Ako istupe onda se brisu, ali nece istupiti
ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Oni su izgubili 5 kosarkasa i trenera, sa tendencijom da se to zavrsi i na vecem broju. Ocito je da je klub pred gasenjem. Bice tu svega i svacega od ovog i sledeceg kola i meni je za ocekivati da klub istupi da ne bi placao putovanja i ostale troskove.
-
Dragan Mance
Fantastičan napadački meč u Stožicama.
Sjajne brojke Blažića sa jedne i novajlije Perija sa druge strane.
Sjajne brojke Blažića sa jedne i novajlije Perija sa druge strane.
Šteta za Megu. Na 97-94 sam već počeo da slavim poraz CedOlija
- Tajler Darden
Bajić prozvao najbolje plaćene igrače Igokee. Najavio da će najmlađi dobiti šansu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Kakva luda glava je ovaj Alen iz Zadra,covek sutira 2 od 12 prvo poluvreme,cak se posle jednog njegovog promasaja cuju i zvizduci sa tribina,onda u zadnjoj cetvrtini covek prosto nezaustavljiv,sam dobi Buducnost,mislim da im je 15 dao...inace i ovaj Ahmed ostavio dobar utisak na debiju za Zadar.
Sigurno da nije najkvalitetnija ABA liga koju smo gledali,ali ne znam da li je kada bila ovako zanimljiva cak i tokom regularnog dela.
Sigurno da nije najkvalitetnija ABA liga koju smo gledali,ali ne znam da li je kada bila ovako zanimljiva cak i tokom regularnog dela.
Brutalna druga cetvrtina, deluje mi da je malo debeoNemanjic wrote: ↑Sun Dec 22, 2019. 11:06 pmKakva luda glava je ovaj Alen iz Zadra,covek sutira 2 od 12 prvo poluvreme,cak se posle jednog njegovog promasaja cuju i zvizduci sa tribina,onda u zadnjoj cetvrtini covek prosto nezaustavljiv,sam dobi Buducnost,mislim da im je 15 dao...inace i ovaj Ahmed ostavio dobar utisak na debiju za Zadar.
Ali, brutalno sta je radio. Lik ih je sam dobio.
3 ekipe na prvom mestu sa skorom 9-3. Primorska se raspada, ne znam ni da li ce zavrsiti sezonu, FMP se mora skloniti, a Mornar je na 7-5, sto ce biti i CZ posle sutrasnjeg meca.
Sve u svemu, mozda Mornar i bude imao sansu, ima CZ kod kuce, da mozda tu zakuva jos nesto, ako ne onda se 4 znaju, pitanje je samo kada FMP krece da obara formu.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Ako Cz krene da pobedjuje, a krenuce, nesto ne verujem da ce Fmp mnogo da obara formu.
Mozda malo nenadano, ali Mornar jos u igri za top4. Primorska nece izdrzati, a FMP ipak ne verujem da ce ispred Zvezde, tako da Mornar je mozda i najveca pretnja CZ za to mesto u PO.
Sledece kolo ukoliko CZ izgubi od Budućnosti, jako ce tesko biti ispred njih na kraju, jer ce tada Budućnost imati 3 pobede vise, plus bolji medjusobni skor. To je znaci da bi Budućnost morala 4 puta da izgubi do kraja, u 9 kola, da bi bila ispod CZ.
Sledi mnogo zanimljiv razvoj i raspored u Aba ligi.
Sledece kolo ukoliko CZ izgubi od Budućnosti, jako ce tesko biti ispred njih na kraju, jer ce tada Budućnost imati 3 pobede vise, plus bolji medjusobni skor. To je znaci da bi Budućnost morala 4 puta da izgubi do kraja, u 9 kola, da bi bila ispod CZ.
- Irriducibili
https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti ... id=1634389
Red je da se i ovdašnji diktator oglasi po istom pitanju
Red je da se i ovdašnji diktator oglasi po istom pitanju
non mollare mai
TO ti je 1/1 sto bi rekli posto je igra Zvezde u ABA ligi (odbrana posebno) neki mnogo nizi nivo od iste u EL. Najdalje sto Zvezda moze da dobaci jeste mesto br.4 i ako se dokopa tog mesta nije nerealno da polufinalni parovi budu isti kao prosle sezone samo sa obrnutom prednoscu domaceg terena.CikaZika wrote: ↑Tue Dec 24, 2019. 9:17 amMozda malo nenadano, ali Mornar jos u igri za top4. Primorska nece izdrzati, a FMP ipak ne verujem da ce ispred Zvezde, tako da Mornar je mozda i najveca pretnja CZ za to mesto u PO.
-
Dragan Mance
Meni nekako Mornar uvek deluje neozbiljno za veći domet. Mogu iznenaditi bilo koga, divlja su ekipa koja može u svom ludilu naškoditi bilo kome, samo češće sami sebe samoubiju. Ne volim timove koji gaje sličnu va-bank košarku. Sve se svodi na ofanzivni deo, šuteve do iznemoglosti dok se odbrana igra samo pod strogim moranjem.
Dolaskom iz finansijski skrhane Primorske odbeglim Herisom dobili još jednog košarkaša sa poenima u rukama. Kada ih krene mogu napakostiti svakoj ekipi.
Dolaskom iz finansijski skrhane Primorske odbeglim Herisom dobili još jednog košarkaša sa poenima u rukama. Kada ih krene mogu napakostiti svakoj ekipi.
Pa nije ni da Budućnost blista, ali jeste favorit. Sacekao bih ja, posebno ako prica oko Golemca i KKB bude tacna, to moze da srusi malo situaciju pred vazan mec. Pravi test za CZ, a velike ekipe pobedjuju kad je najvaznije.Borca wrote: ↑Tue Dec 24, 2019. 3:30 pmTO ti je 1/1 sto bi rekli posto je igra Zvezde u ABA ligi (odbrana posebno) neki mnogo nizi nivo od iste u EL. Najdalje sto Zvezda moze da dobaci jeste mesto br.4 i ako se dokopa tog mesta nije nerealno da polufinalni parovi budu isti kao prosle sezone samo sa obrnutom prednoscu domaceg terena.CikaZika wrote: ↑Tue Dec 24, 2019. 9:17 amMozda malo nenadano, ali Mornar jos u igri za top4. Primorska nece izdrzati, a FMP ipak ne verujem da ce ispred Zvezde, tako da Mornar je mozda i najveca pretnja CZ za to mesto u PO.