KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: KK Crvena zvezda
Moze Budnovic da nas vadi još x puta, ovo nije put uspeha. Ničemu ovo ne vodi...
Dok Botrajt trpa Beronu i Filipu muda u usta, Lazić čuva jebenog Filipa Kruslina? Da neće Muric da nas pobedi ledjima? Svakog strelca mi sami moramo da razigramo.
Kad je Šakota došao, izjavi "moramo da igramo bolji odbranu 1 na 1 kao nekada...." pa ti ih kočiš legendo.
Ponižavanje svakog navijača je ako ni ne pokušavas Filipa da sakrijes....a najviše blamiras sebe.
Pre utakmice izjavi kako CO igra u tranziciji sjajno, kako su najbrža ekipa u ligi, kako moramo da im tu pariramo.... I onda ostavi Dobrica kao najbržeg igrača van 12?
Pogled Kuzmica kad mu je nesto sugerisao govori više od 1000 reci.
Minuti sa Filipom su jezivi...
U jacim utakmicama, jedno pojavljivanje možda i možemo da preživimo... Dva nemamo šansi.
Dok Botrajt trpa Beronu i Filipu muda u usta, Lazić čuva jebenog Filipa Kruslina? Da neće Muric da nas pobedi ledjima? Svakog strelca mi sami moramo da razigramo.
Kad je Šakota došao, izjavi "moramo da igramo bolji odbranu 1 na 1 kao nekada...." pa ti ih kočiš legendo.
Ponižavanje svakog navijača je ako ni ne pokušavas Filipa da sakrijes....a najviše blamiras sebe.
Pre utakmice izjavi kako CO igra u tranziciji sjajno, kako su najbrža ekipa u ligi, kako moramo da im tu pariramo.... I onda ostavi Dobrica kao najbržeg igrača van 12?
U jacim utakmicama, jedno pojavljivanje možda i možemo da preživimo... Dva nemamo šansi.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Ma ja se sprdam malo ne zameri, a sezona ce biti Buducnost 18-19 verzija 2.0 (gde je ovih 2.0 duplo veci krah od proslosezonskih Podgoricana).Admiral wrote: ↑Sun Dec 01, 2019. 11:38 pmMoze Budnovic da nas vadi još x puta, ovo nije put uspeha. Ničemu ovo ne vodi...
Oni su imali nekoliko igraca koje ne zanima timska igra pa je nisu mogli ni napraviti, ali nisu imali crnu rupu sa 20-tak minuta na svakoj utakmici (dobro i ponekom "povredom" ako kojim slucajem stizu Ljulj i Kampaco za direktne protivnike). Te minute je naplatila i Krka, Cibona se vratila u egal pred sam kraj (na utakmici gde je Zvezda imala sjajan procenat za 3), a za ozbiljnije timove od njih (do sada naravno izgubili od Partizana i Ljubljancana) to ce biti "a walk in the park".
Ma nisam ni mislio direktno na tebe sorry , vidim naslove kao da nas je spasao...
Samo sami sebe mozemo da vadimo.... A mi radimo suprotno... Sebi smo najveći neprijatelj.
Samo sami sebe mozemo da vadimo.... A mi radimo suprotno... Sebi smo najveći neprijatelj.
- Tajler Darden
Gledali smo juče pre Partizana drugo poluvreme CZ... Nije mi jasno kako nekome uopšte može pasti na pamet Gist na poziciji četiri? Čovek iz nemoći počinje da siluje, protiv Valensije sa te pozicije je tri napada u nizu loše završio, juče slična priča protiv Cedevite.
Filip mi je neverovatan... Izgleda mi da je potrebno samo da pogodi prvi šut i privatizuje utakmicu. Juče pogađa trojku, pa pogađa još jednu i pravi faul, pa biva zalepljen i na kraju gubi loptu na prenosu. Gotovo da su napadi bili u nizu, uz naravno to što je meta svakog protivnika kada je u napadu.
Filip mi je neverovatan... Izgleda mi da je potrebno samo da pogodi prvi šut i privatizuje utakmicu. Juče pogađa trojku, pa pogađa još jednu i pravi faul, pa biva zalepljen i na kraju gubi loptu na prenosu. Gotovo da su napadi bili u nizu, uz naravno to što je meta svakog protivnika kada je u napadu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Na drugom forumu procitah malopre da je na jednom tajmu Rimac rekao da igraju ne secam se koju akciju ali za "onog igraca koga bude cuvao Filip". Dakle coveku nije ni bitno ko ce to biti, mozda neki drugi igrac moze i bolje da odradi tu akciju ali glavna prednost se mora iskoristiti.Tajler Darden wrote: ↑Mon Dec 02, 2019. 12:58 pmGledali smo juče pre Partizana drugo poluvreme CZ... Nije mi jasno kako nekome uopšte može pasti na pamet Gist na poziciji četiri? Čovek iz nemoći počinje da siluje, protiv Valensije sa te pozicije je tri napada u nizu loše završio, juče slična priča protiv Cedevite.
