KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: KK Crvena zvezda
Piše se na Avangardi da je Zvezda kontaktirala Nikolu Radičevića.
Pažin na pozajmici u Slobodi iz Užica.
- Irriducibili
Odgledao sam ovaj intervju sa Čovićem, koji je radio rsb. Ovo što on priča je skandalozno. Kaže da će objavljivati imena i slike svakog ko pljuje Zvezdu/Filipa, jer zašto bi bili anonimni? Opet nešto što se može shvatiti kao pretnja, upereno ka jednom forumašu, konkretno Lakiju, za kojeg kaže da ga je potpuno identifikovao, da zna ko je, gde je i gde se kreće, i da zna sve o njemu.
Po mom mišljenju, potpuno ludilo.
Na pitanje o treneru, nabraja sve koji su bili u priči, i otprilike da je Šakota bio neka 10.-15. opcija. Između redova se možda može pročitati da je moguć dolazak Saše Obradovića na početku naredne sezone. Zanimljivo je i da kaže da ne postoje dugovi prema bivšim igračima.
Po mom mišljenju, potpuno ludilo.
Na pitanje o treneru, nabraja sve koji su bili u priči, i otprilike da je Šakota bio neka 10.-15. opcija. Između redova se možda može pročitati da je moguć dolazak Saše Obradovića na početku naredne sezone. Zanimljivo je i da kaže da ne postoje dugovi prema bivšim igračima.
- Tajler Darden
Evo meča koji može okrenuti sezonu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
8 minuta i 16 sekundi vise od svoje optimalne minutaze je igrao rekreativac, ali ta "povreda se jucerasnjeg treninga" je sprecila i vise od tih 8:16.
Sta bi ovaj tim mogao samo da ima nekog pleja da vrti pick and roll i deli minutazu sa Lorencom.
Sta bi ovaj tim mogao samo da ima nekog pleja da vrti pick and roll i deli minutazu sa Lorencom.
Pamticu samo pobedu... Bilo ne ponovilo se....
Šakota ako ovako misli da vodi, dajte nekog klinca onda pa nek se uči.
Jedini grdji od njega je bio Ponsernau.
Iz aviona se vidi (naravno ko hoće) da su i jedni i drugi bili potpuno nespremni za utakmicu.
Sva logika je da će Vanja biti motivisan na startu, da će on da povuče, da se busa.... mi stavimo Berona da ga cuva...Ok, nisi namirisao to... Pa majstor Vuksan što je popravljao semafor vidi da je VM šutnuo prvih 5 lopti... Pa stavi Lazića da ga cuva jbt....
Možda Sakotu da obaveste da je 2019 i da San Emeterio ima godina, i ne rešava ledjima kao nekada.
U jednom momentu.... Filip, Lazić, Djenka, Faje, Ojo....
I guramo na Oja... Ko će da raširi? Ko će da mu omogući da ima prostora da odigra na postu?
Ali još gore, Valansija nas sve brani 1-na-1....
Šakota TO na 4 sekunde do kraja poluvremena a mi imamo dva bacanja??? Kad se nisam šlogirao....
A onda legenda prvi TO u II traži tek na 14:3... Ostala dva je poneo kuci.... zaboravio Borisu na klupi
Mi smo jedini ti u EL koji P&P Valensije branimo sa dva igrača. Nestvarno... Mi smo BD-a uveli u dobar ritam. Tek u II pol smo počeli da rotiraomo sa trecim na otvaranje u sirinu....
Nego da vodi Ponsernaua na večeru jer je ovaj izveo Dubljevica na 2:30 do kraja.... A urnisao nas...i Vivesa koji je kontrolisao ceo tim....
Nego jedna druga stvar me interesuje.... Kada će da shvate da Gist nije četvorka? James je frustriran kada ga stave na PF jer je nemoćan.
Najbolji P&R CENTAR u EL sa 33 godine menja poziciju....
Moze da odigra par minuta da poremeti protivničku 4ku... kao što je trebao protiv Garube.
Koji će ti kurac protiv Laberija i to u tandemu sa Ojom... da nas zacemntira.
Koliko godina je prošlo kad je igrao sa Lazmeom u tandemu? Isto onoliko koliko je prošlo od Sakotinog poslednjeg posla.
Šakota ako ovako misli da vodi, dajte nekog klinca onda pa nek se uči.
Jedini grdji od njega je bio Ponsernau.
Iz aviona se vidi (naravno ko hoće) da su i jedni i drugi bili potpuno nespremni za utakmicu.
