KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2019/20
On je svoju misiju obavio. Uguran na zelju jednog spoznora, malo se reklamirao i sada ide, prvo pozajmica, a posle i potpis za neku ekipu.
- Tajler Darden
Zato što u ovakvom Partizanu neće dobiti više šansu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Apsolutno ne vidim razlog da se ne vrati, dečko ima sve uslove da bude odličan centar, a to "ovakvom Partizanu", kako ga posprdno nazivate, uopšte nece biti lako pronaci na tržištu. Potrebne su mu utakmice, te da telesno i mentalno sazri
non mollare mai
- Tajler Darden
Ne vidim ni ja razlog da ode, imajući u vidu broj utakmica do kraja sezone, ali će otići.Irriducibili wrote: ↑Tue Jan 07, 2020. 11:35 pmApsolutno ne vidim razlog da se ne vrati, dečko ima sve uslove da bude odličan centar, a to "ovakvom Partizanu", kako ga posprdno nazivate, uopšte nece biti lako pronaci na tržištu. Potrebne su mu utakmice, te da telesno i mentalno sazri
Zašto je posprdno? Ovaj Partizan ima ciljeve koje želi da ostvari već ove sezone. Najavljena je borba za finale EK i tu mesta, niti prostora za razvoj nekoga nema.
Pogledati pod Tanasković.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Nema prostora da igra u utakmicama koje nam predstoje. Ne znam ni do kada je pozajmljen, možda se vraca vec za kls
On i nije konurentan ove sezone, potrebno mu je vreme da, pre svega, fizički ne bude inferioran
Tanaskovic? Za razliku od Miletica, on po mom mišljenju nece biti igrač za Partizan
On i nije konurentan ove sezone, potrebno mu je vreme da, pre svega, fizički ne bude inferioran
Tanaskovic? Za razliku od Miletica, on po mom mišljenju nece biti igrač za Partizan
non mollare mai
Tanaskovic je masina za Miletica. Miletic je dosao preko veze, a realno decko nema pojma. Kosarkaski totalno nepismen. Nema tehniku, nema ruku. Masu isto nema... Ovo je definitivno zbogom sa njim, videcete.
- Irriducibili
Tačno je da je košarkaški nepismen jer je od skoro počeo da igra, baš kao i to da nema masu. Ali on je centar i za njega ima vremena. Zato ima visinu, gipkost i konstituciju o kojima Tanaskovic može samo da mašta. Vreme ce pokazati razvojni put ta dva mladica. Voleo bih da uspeju obojica, ali tipujem samo na jednog
non mollare mai
Bez razloga se pljuje Miletic, po meni smo idioti ako ga ispustimo. Ono malo sto sam uspeo da uhvatim, deluje obecavajuce.
Pozajmica za mene nije dobar potez u nacelu, ali s obzirom na trenutno stanje (mislim pre svega na pretrpanost visokim igracima), mozda i nije los.
Tanas ce naravno izgrmeti, zivi bili pa videli. Ako ne racunaju na njega, nega ga puste u Megu, svakako mu je Misko menadzer
Pozajmica za mene nije dobar potez u nacelu, ali s obzirom na trenutno stanje (mislim pre svega na pretrpanost visokim igracima), mozda i nije los.
Tanas ce naravno izgrmeti, zivi bili pa videli. Ako ne racunaju na njega, nega ga puste u Megu, svakako mu je Misko menadzer
- Irriducibili
Odlična ideja, njemu Tanaskovic, nama Simonovic, samo još da zalizani tu nadje svoj interes
non mollare mai
Marko Simonović u KKP? To bas zvuci cudno. 
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Game plan 
Maksimalno opteretiti Teodosica u fazi odbrane,ako otvorimo tekmu sa low post vs Teo znacu da smo na dobrom putu:)..Takodje ga terati na sto vise kretnji,crtati akcije za igraca kojeg on cuva,da trci kroz blokove,da se maksimalno trosi u odbrani kako bi pokusali da ga izbacimo iz ofanzivnog ritma..Bukvalno bi mi se napad zasnivao na tome,na busenju Tea cume jednim udarcem ubijas 2 muve,najslabija karika a teras ga na potrosnju sto moze uticati na ritam u napadu..
U odbrani menjati Waldena i Jaramaza na Teu,sa Mozlikom ici na cisto preuzimanje jer bek va Mosley uopste nije MM
...Sa kosarkasom u pokusaju ici na udvajanje i neka nam je Bog u pomoci...Skupljati sa Markovica i gledati da se zatvore linije dodavanja kada je on sa loptom jer ga kos retko zanima kada je sa loptom u bilo kakvom prodoru ili pnr igri...
Gamble ne sme da ima lake poene,strana pomoci mora da radi,ocajan je prnaldzija...Sirinu imamo pa udri
Bas verujem u pobedu,Virtus je tanak od 2 do 4...
Maksimalno opteretiti Teodosica u fazi odbrane,ako otvorimo tekmu sa low post vs Teo znacu da smo na dobrom putu:)..Takodje ga terati na sto vise kretnji,crtati akcije za igraca kojeg on cuva,da trci kroz blokove,da se maksimalno trosi u odbrani kako bi pokusali da ga izbacimo iz ofanzivnog ritma..Bukvalno bi mi se napad zasnivao na tome,na busenju Tea cume jednim udarcem ubijas 2 muve,najslabija karika a teras ga na potrosnju sto moze uticati na ritam u napadu..
U odbrani menjati Waldena i Jaramaza na Teu,sa Mozlikom ici na cisto preuzimanje jer bek va Mosley uopste nije MM
Gamble ne sme da ima lake poene,strana pomoci mora da radi,ocajan je prnaldzija...Sirinu imamo pa udri
Bas verujem u pobedu,Virtus je tanak od 2 do 4...
Lepo napisano, Cekic
Siguran sam da je i Trinki spremio nesto slicno, ako ne i potpuno isto... Videcemo kako ce igraci to sprovesti na teren.
Evo i jedna lagana za zagrevanje...
Siguran sam da je i Trinki spremio nesto slicno, ako ne i potpuno isto... Videcemo kako ce igraci to sprovesti na teren.
Evo i jedna lagana za zagrevanje...
Kazu jos nesto malo karata ostalo oko 1k.
Ocekeuje se pun kapacitet Arene.
Ocekeuje se pun kapacitet Arene.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!