FK Crvena zvezda

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Monogamija

Re: FK Crvena zvezda

Post by Monogamija » Fri Aug 09, 2019. 10:14 am

Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...

"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.

Gaviria013

Post by Gaviria013 » Fri Aug 09, 2019. 11:46 am

Dok Partizan gura svoje klince da igraju i u evropskim mečevima mi naše guramo samo kada se odmaraju naše "zvezde", "superstarovi", "klase od igrača". Dzabe gosn Terzi što hoće da razvije omladinsku školu kada nijedan omladinac neće doći jer zna da neće igrati. Eto, večeras ćemo moći da uživamo i mi koji više volimo razvoj mladog igrača nego laganu pobedu. U postavi se očekuju Krstović, Petrović, Gajić i Vulić (tako bar prenose Žurnal i Mocart)

Monogamija

Post by Monogamija » Fri Aug 09, 2019. 11:53 am

Sad ovde postoji jedna disproporcija, ovde nije nijedan igrač iz naše škole fudbala. Očikledno da razvijaju omladinsku školu kako bi uzimali po milionče ili manje za svakog iole dobrog omladinca. Nekoliko igrača od prošle sezone su prodali, od čega Terzić najskuplji. Zašto bi lopuže čekali 3-4 godine da se uzme koji milion više, kad ne znaju prvo da li će biti tu, da li će ih pojesti mrak ili nešto treće. Umesto da afirmišemo Terzića, mi smo doveli Žandera, koja je boga pitaj čija kombinacija.

Gaviria013

Post by Gaviria013 » Fri Aug 09, 2019. 1:21 pm

Me vidim funkciju Grafičara. Dve godine su nam ozbiljnija filijala i još nijedan igrač koji je prošao kroz Grafičar nije zaigrao za prvi tim

Monogamija

Post by Monogamija » Fri Aug 09, 2019. 1:28 pm

Ma funkcija Grafosa je nažalost da se podmiri firma Delije sever.

MorningGlory

Post by MorningGlory » Fri Aug 09, 2019. 1:36 pm

Neverovatno mi je da ce Zvezda izaci u ovom sastavu. Teska utakmica i neslavan rezultat protiv Kopenhagena...samopuzdanje sigurno palo i Milojevic izvodi tim koji i na treningu nije igrao zajedno.

Nije mi namera da provociram samo mi ove stvari bas bodu oci.

Monogamija

Post by Monogamija » Fri Aug 09, 2019. 9:59 pm

Kuku meni koliko je postalo mučno gledati nas u domaćici. Uzesmo tri boda i niko se nije povredio. Boaći više nema šta da traži u Zvezdi, kad se on muči na ovom nivou.

Gaviria013

Post by Gaviria013 » Fri Aug 09, 2019. 10:56 pm

Monogamija wrote:
Fri Aug 09, 2019. 9:59 pm
Kuku meni koliko je postalo mučno gledati nas u domaćici. Uzesmo tri boda i niko se nije povredio. Boaći više nema šta da traži u Zvezdi, kad se on muči na ovom nivou.
Povredio se Babić

Monogamija

Post by Monogamija » Fri Aug 09, 2019. 11:01 pm

A da, to sam prevideo. Fala kolega. Dakle, onda samo 3 boda i ovo da ide u arhivu.

