Opao mu je prosjek gledanosti zato je i ovo uradio da mu dodje 2 puta po 8-9 hiljada, mada kada je vec ovo stavio trebalo je i gornji prsten otvorit jer takav smo narod sace navalit svi da dodju...
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Ma nece, praznici su, mnogo ljudi jednostavno nece ni biti tu. Drugo mnogima je prece da provedu praznike, nego da dodju u Arenu, ako nemaju vremena za sve.
Mada znaci ce nekima, koji mozda bas za praznike dodju ovde, pa ce jeftinije proci. Mada bi oni verovatno svakako platili...
Mada znaci ce nekima, koji mozda bas za praznike dodju ovde, pa ce jeftinije proci. Mada bi oni verovatno svakako platili...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Praznici nisu izgovor, ovamo u Podgoricu cini mi se 2011 igrala je Buducnost-Partizan i to na Bozic karta je bila cini mi se 5 e sve je prodato bilo full bukvalno covjek na covjeka, sada je karta jebenih 100 dinara a Beograd ima skoro 2 miliona ljudi vala ako ne bude 8,9 k neka se kolektivno poubijaju, 29. je protiv primorske a 4. protiv Mornara znaci nije 31 ili 6,7... Sigurno imai dosta onih koji ce cekati praznike u Beogradu, svakako treba to ispratitiCikaZika wrote: ↑Thu Dec 26, 2019. 12:02 pmMa nece, praznici su, mnogo ljudi jednostavno nece ni biti tu. Drugo mnogima je prece da provedu praznike, nego da dodju u Arenu, ako nemaju vremena za sve.
Ja tvrdim da cene karata nisu nikakav faktor, sto znaci da to nece uticati na posetu. Videcemo u narednom periodu.
Da li neko zna koliko su karte za našu utakmicu u Bolonji?
Hvala.
Hvala.
Pa ja kazem, gledajuci ljude u okruzenju, koji manje vise dolaze.Asterix wrote: ↑Thu Dec 26, 2019. 12:10 pmPraznici nisu izgovor, ovamo u Podgoricu cini mi se 2011 igrala je Buducnost-Partizan i to na Bozic karta je bila cini mi se 5 e sve je prodato bilo full bukvalno covjek na covjeka, sada je karta jebenih 100 dinara a Beograd ima skoro 2 miliona ljudi vala ako ne bude 8,9 k neka se kolektivno poubijaju, 29. je protiv primorske a 4. protiv Mornara znaci nije 31 ili 6,7... Sigurno imai dosta onih koji ce cekati praznike u Beogradu, svakako treba to ispratitiCikaZika wrote: ↑Thu Dec 26, 2019. 12:02 pmMa nece, praznici su, mnogo ljudi jednostavno nece ni biti tu. Drugo mnogima je prece da provedu praznike, nego da dodju u Arenu, ako nemaju vremena za sve.
To sto svaki put nije puna hala je neka druga prica. Ispali smo iz lozenja svi, otaljavamo svoj dolazak. Mnogi ni nece da dolaze iz ovog ili onog razloga, sto je sve legitimno. Mada ceo Balkan ima problem sa posetom. Cak smo i ovakvi u kosarci najgledaniji u regionu. Sta tek drugi da kazu...
Koji je to praznik u nedelju?
Kad se kritikuje kritikuje se sa pravom, ali 100 dinara ulaz u derbi kola protiv Primorske je bukvalno dzaba.
Mi jugosloveni bukvalno trazimo uvek izgovore za utakmicu, ej termini 29-ti nedelja i 4-ti subota i vecina kao ne mogu na utakmicu?
Ajde razumem da je 31, mada opet to nije praznik, jedino 6 i 7mi, ali tu ne igramo utakmice.
Kad se kritikuje kritikuje se sa pravom, ali 100 dinara ulaz u derbi kola protiv Primorske je bukvalno dzaba.
Mi jugosloveni bukvalno trazimo uvek izgovore za utakmicu, ej termini 29-ti nedelja i 4-ti subota i vecina kao ne mogu na utakmicu?
Ajde razumem da je 31, mada opet to nije praznik, jedino 6 i 7mi, ali tu ne igramo utakmice.
Pa otici ce dosta ljudi za vikend negde gde planira proslavu NG. To je ono sto vidim kod ljudi oko sebe, ne mora da znaci da ce tako i biti.Kobra wrote: ↑Thu Dec 26, 2019. 12:58 pmKoji je to praznik u nedelju?
