Nista ne verujem lkovima poput Svinjure i Vucele, pre svega, u smislu hrabrosti da se napadne titula nakon one berbe usiju 2017. godine.
Ali, zanimljivo mi je ono napadanje Vucelica od strane Svinjformera, kao i otvoreni sarkazam u onome “ hvala,
Predsednice “.
Takodje, tu je i Vuletic koji otvoreno napada svinjske novine, njihive novinare, kao i razliku u odnosu drzave prema Partizanu i Zvezdi..
Cini mi se bar da je Savo nekako uspeo da se usaglasi sa upravom i da ih natera da mu ispostuju zahteve.
Tako je dobio Asana za solidan novac, Sadika koji je otkupljen na njegovu inicijativu, Suma je produzen, doveden je Nathko, juri se Rajkovic.
Ako dodje Rajkovic, jos jedan kvalitetan stoper i desni bek, uz ostanak Sume, Sadika, Asana, Makeca i Nathka, uz Zdjelara i napredak malog Stevanovica, to moze biti odlican i kompaktan tim,
Vrlo je vazno da se nekako resi situacija sa Stojkovicem i Tosicem, kao i da se otarasi drvne gradje, uz dovodjenje rotacijskih igraca koji nisu igrac manje na terenu, poput Dinge, Vujacica, Perise, Scekica, Ivanovica i Gigica.
Mislim da bi Kuveljic iz Javora bio solidno resenje za rotaciju, uz jos neke momke, mozda Vidosavljevic koga juri Zvezda.