KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
James Mcadoo?
Trebao bi nam Pavlaka reci nesto vise o njemu inace u oktobru je dao 24 kosa Fenerbahceu
- Brižni-ponovo napada
Pusti,pusti da te Mozli
Pa samo kazem. 
Necemo mnogo cekati da vidimo sta je.
Necemo mnogo cekati da vidimo sta je.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Na RIKSS-u je i James Bell registrovan kao igrac Partizana.
Jako neprijatno postaje ovo sa registracijom igrača.
Ja ne znam cemu ovo sluzi, kad izgleda mozemo i Bogdana ponovo registrovati.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
RIKSS je lakse izmeniti nego Wikipedia-u.
Cela ova prica oko Zoa je postala malo sizofrena,razne informacije dolaze,samo je stvar ko ce u sta da veruje,a verovatno mali broj ljudi zna pravu istinu.
Inace,jel bi bili zadovoljni da sa MekAduom?
Inace,jel bi bili zadovoljni da sa MekAduom?
Ne znam kakav je bio izlaz iz Besiktasa, ali moram i moje je da zalim jer se ovo nije realizovalo tokom EK pauze.
Profil igraca kakav treba Partizanu, ostaje da se vidi hoce li se snaci ili ne.
Ono sto je ekipi potrebno, ima. (fali masa, ali je ocito da se na to nije ni islo, tako da to nije minus)
Inace, igrac koji se i pre 4-5 godina povezivao sa Partizanom kad je izlazio sa koledza, dosta su ga uproredjivali sa Gordonom. Mislim da je jos Vujosevic bio u klubu.
Profil igraca kakav treba Partizanu, ostaje da se vidi hoce li se snaci ili ne.
Ono sto je ekipi potrebno, ima. (fali masa, ali je ocito da se na to nije ni islo, tako da to nije minus)
Inace, igrac koji se i pre 4-5 godina povezivao sa Partizanom kad je izlazio sa koledza, dosta su ga uproredjivali sa Gordonom. Mislim da je jos Vujosevic bio u klubu.
"History has the name - Conor McGregor"
Ako je odmah spreman za pogon, a Čekić kaže da nije, može biti zajebano. Sve u svemu od svih imena koja su se vrtela, dobili smo ono najbolje što ovom timu treba i što treneru odgovara. Lik vrti pik do besvesti i prebrzo se odmotavaa.