ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Ljudi, dolaze oni.. sto vam je.
Ja nesto ne znam ko je koga gadjao ciglama, prekidao utakmice i ko je prvi poceo, valjda godine pa oslabilo pamcenje. A zamisli cak sam zaboravio i karadju i lomljenje pehara, bacanje urina, drmanje koseva i da ne nabrajam... Opet godine, a vi kao majstori organizacije...Monogamija wrote: ↑Mon Dec 30, 2019. 12:13 pmAko ti smatraš da je ovo kukavički potez skidam kapu. Dovoljno su velike tenzije oko trenutnih političko - verskih dešavanja da bi ovde mogla da bude ozbiljna pizdarija, još ako se uzme u obzir da Budućnost nije mogla da garantuje bezbednost, ne treba dalje ni polemisati. Jel treba da scene budu gore svih onih koje smo videli u polufinalu PO prethodne sezone?
Zalosno je sto je jedan cetvorooki manipulator uspeo da ispinuje ovo i iskoristi za prikrivanje nevinosti svog frankestajn kluba.
Ja ponavljam, sve ispod 20:0 i oduzimanja bodova je bruka i sramota kako lige tako i samih klubova ucesnika iste.
I da, prestani i ti i bilo koji istomisljenik da donosite zakljucke unapred bez da se ista desilo, verujuci manipulatorima i unapred pripremljenim tekstualnim scenarijima.
Ako CZ ne dodje na utakmicu,sankcija ne sme biti samo 20:0 za Buducnost,mora biti i oduzimanje bodova ili sta vec pise u pravilima lige,ako uopste postoje.
Neki avion je poleteo pre 7-8 minuta za PG. Sve mi se cini da ce on da laje iz Bg, a da ce na teren ipak izaci igraci.
- Tajler Darden
Igraju na kraju. 
Sve najgore ljudske osobine sačinjene su u Nebojši Čoviću.
Sve najgore ljudske osobine sačinjene su u Nebojši Čoviću.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili
Pa ako ne otputuju i ne odigra se utakmica minimalno sto ce se desiti je sluzbeni rezultat 20:0 za Buducnost, ali cini mi se da postoje jos neke kazne koje bi morale da se primene samo je pitanje da li ce rukovodstvo lige to i da uradi.
Uglavnom, jos od finala pre 2 sezone se stanje pogorsava (mislim na duele Zvezde i Buducnosti) i znajuci u kom regionu zivimo hronologija iz proslosti kaze da ce biti verovatno samo gore.
Uglavnom, jos od finala pre 2 sezone se stanje pogorsava (mislim na duele Zvezde i Buducnosti) i znajuci u kom regionu zivimo hronologija iz proslosti kaze da ce biti verovatno samo gore.
- White Mamba
Evo ga laje bitanga, na A1 sace saznamo
Iskreno sam iznenađen. Čović prvi put nije pucao iz prazne puške. Do kraja sam mislio da će ipak sleteti u Podgoricu, i da je ovo još jedna njegova predstava.
Sve u svemu, ovo je kraj ABA lige
Sve u svemu, ovo je kraj ABA lige
-
Dragan Mance
Jbg Bata Gašić dao garancije da se sprema Vaterlo.
- Irriducibili
Pa cela njegova karijera pokazuje i dokazuje o kakvom se stručnjaku radi
Mene sad zanima za šta je sve gazda 1/6 klubova ABA lige dobio zeleno svetlo i šta ce mučeni Ostoja moci (smeti) da uradi da zaštiti naš klub?
Mene sad zanima za šta je sve gazda 1/6 klubova ABA lige dobio zeleno svetlo i šta ce mučeni Ostoja moci (smeti) da uradi da zaštiti naš klub?
non mollare mai
Ne moze ABA da daje garancije oko bezbednosti, to ne moze da garantuje ni Buducnost kao klub. Jedina koja to moze da garantuje i kojoj je to u opisu posla je policija Podgorice (ili Crne Gore svejedno). Ako su oni to uradili, a cini mi se da jesu po dopisima ABA ligi koji su postavljeni po internetu, onda je to to.
ABA liga jedino po tome moze da sudi i odredjuje dalje korake, cak i da postoji procena i savet BIA iz Srbije da se ne odlazi na utakmicu to svakako nije merodavno za ovaj slucaj posto se utakmica treba igrati u Podgorici.
ABA liga jedino po tome moze da sudi i odredjuje dalje korake, cak i da postoji procena i savet BIA iz Srbije da se ne odlazi na utakmicu to svakako nije merodavno za ovaj slucaj posto se utakmica treba igrati u Podgorici.
Čović za A1:
"ABA liga ima losu organizaciju. Mi nismo u mogucnosti da igamo 2 utakmice u jednom danu, jednu u 18h u Podgorici protiv Buducnosti, a isti dan i u 21h u Beogradu protiv Mega Bemaxa. To utice na regularnost lige."
BIA:
"Ne mozemo da garantujeno pobedu Crvene Zvezde u Podgorici, zato smo ih savetovali da i ne putuju i da taj nacin ustede pare iz budzeta RS."
"ABA liga ima losu organizaciju. Mi nismo u mogucnosti da igamo 2 utakmice u jednom danu, jednu u 18h u Podgorici protiv Buducnosti, a isti dan i u 21h u Beogradu protiv Mega Bemaxa. To utice na regularnost lige."
BIA:
"Ne mozemo da garantujeno pobedu Crvene Zvezde u Podgorici, zato smo ih savetovali da i ne putuju i da taj nacin ustede pare iz budzeta RS."