da nije sve krivica igraca koga svi mrzite.Borca wrote: ↑Tue Nov 19, 2019. 6:16 pmDa li mislis da je slucajno "jedini ko je izmisljao poene u odredjenom trenutku za vas bio Covic" ili se odbrana Partizana s razlogom fokusirala na neke druge igrace. Da bi bio opasan u napadu moraju i neke akcije da se odigraju za tebe ali za to ti treba i trener (trenutno problem veci i od Filipa Covica). I naravno da nije slucajno Partizan napravio najveci plus na utakmici kada je bivsi sampion Univerzitetske lige (sa FON-om) bio na parketu posto je ta liga njegov realni domet. Steta sto je verovatno zavrsio fakultet pa ne moze vise da je igra, a profesionalne lige da ostavi onima koji su ipak na tom nivou.
Vi prvenstveno nemate trenera, vec nekog slucajnog prolaznika.
Drugo, vasa centarska linija je jos gora od nase. Kuzmic ne postoji u oba pravca.
Odzo procitan, zna da odradi solidan pik i ako mu se spusti lopta na niski post tad je opasan. Ali nekako nema osecaja, pa mu sudije u evropi posebno, ne tolerisu to udaranje rukama u borbi za poziciju.
Cetvorku bez grka vi i nemate.
Ovaj Braun kao da je sa ortacima iz kraja. Laganica. Nije ni cudo sto je presedeo na klupi Efesa prosle godine.
Simanic neprimetan.
Faje igra samo kada ga hoce sut, a to je sve redje.
Mislim da kod vas treba poprilicno dosta da se koriguje tim i to samo uz saglasnost ozbiljnog trenera.
VD koji je trenutno na klupi i nije trener (prvi trener), nikada to nije bio u svojoj 20+ godisnjoj karijeri u kosarci, da je hteo da se oproba vodio bi nekog do sada. Zasto je i dalje tu i vodi utakmice najbolje zna Covic stariji ali verovatno slusa sta mu se nalaze te ima potrebne reference kod Nebojse.
Odzo je na univerzitetu sa kog je dosao bio vise maskota nego sto je igrao kosarku (taj isti univerzitet ima opet igraca slicne price, valjda im je to neki fazon), kako su dosli do njega (i ovog novog) nije mi poznato. Tesko da se uopste i bavio kosarkom pre toga te je verovatno neke stvari tek poceo da uci dolaskom u Evropu. Ako je neko od njega ocekivao dominaciju samo zbog fizicke nadmoci taj se opasno preracunao.
Cetvorku "nemamo" posto Simanic moze da pocne utakmicu do prve greske, a onda ide na klupu do kraja utakmice. Ko bi bio primetan u takvoj ulozi i minutazi?
To da li treba da se koriguje tim mozda moze da proceni trener koji bi morao da se dovede, ali ako je uslov da rekreativac mora biti u timu to niko normalan prihvatiti nece. Niko ne moze da napravi tim ako ima igraca manje na terenu dobar deo utakmice.
-
Gaviria013
Ćao drugari, nadam se da me nista zaboravili, pogotovo sa fudbalske teme. Ne mogu da ostenem nem na trenutnu situaciju i morao sam da odvojim vremena za jedan post. Neke utakmice nisam gledao(studentski dom nema tv), neke sam gledao preko telefona u busu, neke na predavanjima... Ogradjujem se i ne zelim da me bilo ko lose protumaci. Napisacu samo sta sam ja primetio sto se tice igre mog voljenog kluba.
Prvo, ovo sam rekao i na fudbalskoj temi, kako bez nasih igraca, kako bez mladih igraca? Ko da podize atmosferu, ko da kida, ko da daje 101% mogucnosti? Zo? Derik? Ojo?
Ojo je maskota, jedina prava rec. Osnovne postulate igre ne zna, ja bih mu svaku loptu izbio iz ruku prilikom igre ledjima. Taj decko retko koji kontakt izdrzi zbog svojih krutih ruku. Zavrsava jako blizu obruca, cesto je fauliran, a jako retko supeva da izvuce kos pod faulom. O 3 sekunde i da ne pricam.
