KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
ako je zavrseno da ne moze u drugi el klub , sumnjam da ce ga neko potpisati sad samo za ligu...
jedino ovo mi daje neku nadu
nekom antica , a nekom.... videcemo
jedino ovo mi daje neku nadu
nekom antica , a nekom.... videcemo
Andrea Trinkijeri je uspeo ono sto nijedan trener Partizana nije uspeo. Trebalo mu je 7 dana da dobije zastavu. Npr. jedan drugi trener je morao da veze 7 uzastopnih titula da bi dobio zastavu...

Voza navijace, trosi pare, nije pretnja. Vimar zadovoljan jer se navijaci ne bune, a jos zadovoljniji jer ga gazda ne drka.

Voza navijace, trosi pare, nije pretnja. Vimar zadovoljan jer se navijaci ne bune, a jos zadovoljniji jer ga gazda ne drka.
O tome moze da se pise na kraju sezone. U trenutku kada smo na deobi prvog mesta u ABA i imamo izgledne sanse za prolazak u narednu fazu EC, ovakvi komentari nemaju nikakvog smisla.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
Čovek ima jači marketing od Džikića, a onaj je bio marketinški mag.
Jeftin populizam od samog početka, pogodio žicu u grobara i imamo ovo...
Zašto naširoko ne postavljaju pitanja o skupim promašenim pojačanjima, i zašto nam je igra i dalje k, iako ima uslove kao ni jedan trener kkp u poslednjih ko zna koliko godina?
Jeftin populizam od samog početka, pogodio žicu u grobara i imamo ovo...
Zašto naširoko ne postavljaju pitanja o skupim promašenim pojačanjima, i zašto nam je igra i dalje k, iako ima uslove kao ni jedan trener kkp u poslednjih ko zna koliko godina?
Pa stranac koji priča srpski i "voli" Partizan,wet dream grobarije.
Meni ta slatkorečivost i fensi citati ne smetaju ako teren isprati to loženje.
Ako se ne izbori EL ne vidim razlog da i dalje vodi ekipu.
Ali ako je sva ova "ružna" košarka cena koju plaćamo da bi gledali Evroligu dogodine super,ali više mi deluje da se ne zna ko gde udara.
Samo mi ne ide u glavu da populizam Trinkija i Ostoje nema razlike ali opet predsednika više hejtuju
Daj Žofrija pa da zaigramo tango smrti
Meni ta slatkorečivost i fensi citati ne smetaju ako teren isprati to loženje.
Ako se ne izbori EL ne vidim razlog da i dalje vodi ekipu.
Ali ako je sva ova "ružna" košarka cena koju plaćamo da bi gledali Evroligu dogodine super,ali više mi deluje da se ne zna ko gde udara.
Samo mi ne ide u glavu da populizam Trinkija i Ostoje nema razlike ali opet predsednika više hejtuju
Daj Žofrija pa da zaigramo tango smrti
Dzikic je iza sebe imao evrocelendz sa Krkom. Trinkijeri ima hrpu ozbiljnih rezultata. Rezultati su najbolji marketing za jednog trenera.
Promasaji su sastavni deo ovog posla i novac nije nikakva garancija. Zeljko koji je mnogo vece ime, je promasio sa igracem od 2miliona po sezoni, pa mu navijaci Fenera ne trljaju to na nos svakog dana. Iz nekog razloga je stvorena negativna atmosfera oko kluba od strane nasih navijaca i ovaj tim nema ni delic podrske kao neki timovi iz prethodnih sezona.
Promasaji su sastavni deo ovog posla i novac nije nikakva garancija. Zeljko koji je mnogo vece ime, je promasio sa igracem od 2miliona po sezoni, pa mu navijaci Fenera ne trljaju to na nos svakog dana. Iz nekog razloga je stvorena negativna atmosfera oko kluba od strane nasih navijaca i ovaj tim nema ni delic podrske kao neki timovi iz prethodnih sezona.
Koje to rezultate ima Trinkjeri?
3 nemačke lige, par kupova, i razne individualne nagrade. Ali to je taj marketing o kojem pričam, mnogo više mu se pripisuje nego što realno ima. Pre par godina, po tome kako se u našim medijima pisalo o njemu, moglo se zaključiti da već ima jednu Evroligu.
