NBA
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: NBA
Pitanje je i da li ce se vracati, zapravo sam sada siguran da Clay nece. Čemu? Potpuno je jasno da je sezona otpisana i da se juri visoki pik na draftu. Ali zato naredne sezone mogu biti pakleno opasni
non mollare mai
Pitam posto oni lagano mogu da dohvate osmu poziciju,uz jednu seriju pobeda,i budu mina u PO ako se uskoro vracajuIrriducibili wrote: ↑Tue Jan 07, 2020. 8:46 pmPitanje je i da li ce se vracati, zapravo sam sada siguran da Clay nece. Čemu? Potpuno je jasno da je sezona otpisana i da se juri visoki pik na draftu. Ali zato naredne sezone mogu biti pakleno opasni
- Irriducibili
Nema šanse, Clay ni prvobitno nije bio predvidjen pre aprila, a pitanje je i onda koliko bi mu vremena trebalo da udje u formu. Steph bi trebalo ranije da bude spreman, ali sad nisam ubedjen da ce i njega vracati
non mollare mai
- Irriducibili
- Irriducibili
- Tajler Darden
A i za pobedu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
- Irriducibili
- Tajler Darden
Nema teorije. Oni će biti među tri najgora tima.Čekićar wrote: ↑Tue Jan 07, 2020. 8:49 pmPitam posto oni lagano mogu da dohvate osmu poziciju,uz jednu seriju pobeda,i budu mina u PO ako se uskoro vracajuIrriducibili wrote: ↑Tue Jan 07, 2020. 8:46 pmPitanje je i da li ce se vracati, zapravo sam sada siguran da Clay nece. Čemu? Potpuno je jasno da je sezona otpisana i da se juri visoki pik na draftu. Ali zato naredne sezone mogu biti pakleno opasni![]()
Kako će Robinson, Burks, Li i Spelman da vežu dve, kamoli deset pobeda?
Jako me zanima šta će raditi. Ako uz taj visoki pik dodamo i Rasela, imaju dosta resursa za manevar.
Meni izgleda da ni Grin nije 100% siguran.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Tako se šuška, samo su Splash brothers nedodirljivi. Imaju dosta manevarskog prostora, izgleda da je Janis primarna meta
non mollare mai
- Tajler Darden
Ništa se više ne pominje.
VPJTS
VPJTS