Jel im nas sut daje pravo da kradu? Mi sa 60 ubacenih koseva nismo zasluzili pobedu, ali je Buducnost zasluzila i pobedu i pomoc sudija?Irriducibili wrote: ↑Tue Nov 26, 2019. 2:40 pmSudije nas sprečile da damo više od jebenih 60 poena? Sudije dovele do impozantnih 15% šuta za 3 poena, što ni najmanje ne utiče na pojedince, koji se ispucavaju kao da su splash brothers? Sudije krive za naše šuteve sa penala, po sistemu ko da oba da mu umre keva?
Samo još čekam saopštenje, pa da u potpunosti poprimimo ciganske manire. Diletanti nam unišravaju klub, a mi cemo im davati alibi prihvatajuci da ih je Javor pobedio, a ne kamene ruke koje su okupili u nikad vidjenoj koncentraciji. KK Flintstones
Mi smo sa 15% za 3 bili bolja ekipa na terenu i da nije bilo specijala sudijske trojke, Buducnost ne bi dobila utakmicu. Niko se ovde ne zali na kriterijum za sviranje faulova tokom cele utakmice, gde je njima dozvoljena ozbiljna tuca, a nama su svirali smesne kontakte. Ali kad sudija u zadnja 2-3 minuta utakmice napravi 4-5 gresaka koje direktno rese pitanje pobednika, onda nema smisla pisati o igri.