FK Partizan
Moderator: Moderator
- Brižni-ponovo napada
Re: FK Partizan
Lik je počeo u 50’ minut da krade vrijeme...prodao po ko zna koji put....
Savo sve odlično pripremio,ali je zbog neiskustva promašio sve 3 izmjene nažalost...
Nakon crvenog pipnuli loptu nismo,pipnuli...
3 izmjene=3 igrača manje.
Savo sve odlično pripremio,ali je zbog neiskustva promašio sve 3 izmjene nažalost...
Nakon crvenog pipnuli loptu nismo,pipnuli...
3 izmjene=3 igrača manje.
Pusti,pusti da te Mozli
Nema sta, pogresne izmene su nas kostale pobede. Nije Natko imao sta da trazi na terenu posle 60'. Covek je igrac manje u odbrani. Apsolutno beskoristan u tom segmentu igre i kad se na to doda da nikako ne moze da podigne fizicku spremu, nije trebalo da ostaje na terenu.
Na to dodati i Scekica koji je prikazao koliko je slab igrac za ovaj nivo fudbala i to je vise nego dovoljno za ispustenu pobedu.
Ovoj ekipi je potreban igrac kao Everton, kako bi zakrpio sve rupcage koje ostaju iza Tosica, Natka, Zdjelara i Sume. Jedan motorino koji ostavlja srce na terenu.
Na to dodati i Scekica koji je prikazao koliko je slab igrac za ovaj nivo fudbala i to je vise nego dovoljno za ispustenu pobedu.
Ovoj ekipi je potreban igrac kao Everton, kako bi zakrpio sve rupcage koje ostaju iza Tosica, Natka, Zdjelara i Sume. Jedan motorino koji ostavlja srce na terenu.
Ovo se iznova i iznova i iznova ponavlja. I tako ce biti zauvek. Jednom u milion godina necemo uprskati gotovu stvar(kao protiv Jang Bojsa).
Neverovatno.
Neverovatno.
- Tajler Darden
I tada protiv Jangera je prohujala ona pored gol linije u 90+.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Pa kazem jednom u milion godina. Tada je bio taj slucaj.Tajler Darden wrote: ↑Thu Nov 28, 2019. 9:35 pmI tada protiv Jangera je prohujala ona pored gol linije u 90+.
Da se ne zezamo,apsolutna krivica ide na Stojkovica,prima gol kao u Kazahstanu,golovi koji se ne primaju u pionirima i opet kao i tada uvodi ekipu u nervozu,tada smo imali srece da ne primimo drugi gol,danas nismo.Ne mislim da je Savo nesto mnogo zasrao izmenama,oni do prvog gola nisu imali sansu sem one precke,posle prvog gola ekipa je pocela da panici.
Konopac izgleda kao korektna opcija
ajde bre, nemamo poraz od AZ-a u 4 utakmice :)
- White Mamba
samo da se ne probudim sutra
- Tajler Darden
Kod drugog gola sedam naših igrača u 16 metara, a njihov stoji sam... Strašne stvari.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Ma kakav san bajo moj, do zore se nece zaspati.
- White Mamba
Ma predinfarktno stanje ne popusta..
Svasta se dozivelo of fudbalske sekcije crno belih ali ovo..kakav auzburg..kurac..
Svasta se dozivelo of fudbalske sekcije crno belih ali ovo..kakav auzburg..kurac..