Filip Covic. Svi znamo da decko nije na EL nivou. Znamo i da mu je tata predsednik. Ali zasto zaboravljamo neke stvari? Taj decko je bio opevan posle finisa Aba lige, pose derbija. Gejm čejndžer. Zasto je najveci greh tog decko sto mu je tata predsednik? Svi znamo da ga svlacionica obozava i da je jako kulturan momak. Sto niko nije kritikovao Stimca onomad na SP(ili EP) kad je bio tu samo za mahanje peskirom? Da se razumemo, u ocajnoj je formi, zadavio bih ga posle derbija. Ali decko daje sve od sebe. Niko normalan ne bi mogao da igra pod ovakvim pritiskom. Po trenutno vidjenom bolji je pik igrac od lorenca i uz njega na parketu nasi centri su korisniji, vecerasnja utakmica je to i dokazala.
Braun je dosao kao rizik, nije uspelo, sta sad
Lorenco, okej igrac i koretno igra. Pravi jako ocigledne gluposti koje upadaju u oko, ali nije sve tako lose kod njega. Odlican bi bio da imamo pravog razigravaca u timu
Imamo potencijal pod obrucom, iskostvo, znanje, snagu, samo naci nacin da se iskreiraju prave akcije.
Tema trenera je previse kompleksna, mislim da je prica uzaludna. Trener je kvalitetan pomocnik, ali ocigledno mu ne ide uloga prvog trenera. Sumnjam da ima autoritet u svlacionici.
Prvo, ovo sam rekao i na fudbalskoj temi, kako bez nasih igraca, kako bez mladih igraca? Ko da podize atmosferu, ko da kida, ko da daje 101% mogucnosti? Zo? Derik? Ojo?
Ojo je maskota, jedina prava rec. Osnovne postulate igre ne zna, ja bih mu svaku loptu izbio iz ruku prilikom igre ledjima. Taj decko retko koji kontakt izdrzi zbog svojih krutih ruku. Zavrsava jako blizu obruca, cesto je fauliran, a jako retko supeva da izvuce kos pod faulom. O 3 sekunde i da ne pricam.
Filip Covic. Svi znamo da decko nije na EL nivou. Znamo i da mu je tata predsednik. Ali zasto zaboravljamo neke stvari? Taj decko je bio opevan posle finisa Aba lige, pose derbija. Gejm čejndžer. Zasto je najveci greh tog decko sto mu je tata predsednik? Svi znamo da ga svlacionica obozava i da je jako kulturan momak. Sto niko nije kritikovao Stimca onomad na SP(ili EP) kad je bio tu samo za mahanje peskirom? Da se razumemo, u ocajnoj je formi, zadavio bih ga posle derbija. Ali decko daje sve od sebe. Niko normalan ne bi mogao da igra pod ovakvim pritiskom. Po trenutno vidjenom bolji je pik igrac od lorenca i uz njega na parketu nasi centri su korisniji, vecerasnja utakmica je to i dokazala.
Braun je dosao kao rizik, nije uspelo, sta sad
Lorenco, okej igrac i koretno igra. Pravi jako ocigledne gluposti koje upadaju u oko, ali nije sve tako lose kod njega. Odlican bi bio da imamo pravog razigravaca u timu
Imamo potencijal pod obrucom, iskostvo, znanje, snagu, samo naci nacin da se iskreiraju prave akcije.
Tema trenera je previse kompleksna, mislim da je prica uzaludna. Trener je kvalitetan pomocnik, ali ocigledno mu ne ide uloga prvog trenera. Sumnjam da ima autoritet u svlacionici.
Dokle sa tom pričom trudi se?
Je l to kriterijum da igras EL?
Netom kruze klipovi, o načinu na koji igra odbranu.... Komika.
Napad je najmanji problem, osim kada se zaigra pa krene da rešava derbi.... I to preko Mozlija.
Da bi Filip bio back up (kao što se znalo da ce biti nakon PO Aba lige) treba ti prvi plej pouzdan kao npr Jovic.
Lorenzo je dobar igrač, ali sve ono što ti ne treba sa Filipom u tandemu....naravno, kada bi klub imao ikakav plan kao sto nema.
Je l to kriterijum da igras EL?
Netom kruze klipovi, o načinu na koji igra odbranu.... Komika.
Napad je najmanji problem, osim kada se zaigra pa krene da rešava derbi.... I to preko Mozlija.
Da bi Filip bio back up (kao što se znalo da ce biti nakon PO Aba lige) treba ti prvi plej pouzdan kao npr Jovic.
Lorenzo je dobar igrač, ali sve ono što ti ne treba sa Filipom u tandemu....naravno, kada bi klub imao ikakav plan kao sto nema.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Za Filipa se znalo da ce biti bekap PG,Nebojsa je bacio EL u vodu ostavljanjem Gavrilovica na klupi i to je po meni glavni razlog ovog rasula...