Sva logika je da će Vanja biti motivisan na startu, da će on da povuče, da se busa.... mi stavimo Berona da ga cuva...Ok, nisi namirisao to... Pa majstor Vuksan što je popravljao semafor vidi da je VM šutnuo prvih 5 lopti... Pa stavi Lazića da ga cuva jbt....
Možda Sakotu da obaveste da je 2019 i da San Emeterio ima godina, i ne rešava ledjima kao nekada.
U jednom momentu.... Filip, Lazić, Djenka, Faje, Ojo....
I guramo na Oja... Ko će da raširi? Ko će da mu omogući da ima prostora da odigra na postu?
Ali još gore, Valansija nas sve brani 1-na-1....
Šakota TO na 4 sekunde do kraja poluvremena a mi imamo dva bacanja??? Kad se nisam šlogirao....
A onda legenda prvi TO u II traži tek na 14:3... Ostala dva je poneo kuci.... zaboravio Borisu na klupi
Mi smo jedini ti u EL koji P&P Valensije branimo sa dva igrača. Nestvarno... Mi smo BD-a uveli u dobar ritam. Tek u II pol smo počeli da rotiraomo sa trecim na otvaranje u sirinu....
Nego da vodi Ponsernaua na večeru jer je ovaj izveo Dubljevica na 2:30 do kraja.... A urnisao nas...i Vivesa koji je kontrolisao ceo tim....
Nego jedna druga stvar me interesuje.... Kada će da shvate da Gist nije četvorka? James je frustriran kada ga stave na PF jer je nemoćan.
Najbolji P&R CENTAR u EL sa 33 godine menja poziciju....
Moze da odigra par minuta da poremeti protivničku 4ku... kao što je trebao protiv Garube.
Koji će ti kurac protiv Laberija i to u tandemu sa Ojom... da nas zacemntira.
Koliko godina je prošlo kad je igrao sa Lazmeom u tandemu? Isto onoliko koliko je prošlo od Sakotinog poslednjeg posla.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Bitna pobeda, ova ekipa na trenutke deluje kao top 8 ekipa, a na trenutke kao prosečna EC ekipa.
I dalje ostajem pri stavu da nam je za uspeh u EL neophodan još jedan plej, jer ne znam nijednu EL ekipu koja ima samo jednog pleja.
I dalje ostajem pri stavu da nam je za uspeh u EL neophodan još jedan plej, jer ne znam nijednu EL ekipu koja ima samo jednog pleja.
Gist na 4 je zlocin prema kosarci, nisam gledao ceo mec ali jesam od 21h i bio je fin duel. Razlog vase pobede je kasno vracanje Bojana trebao je da udje 2,3 njihova poseda lopte ranije uveren sam da bi drugacije bilo. Ono sto me sa strane brine da vi ovakvom igrom tesko mozete jos nekoga pobediti u EL pogotovu timove koji "jure" top8.
Zvezda se je digla iz mrtvih i sad se ocekuje da ponovo zasija na Jadranu.
Do kraja prognoziram 1 poraz ( mozda Buducnost u Podgoricu ).
Sto se tice Bartomeu lige top 8 mozda je daleko u ovom trenutku, ali za ovaj tim je realnost.
Do kraja prognoziram 1 poraz ( mozda Buducnost u Podgoricu ).
Sto se tice Bartomeu lige top 8 mozda je daleko u ovom trenutku, ali za ovaj tim je realnost.
Nacin na koji smo dobili idealan je za momenat u kojem se nalazimo. Idealan da raspali tim i svlačionicu....
Pogotovo sto je bas Zo resio...
Sreća pa nije bilo prekida da uzmemo TO pošto smo specijalci da posle istog ni ne sutnemo.
Ko bi rekao da će tako bitna utakmica doći već u decembru.... Mi jednostavno moramo da dobijemo u Ljubljani CO.
Pogotovo sto je bas Zo resio...
Sreća pa nije bilo prekida da uzmemo TO pošto smo specijalci da posle istog ni ne sutnemo.
Ko bi rekao da će tako bitna utakmica doći već u decembru.... Mi jednostavno moramo da dobijemo u Ljubljani CO.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
- Гроф Тинторето
Nije bilo lose, ali nismo imali srece.
Utakmica 12. kola Primorska-Zvezda u Kopru bi mogla (figurativno) biti 1/4 finale plej-ofa.
Srecan Bundovic svima koji slave!