Bio je vruc pitanje kako je kad se ohladi..
ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Svakako gubi Zvijezda tu, Ivanovic je glavni plej a moze krpit i onaj mali Popovic koji minut... Jos kako ce da budu docekani od strane Varvara bice haos pogotovo zbog finala
Pa ne znam stepen povrede. Zato kazem, mislim ima 2 nedelje, sto je dovoljno da se oporavi, ali veliki bi bio problem.
Sa druge strane isto je i sa Lorencom. Bez njega je CZ mnogo slabija.
Sa druge strane isto je i sa Lorencom. Bez njega je CZ mnogo slabija.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Jeste samo je Zvijezdi Lorenco lider, a Buducnosti to nije Kobs, vec Nikola Ivanovic koji im je uz Gordicai donio titulu a on je taj koji te derbije igra nestvarno dobro, ima tu dosta kvaliteta...Zvijzedi posle ovog duplog kola ce klimavo bit u Kopar ako se ovi potpuno ne raspadnu, a tek u Podgorici dje ce Buducnost da bude svjeza.
To je sto bi amerikanci rekli "win or go home" utakmica za Zvezdu.Asterix wrote: ↑Mon Dec 16, 2019. 6:02 pmJeste samo je Zvijezdi Lorenco lider, a Buducnosti to nije Kobs, vec Nikola Ivanovic koji im je uz Gordicai donio titulu a on je taj koji te derbije igra nestvarno dobro, ima tu dosta kvaliteta...Zvijzedi posle ovog duplog kola ce klimavo bit u Kopar ako se ovi potpuno ne raspadnu, a tek u Podgorici dje ce Buducnost da bude svjeza.
Pa raspasce se, nema kinte. Svaka im cast za ovo sto igraju, bez kinte, profesionalizam na maksimalnom nivou. Najprijatnije iznenadjenje.
Steta, pre svega zbog zanimljivosti, ali da sacekamo, nikada se ne zna, jer ako ovi iz Primorske dogovore strane klubove, mozda i ostanu do kraja.
Steta, pre svega zbog zanimljivosti, ali da sacekamo, nikada se ne zna, jer ako ovi iz Primorske dogovore strane klubove, mozda i ostanu do kraja.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Ljubljancani ciste tim od igraca koji ni ne ulaze u igru, a redovno su u 12. Prave se mesta za pojacanja
Vidim nije niko, pa cu ja da odgovorim na ovo.
Hasan:
nije ni igrao protiv njega, lik cuvao Dimeca i Marinkovica u utakmici koju je igrao 10 minuta.
Protiv CedOli:
13 uzetih suteva, 3 pogodjena, bez skoka pozadi
Protiv Tomasa:
nije igrao jer ovaj bio povredjen.
Protiv zvezde:
dao 6 poena, nijedan Gistu i +/- statistika mu bila najgora, preko 20 u minusu.
Elem,
Bog zna zasto je covek doveden u Zvezdu. Ratoborac, igrac za Primorsku i Cibonu.
"History has the name - Conor McGregor"
1. Da ne bi igrao sledece kolo protiv Zvezde za Primorsku i vec posle 12-tog kola okoncao plej-of nade najskupljeg tima ligefabricio wrote: ↑Tue Dec 17, 2019. 4:33 pm![]()
Vidim nije niko, pa cu ja da odgovorim na ovo.
Hasan:
nije ni igrao protiv njega, lik cuvao Dimeca i Marinkovica u utakmici koju je igrao 10 minuta.
Protiv CedOli:
13 uzetih suteva, 3 pogodjena, bez skoka pozadi
Protiv Tomasa:
nije igrao jer ovaj bio povredjen.
Protiv zvezde:
dao 6 poena, nijedan Gistu i +/- statistika mu bila najgora, preko 20 u minusu.
Elem,
Bog zna zasto je covek doveden u Zvezdu. Ratoborac, igrac za Primorsku i Cibonu.
ili
2. Da ga ne bi slucajno pokupio neki od "arhineprijatelja" iz ABA
Uz to ne igra na poziciji pleja tako da je sve apsolutno logicno ako se zoves i prezivas Nebojsa Covic.
Tomas je kriminalan igrac, ja nista kvalitetno u njegovoj igri ne vidim, Birca i ovako lud je mnogo bolji igrac od njega, kad se opusti ima da "prasi" jos vise, za kapitena i da ne pricam, kad je spreman moze da cita lekcije bilo kome u Evropi.
Heris i Malcolm bi zavrsili posao na ovu ekipu KKP.
Odlicno pojacanje, steta sto Mornar nije dobio utakmicu protiv Buducnost, sad bi imali solidne sanse za poziciju broj 4.
Koga li ce Golemac da izvede na parket u ponedeljak, samo on zna.
Koga li ce Golemac da izvede na parket u ponedeljak, samo on zna.
-
Dragan Mance
Ajme meni.Kobra wrote: ↑Tue Dec 17, 2019. 5:56 pmTomas je kriminalan igrac, ja nista kvalitetno u njegovoj igri ne vidim, Birca i ovako lud je mnogo bolji igrac od njega, kad se opusti ima da "prasi" jos vise, za kapitena i da ne pricam, kad je spreman moze da cita lekcije bilo kome u Evropi.
Tri bambija za upis.