Evo prilike i za zaradu, jos kad je njega "strucni konsultant" Kuzmanovic apostrofirao kao glavni problem Zvezde i prepreku da se "atomski mrav" istakne do kraja na velikoj sceni
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
Neočekivana pobeda, ali sasvim zaslužena.
Moram istaći da mi je Pavlaka juče najavio trijumf Zvezde.
Moram istaći da mi je Pavlaka juče najavio trijumf Zvezde.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Zvezda ostvarila veliki trijumf, a čujem da se čeka trener u narednih par dana. Korekcija u sastavu će biti, videćemo još kojih.
Po informacijama koje imam, Gist ostaje član Cz. Barem za sada.
Po informacijama koje imam, Gist ostaje član Cz. Barem za sada.
Ja sam imao osecaj da ce Zvezda da dobije juce utakmicu.
Zvezdini navijaci, ljutili se ili ne, mora se priznati da su slabi poznavaci kosarkaske igre.
Pljuje se po Covica, neretko bez pravog razloga, a decko je talentovaniji igrac i mnogo korisniji na primer od ljudinu i legendu kluba Branka Lazica.
Lik nema nista kosarkasko u sebi, bukvalno ne zna da tapka loptu, ogranicen je ko terasa, al opet ima mnogo vise kredita od Filipa.
Sledeci na listi je Dzenkins, vratio se baja drugi ili treci put, kao poznaje sistem, bice top pojacanje, a on ne zna gde je levo?
Znam, usledice mnogo komentara, kao Dzenkins igra najbolju odbranu, dok je u napadu igrac manje, ne postoji, komotno moze da se skuplja sa njega.
Davidovac takodje, ove sezone neprepoznatljiv, ocekivalo se znatno vise, za sada nije ispunio ocekivanja.
Kosarka nije samo odbrana, pa da se forsiraju Dzenkins i Lazic, ne ide se na 0:0 u kosarci pa sto vise Dzenkinsa i Lazica na parketu.
I ovaj muceni Lorenzo igra toplo hladno, ali se lik trudi i bice sve bolji kako vreme odmice.
Faye nije EL nivo, ali se bar trudi, daje doprinos neki, uvek ulazi u utakmicu sa ogromnom zeljom i motivom.
Kuzmic plasim se da vise nikada nece biti onaj stari, ali Kuz je veliki borac i u ovom stanju sad on daje veliki doprinos.
Derik Braun verovatno ce popiti otkaz, dok ce se sa Gistom situacija smiriti.
Beron i Dobric dobri, Ojo moze puno vise, moze da nasteti svakom protivniku.
Zvezdini navijaci, ljutili se ili ne, mora se priznati da su slabi poznavaci kosarkaske igre.
Pljuje se po Covica, neretko bez pravog razloga, a decko je talentovaniji igrac i mnogo korisniji na primer od ljudinu i legendu kluba Branka Lazica.
Lik nema nista kosarkasko u sebi, bukvalno ne zna da tapka loptu, ogranicen je ko terasa, al opet ima mnogo vise kredita od Filipa.
Sledeci na listi je Dzenkins, vratio se baja drugi ili treci put, kao poznaje sistem, bice top pojacanje, a on ne zna gde je levo?
Znam, usledice mnogo komentara, kao Dzenkins igra najbolju odbranu, dok je u napadu igrac manje, ne postoji, komotno moze da se skuplja sa njega.
Davidovac takodje, ove sezone neprepoznatljiv, ocekivalo se znatno vise, za sada nije ispunio ocekivanja.
Kosarka nije samo odbrana, pa da se forsiraju Dzenkins i Lazic, ne ide se na 0:0 u kosarci pa sto vise Dzenkinsa i Lazica na parketu.
I ovaj muceni Lorenzo igra toplo hladno, ali se lik trudi i bice sve bolji kako vreme odmice.
Faye nije EL nivo, ali se bar trudi, daje doprinos neki, uvek ulazi u utakmicu sa ogromnom zeljom i motivom.
Kuzmic plasim se da vise nikada nece biti onaj stari, ali Kuz je veliki borac i u ovom stanju sad on daje veliki doprinos.
Derik Braun verovatno ce popiti otkaz, dok ce se sa Gistom situacija smiriti.
Beron i Dobric dobri, Ojo moze puno vise, moze da nasteti svakom protivniku.
Walt Lemon Jr. zna li neko da li je istina da dolazi?
Ako ima istine, ima da se usrecite