- Tajler Darden
Bio je isključen zvuk u kafiću, nije se moglo ništa čuti. 
Zvezda po mom skromnom sudu ima ogroman defanzivni potencijal, koji se samo u par navrata iskazao ove sezone... Fenerbahče nije došao do 60, protiv Reala i Efesa vraćali ste se odbranom.
Rotacije su vam sulude... Filip kad ne igra na pleju završnicu, onda bude prebačen na dvojku. Gist je frustriran, čovek je prespreman, vidi se da može da dominira nad bilo kojim visokim igračem u ABA, ali ne vredi.
Davidovac koga sam hvalio deluje kao da je sporiji nego prošle godine, daje mu se uloga da rešava protiv Asvela ili recimo protiv Albe kad je bilo vidljivo da ne može sa njihovim igračima da se nosi. Dobrića ima, pa nema.
I tako možemo u nedogled.
Zvezda po mom skromnom sudu ima ogroman defanzivni potencijal, koji se samo u par navrata iskazao ove sezone... Fenerbahče nije došao do 60, protiv Reala i Efesa vraćali ste se odbranom.
Rotacije su vam sulude... Filip kad ne igra na pleju završnicu, onda bude prebačen na dvojku. Gist je frustriran, čovek je prespreman, vidi se da može da dominira nad bilo kojim visokim igračem u ABA, ali ne vredi.
Davidovac koga sam hvalio deluje kao da je sporiji nego prošle godine, daje mu se uloga da rešava protiv Asvela ili recimo protiv Albe kad je bilo vidljivo da ne može sa njihovim igračima da se nosi. Dobrića ima, pa nema.
I tako možemo u nedogled.
VPJTS
VPJTS
Tako je , problema je mnogo ali bi se u nekim normalnim okolnostima krenulo od resavanja prvog i najveceg.
Gist je sramotan za sada, kancer ovog tima, Stipa ga vozao kao dete igracku.
Derik Braun nije ni za Igokeu, ipak ocekujem da do kraja sezone Zvezda upise maksimalno jedan poraz.
Derik Braun nije ni za Igokeu, ipak ocekujem da do kraja sezone Zvezda upise maksimalno jedan poraz.
Jel zna neko koje su opcije u igri za CZ pošto traži igrača na poziciji 1?
- Tajler Darden
Ako šta budemo znali biće napisano.
Večeras gostovanje Milanu.
Večeras gostovanje Milanu.
VPJTS
VPJTS
Re: KK Crvena zvezda - uživo komentarisanje utakmica
Al' smo pokidali veceras, drugo poluvreme posebno. Konacno timska igra i konacno smo izgledali mocno na terenu. Ovo daje nadu da mozemo potpuno da se vratimo.
Jbt koji performans nakon horora u Ljubljani.
Kada igraš protiv EA7, osnova svega je odbrana 1 na 1, što smo mi danas odradili brutalno.
Gistu Ćaćo Rodrigez nije mogao da napravi prednost driblingom.
Lorenzo izrasta u vodju ovog tima. Zapostavlja se njegova odbrana koja je danas bila odlicna.
Šakota je bas dobro rotirao, osim Filipovih 9 min, ali kao što i ranije napisah, jedano pojavljivanje možemo da preguramo, dva nikako.
Kada igraš protiv EA7, osnova svega je odbrana 1 na 1, što smo mi danas odradili brutalno.
Gistu Ćaćo Rodrigez nije mogao da napravi prednost driblingom.
Lorenzo izrasta u vodju ovog tima. Zapostavlja se njegova odbrana koja je danas bila odlicna.
Šakota je bas dobro rotirao, osim Filipovih 9 min, ali kao što i ranije napisah, jedano pojavljivanje možemo da preguramo, dva nikako.
Ekstra pobeda, Sarma treba da ode i idemo u 8.
Da Sarma nije u ekipi imali sad 8 ili 9 pobeda.
Da Sarma nije u ekipi imali sad 8 ili 9 pobeda.
Ova ekipa zasluzuje Top 8, potrosen je ogroman novac za nase uslove i bila bi prava katastrofa ako se ne izbori plasman.
Za mene ocekivana pobeda Zvezde, Milano ne zna gde bije, ne vidim ih u 8.
Za mene ocekivana pobeda Zvezde, Milano ne zna gde bije, ne vidim ih u 8.