Gaviria013

Post by Gaviria013 » Fri Aug 09, 2019. 11:13 pm

Uh, sve teže postaje da se piše. Redom neka zapažanja. Desni bek Gajić-dečku očigledno treba još vremena da se povrati na nivo iz Ofke, ne znam koje je to probleme imao, ali pokušaću da saznam preko zajedničkih prijatelja ukoliko su to problemi sportske prirode. Smatrao sam ga bržim igračem, u jednoj situaciji su centimetri falili da ga pretrči Eliomar koji je bio 6-7 metara iza njega u startu. Saradnja sa Jevtom me nije oduševila, a u odbrani je bio borben, ali to često nije dovoljno. Ne vidim iskreno neki preteran potencijal kad je on u pitanju, ali dajmo mu vremena. Kod Žandera mi se svidja borbenost. Cesto je padao i izuzetno brzo ustajao i vracao se na poziciju. Dobar napadacki potencijal. Lak korak, jako malo mu treba da dostigne punu brzinu, brz sa loptom u nogama, dobar dribling. U prethodnim utakmicama sam primetio da ima mozda i najbolji centarsut od svih nasih bekova. Ali i pored svega ovoga danas je bio los. Nije ga bilo. Vrline govorim na uzorku svih utakmica koje je odigrao. Mana mu je odbrana u svakom pogledu. Dosta me tišti to sto je na predstavljanju izjavio da je on napadac, a da je beka povremeno igrao?! Vulić mi se jako svideo, nastavio je sa dobrim igrama sa priprema. Lepo izveden prekid, par dobrih kornera... Prvim poluvremenom je dirigovao u potpunosti, posle pao. Imamo čemu da se nadamo. Petrović dobar defanzivno, ima hrabrosti i fizicke snage. Sacekacemo sa nekim dodatnim komemtarima. Jevtovic dosta komplikuje. Jako mi je drago zbog njegovog gola. Simic totalno u kontra ritmu. Skoro svaki dupli pas je krenuo suprotno od potrebnog. Uvlacio se u sredinu, pravio guzvu. U drugom se malo popravio. U vise navrata se lose razumeo sa saigracima. Navijam da se popravi. Boćko loš. Tomane simpaticno deluje, upario bih ga sa Pavkovim jer sigurno moze da izvlaci stopere svojom kretnjom. Prvi utisak je pozitivan. Moze da donese novine u napadu i opciju vise. Krstovic je odlicno gradjen, telo mnogo bolje nego kod Joveljica. Pratićemo svaki njegov potez svakako. Pokazao da ume da gadja iz teskih pozicija i da bude opasan. To bi bilo to, Vulić se svakako nameće.

Monogamija

Post by Monogamija » Fri Aug 09, 2019. 11:22 pm

Gaviria hvala na lepoj analizi.

Prvo sam pogleda, drugo, strim počeo da puca pa sam malo pogubio živce. Sve u svemu, bitno je da se razigravaju igrači u ovakvim utakmicama, ali brine bezidejnost.

Admiral

Post by Admiral » Fri Aug 09, 2019. 11:40 pm

Bravo za analizu.

Kako se nižu utakmice, tako mi je spisak igrača za "odstrel" sve duzi. Boaci, Simić, Stojković, Babić nema šta više da traže kod nas. Izgledaju žalosno u poredjenje sa prošlom sezonom (Boaci i Zule) a sa Simićem osedesmo čekajući ga nešto da pokaže...Jirka je za njega klasa.

Vulić mi se svideo prvi put kad sam ga video kod nas, za razliku od Vukanovića.
Ima to nešto što mi daje sigurnost, kao kod Jovančica...tu neku smirenost i hladnokrvnost.

Ono što mi opasno bode oči je fizička priprema igrača.
Ne tako davno, u LE mi smo mleli protivnike presingom i pritiskom u II poluvremenima.
Nama se danas rezervisti vuku drugih 45 min... Sta tek onda pričati za Kopenhagen i visok intenzitet utakmice, gde smo izgledali pokošeni
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!

Monogamija

Post by Monogamija » Sat Aug 10, 2019. 9:11 am

@Admirale

Sinoć sam pogledao utakmicu Kopenhagen - Lingbi. Sve ovo na konto tvoje konstatacije o spremnosti igrača. Kopenhagen je igrao sa Windim (2 komada), Fišerom, Oviedom, Papajanopulosom, Nelsonom i na početku 2. ušao Zeka. Dakle 6 igrača koji su igrali u Beogradu u utorak istrčavaju na teren u petak. Ono što nas je krasilo prošle godine, da mi meljemo i u 80. minutu, ove godine je misaona imenica.

Monogamija

Post by Monogamija » Mon Aug 12, 2019. 11:13 am

Putujemo bez Bena, Pavkova, Stojkovića i Babića u Dansku. U ovakvom stanju stvari nameće se da će Boaći početi utakmicu a da će Vukanović na mesto Bena. Nemamo prostora za neka iznenađenja, kada bi pričali o željama, ja bih iskreno voleo da to bude Vulić sa Kanjasom, a Jovančić da se pomeri napred sa Marinom i Ivanićem, a da u špicu bude Vukanović.

Put Danske otišli:

GOLMANI: Milan Borjan i Zoran Popović.

ODBRANA: Marko Gobeljić, Milan Gajić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Milan Rodić i Santana Žander.

SREDINA: Hose Alberto Kanjas, Mirko Ivanić, Marko Marin, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Milan Jevtović i Veljko Simić.

NAPAD: Aleksa Vukanović i Ričmond Boaći.

CikaZika

Post by CikaZika » Mon Aug 12, 2019. 12:16 pm

Bez Pavkova tesko, covek je Inzagi posle Inzagija.

I druga stvar, slabi ste sa izmenama, sad da li ce to doci do izrazaja, videcemo, jer jedna je utakmica.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Locked