Pa jos od sezone 2014/2015 ove sezone smo najkonkurentniji za osvajanje trofeja, ne kazem da se mozda opet nece desiti cetvorokorak i da se nece nastaviti sa borbama kroz institucije, ali eto imaju Evrokup a tamo nema Cokija,Deleona i ostale bagre, svima je jasno da ako ove sezone dozivimo fijasko da cemo sledece imati tim tipa Dzikecvog sa Hecerom i Ratkovicom... Zato treba podrzat ove momke, dosta ljudi zamjenjuje teze ove sezone postoji sansa da se uradi nesto veliko i treba biti uz Partizan... Ljudi ne shvataju da i posle Ostoje ce doc novi Ostoja, jednostavno je tako obzirom da je Partizan drzavni klub uvjek ce ga voditi clan vladajuce partije, to je nazalost tako, e sad ovo sa frakcijama to ne znam ni ne zanima me najiskrenije bih volio da se ugase jer se poubija omladina za rad necijeg interesa i toliko su ograniceni da to ne vide vec slijepo vjeruju onima koji profitiraju na njihovom idiotizmu tako da nisu vrijedni komentara.CikaZika wrote: ↑Thu Dec 26, 2019. 12:56 pmPa ja kazem, gledajuci ljude u okruzenju, koji manje vise dolaze.Asterix wrote: ↑Thu Dec 26, 2019. 12:10 pmPraznici nisu izgovor, ovamo u Podgoricu cini mi se 2011 igrala je Buducnost-Partizan i to na Bozic karta je bila cini mi se 5 e sve je prodato bilo full bukvalno covjek na covjeka, sada je karta jebenih 100 dinara a Beograd ima skoro 2 miliona ljudi vala ako ne bude 8,9 k neka se kolektivno poubijaju, 29. je protiv primorske a 4. protiv Mornara znaci nije 31 ili 6,7... Sigurno imai dosta onih koji ce cekati praznike u Beogradu, svakako treba to ispratitiCikaZika wrote: ↑Thu Dec 26, 2019. 12:02 pmMa nece, praznici su, mnogo ljudi jednostavno nece ni biti tu. Drugo mnogima je prece da provedu praznike, nego da dodju u Arenu, ako nemaju vremena za sve.
To sto svaki put nije puna hala je neka druga prica. Ispali smo iz lozenja svi, otaljavamo svoj dolazak. Mnogi ni nece da dolaze iz ovog ili onog razloga, sto je sve legitimno. Mada ceo Balkan ima problem sa posetom. Cak smo i ovakvi u kosarci najgledaniji u regionu. Sta tek drugi da kazu...
Ako sam dobro izracunao(a jesam), Novici fali jos 4 meca da se izjednaci sa Perom Bozicem po broju utakmica u KKP.
Ne znam zasto mislite, ako bude ova sezona neuspesna, a sva je prilika da hoce, da cemo narednu sezonu da imamo znatno losiji tim?
Necemo sigurno, imacemo slican ovome, jer vodji i njegovim ljudima odgovara da Partizan ima dovoljno snazan sastav, a da pritom ne moze da ugrozi drzavnu mezimicu.
Necemo sigurno, imacemo slican ovome, jer vodji i njegovim ljudima odgovara da Partizan ima dovoljno snazan sastav, a da pritom ne moze da ugrozi drzavnu mezimicu.
Ti brate sve znas, a tek ti je 16 godina. Sta bi tek znao i radio da si stariji...Kobra wrote: ↑Fri Dec 27, 2019. 1:36 amNe znam zasto mislite, ako bude ova sezona neuspesna, a sva je prilika da hoce, da cemo narednu sezonu da imamo znatno losiji tim?
Ili prepisuje sa drugih foruma, pa se drzi slicnih komentara misleci da ne moze napraviti greskuNaka wrote: ↑Fri Dec 27, 2019. 3:11 pmTi brate sve znas, a tek ti je 16 godina. Sta bi tek znao i radio da si stariji...Kobra wrote: ↑Fri Dec 27, 2019. 1:36 amNe znam zasto mislite, ako bude ova sezona neuspesna, a sva je prilika da hoce, da cemo narednu sezonu da imamo znatno losiji tim?
Mislim da treba da se sankcionisu ili brisu ovakvi komentari, imate PP pa me slobodno pitajte, kako da izvedete curu, kako se ponasati u gradu, 21 vek i dalje se mozete civilizirati.
A, to sto ne kritikujete i ne mracite, ne znaci da volite vise Partizan od mene ili bilo koga ko je negativno nastrojen.
I da, nastavite da zivite u limarovu bajku, kako bese ono svet je lep kada sanjamo
A, to sto ne kritikujete i ne mracite, ne znaci da volite vise Partizan od mene ili bilo koga ko je negativno nastrojen.
I da, nastavite da zivite u limarovu bajku, kako bese ono svet je lep kada sanjamo
Ti si ono dobio trajne sankcije na drugom forumu zbog svojih 'insajderskih informacija' da ne kazem lazi jer bi to zvucalo maliciozno, pa ipak necu to da napisem.Kobra wrote: ↑Fri Dec 27, 2019. 3:23 pmMislim da treba da se sankcionisu ili brisu ovakvi komentari, imate PP pa me slobodno pitajte, kako da izvedete curu, kako se ponasati u gradu, 21 vek i dalje se mozete civilizirati.
I da, nastavite da zivite u limarovu bajku, kako bese ono svet je lep kada sanjamo![]()