Dvojica populista na takvim mestima, mogu biti pogubni za kkp. Evroliga kao neki cilj, šta nam donosi? Nemaš igrače koji će sledeće godine moći da igraju to takmičenje, i opet moraš da gradiš nov tim, a gomila ovih igrača su ti na višegodišnjim ugovorima.
Ovo je ona situacija, posle nas potop...
Slabo šta valja, a kupuje se zadovoljstvo rezultatima koje ne prati igra.
Setite se Džikićeve odvratne košarke, i rezultata van svakog osnova, gde su pravljeni nizovi pobeda, i setite se epiloga. Sve me neodoljovo podseća na ovo sad.
3 nemačke lige, par kupova, i razne individualne nagrade. Ali to je taj marketing o kojem pričam, mnogo više mu se pripisuje nego što realno ima. Pre par godina, po tome kako se u našim medijima pisalo o njemu, moglo se zaključiti da već ima jednu Evroligu.
Dvojica populista na takvim mestima, mogu biti pogubni za kkp. Evroliga kao neki cilj, šta nam donosi? Nemaš igrače koji će sledeće godine moći da igraju to takmičenje, i opet moraš da gradiš nov tim, a gomila ovih igrača su ti na višegodišnjim ugovorima.
Ovo je ona situacija, posle nas potop...
Slabo šta valja, a kupuje se zadovoljstvo rezultatima koje ne prati igra.
Setite se Džikićeve odvratne košarke, i rezultata van svakog osnova, gde su pravljeni nizovi pobeda, i setite se epiloga. Sve me neodoljovo podseća na ovo sad.
Trener ne moze biti kvalitetan bez osvojene EL? Coveku je karijera od Verolija u konstantnom usponu sve do problema sa ramenom, zbog cega je otpusten iz Bamberga.
Nije mala stvar obezbediti EL sa Kantuom, pa dovesti Uniks do finala Evrokupa i napraviti od Bamberga respektabilnog evroligasa.
Uporedjuje se sa Dzikicem, koji nigde nista nije uradio, osim u Sloveniji. Zahvaljujuci dunsteru na zvezdinoj klupi obezbedio EL Bokanu, pa napravio najvecu kantu od ekipe u istoriji EL.
Kosarka koju danas igramo nema dodira sa Dzikicevom.
Nije mala stvar obezbediti EL sa Kantuom, pa dovesti Uniks do finala Evrokupa i napraviti od Bamberga respektabilnog evroligasa.
Uporedjuje se sa Dzikicem, koji nigde nista nije uradio, osim u Sloveniji. Zahvaljujuci dunsteru na zvezdinoj klupi obezbedio EL Bokanu, pa napravio najvecu kantu od ekipe u istoriji EL.
Uveo Buducnost u El... Igrao F4 evrokupa sa Ritasommarkovl12 wrote: ↑Fri Jan 03, 2020. 4:58 pmTrener ne moze biti kvalitetan bez osvojene EL? Coveku je karijera od Verolija u konstantnom usponu sve do problema sa ramenom, zbog cega je otpusten iz Bamberga.
Obratio se predsednik u Kuriru da smo zainteresovani za Zofrija.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
Kad je u pitanju populizam uvek će da se javi.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Cek, ko je nezadovoljan njegovim radom? Loncar? Ostoja? Neko iz uprave, ko?Irriducibili wrote: ↑Fri Jan 03, 2020. 1:43 pmA šta da mu rade, da mu nametnu igrače koje on nece, da ga smene usred sezone? Mnogo je nezadovoljstva njegovim radom, ali izbora nema, mora mu se sad dati podrška do kraja
Cime nisu zadovoljni, ne igra se tecno i lepo na oko? Losi su rezultati?
To oko selekcije, sto se nisu uklopili Art, Zanis, ok, ali njih dvojicu staviti pod tim ''mnogo nezadovoljstva'' je....
Ako ništa Žofri bi vratio publiku u dvoranu 
ajmo strucni stab prepoznaj kvalitet zoaMeđutim, najpre moramo da sačekamo mišenje našeg stručnog štaba
koja konfuzija ceo dan
izleteo zo , meklin registrovan , partizan stopirao , sasari stopirao , ipak dolazi
daj sad backdoor ekskluzivu , pavlaka prestao da pise ?