NBA
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: NBA
Dončic do sada u karijeri nije dobio ovakve batine, praktično je sve poene dao sa penala, a do njih je došao primajuci žestoke udarce
non mollare mai
- Irriducibili
- Tajler Darden
Bukvalno nije uradio ništa, osim što je prosuta prošla sezona.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
I Davis zasut uvredama i zvižducima svaki put kad primi loptu, NBA sve više poprima evropske manire
non mollare mai
LeBron i Janis se vec posle 20ak utakmica izdvojili kao potencijalni MVP, mislim da ce ta trka "u dvoje" ici do kraja ako ih zaobidju povrede, a ekipe im budu istrajale na ovom putovanju.
O Lejkersima jos uvek nemam neko izgradjeno misljenje kao ekipi koju sam najvise gledao ove sezone, bas su teski za procenu u vezi krajnjih dometa, pre svega sto je konkurencija ove sezone dosta ujednacenija i bice posle dugo vremena zanimljivo ispratiti PO.
Voleo bih u svakom slucaju da ostvare zacrtane ciljeve. LeBron je cudo, strasno igra.
O Lejkersima jos uvek nemam neko izgradjeno misljenje kao ekipi koju sam najvise gledao ove sezone, bas su teski za procenu u vezi krajnjih dometa, pre svega sto je konkurencija ove sezone dosta ujednacenija i bice posle dugo vremena zanimljivo ispratiti PO.
Voleo bih u svakom slucaju da ostvare zacrtane ciljeve. LeBron je cudo, strasno igra.
"History has the name - Conor McGregor"
- killchrome
samo da dejvis bude zdrav za PO
sta je sa kavaijem, imam utisak da svaku drugu utakmicu odmara?
sta je sa kavaijem, imam utisak da svaku drugu utakmicu odmara?
- Tajler Darden
Dobar ti je utisak. 
Od šestog novembra propustio je pet utakmica od 12 odigranih. Navodno koleno, tako se piše.
Od šestog novembra propustio je pet utakmica od 12 odigranih. Navodno koleno, tako se piše.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Ne igra uzastopne utakmice dan za danom. Vrlo pametna odluka Klipersa da ga čuvaju
non mollare mai
- killchrome
jes pametno, ali jel sme to tako? 
- Irriducibili
Ne znam detalje, ali sigurno ne krše pravila. Nešto slično je radio i Toronto prošle sezone, čuvajuci ga za plej of. Epilog je poznat
@Bolkonski
Nesumnjivo su prvi favorit, ali iskustvo iz prošle sezone nam ukazuje da povrede mogu promeniti sve
non mollare mai
Slazem se u potpunosti..naravno u slucaju povrede Lenarda sve se menja ali u idealnim okolnostima LAC je novi sampion,Kawhi je trenutno najveci faktor u ligi,koci protivnicke najbolje igrace a u napadu plodi..
Plus imaju bolesnu defanzivu na perimetru,trio fantastiko Beverli-Georgina i Kawhi...i dole Harela koji je u stanju da preuzima,brz,pokretan,skocan...Takodje imaju i najboljeg sestog igraca lige koji kada je u zoni sipa ko u nerotkinju...
Ostali igraci uloge mogu da budu i Djapa kao pop opcija i Dimec za rol varijantu
Doba Voriorsa je bar za sad proslo (Klivlenda pa tek), ne vidim Kliperse kao toliko jak faktor kakvi su ovi bili te ih nikako ne bih svrstao medju apsolutne favorite koje samo povrede mogu da udalje od prstena. Prejaka je to recenica, izjava.
Zbog dva pomenuta tima (gsw i cle), skoro da se zaboravilo kakva kurva je PO i koliko je sve otvoreno za prsten kad nemas neke voriorse ili Klivlend na slabasnom istoku.
Ove sezone ocekujem prezanimljivu zavrsnicu, kao sto rekoh, posle dugo godina.
Zbog dva pomenuta tima (gsw i cle), skoro da se zaboravilo kakva kurva je PO i koliko je sve otvoreno za prsten kad nemas neke voriorse ili Klivlend na slabasnom istoku.
Ove sezone ocekujem prezanimljivu zavrsnicu, kao sto rekoh, posle dugo godina.
"History has the name - Conor McGregor"