NBA

Sve o američkoj košarci.

Moderator: Moderator

Viduka

Re: NBA

Post by Viduka » Sat Jan 11, 2020. 8:08 am

Worriorsi definitivno ne treba da vijaju bolje pozicije. Po meni, Russell, Green i kako stvari trenutno stoje, dobar pik na draftu, bili bi dovoljan mamac za Janisa. Mada, ja bi na njihovom mestu gledao kako znam i umem da zadrzim Green-a.

Spida

Post by Spida » Sat Jan 11, 2020. 11:10 am

Suluda je ideja da ne samo u gradu Milvokiju nego u čitavom Viskonsinu postoji čovjek koji bi pomislio da trejduje Adetokunba, makar sa druge strane bili ponuđeni Lenard ili Džejms.

Superstarovi se puštaju da odu samo u slučaju da im je ugovor pri isteku ili da ekipa rezultatski podbacuje (kao sad Sota sa Taunsom). GS ima dosta korisnih veterana koji bi bili od pomoći timovima koji love doigravanje i tu će tražiti pikove. Raselu je u međuvremenu pala vrijednost, pitanje je šta uopšte mogu dobiti za objektivno odličnog beka pred kojim su najbolje godine karijere.

Džezeri 13 od 14, besprekornih 8-0 otkako je doveden Klarkson :dance:

Viduka

Post by Viduka » Sat Jan 11, 2020. 5:33 pm

Koliko je meni krivo sto je Ja Morant u Memphis-u :angry-cussing: Decko aposlutno nema dovoljno prostora u medijima, koliko to njegove igre i talenat zasluzuju. Vise se prica o debelom i povredjenom Zionu, nego o momku koji svaki put kad igra, donosi showtime u FedEx Forum. Sinoc je isporucio 22p i 14a Spurs-ima i opet, dalje od Memphis-a kao da ne postoji.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Jan 12, 2020. 1:05 am

Naravno da Milvoki ne bi trejdovao Janisa, ali se bliži trenutak kada ce se on pitati. Ako odbije maksimalni, Milvoki ce biti prinudjen da traži šta najviše može dobiti za njega
non mollare mai

Spida

Post by Spida » Sun Jan 12, 2020. 7:44 am

@Viduka
Posle svake utakmice Memfisa po pet tekstova o Morentu, doslovno nema košarkaškog poslenika koji ga ne vidi kao rukija godine. Pišu da sa njim mogu dalje od bilo čega sa Konlijem - prilično laskava ocjena. Naravno da nijedan igrač klubova iz manjih gradova neće imati tretman kao oni iz Čikaga, Los Anđelesa, Njujorka, Majamija i Filadelfije. Jesu li srpski i hrvatski mediji pisali o Šišku dok je briljirao u Primorskoj?

@Irriducibili
Ističe mu dogodine, ali držim da ga ni u tom slučaju neće trejdovati tokom naredne sezone. Baksi u ovom sastavu lagano idu do 55 pobjeda, uz zdravlje na 60. Sve i da Janis izrazi želju da ode, nema logike odreći se šanse u PO 2021. sa njim (znamo koliko se posrećilo Torontu na putu do titule).

Juta je npr. držala Hejvorda do samog kraja iako nije bilo nikakvih garancija da će potpisati novi ugovor, za male franšize više znači jedna prilika da se ode daleko od razmjene zvijezde za pikove ili mlade talente.

Viduka

Post by Viduka » Sun Jan 12, 2020. 8:18 am

Spida wrote:
Sun Jan 12, 2020. 7:44 am
@Viduka
Posle svake utakmice Memfisa po pet tekstova o Morentu, doslovno nema košarkaškog poslenika koji ga ne vidi kao rukija godine. Pišu da sa njim mogu dalje od bilo čega sa Konlijem - prilično laskava ocjena. Naravno da nijedan igrač klubova iz manjih gradova neće imati tretman kao oni iz Čikaga, Los Anđelesa, Njujorka, Majamija i Filadelfije. Jesu li srpski i hrvatski mediji pisali o Šišku dok je briljirao u Primorskoj?
Ma naravno, samo sam ispoljio svoje nezadovoljstvo njegovim odlaskom u Memphis. Iskreno sam se nadao da ce u NY Knicks-e i da ce tako pomalo razdrmati "Veliku jabuku". Za jednog PG-a, on je vec sad apsolutno NBA ready, ne treba mu par godina za privikavanje, a pritom poseduje nestvaran atleticizam koji mu omogucava da bude hodajuci Highlight reel. Sve sto je potrebno NY-u. Ovako u Memphisu ima da odigra 4-5 godina, posle kojih ce otici u neki od pretendenata na titulu i to je to. Mogu da potpisem da nece biti fransizni igrac u Memphisu.
Sa druge strane, pun mi je kufer Ziona. Na koju god socijalnu mrezu odem, dobijem isto: "Da li je povredjen", "Koliko dugo ce odsustvovati", " Da li je debeo za NBA ili ne"...I tako svaki dan. To je toliko bolesno postalo, da ja prosto nemam reci. Ostatak generacije sa prethodnog drafta, zajedno ne dobije paznje u medijima kao debeli, povredjeni Zion. U situaciji kad je NBA gledanost opala i kada je xy vrhunskih igraca na listi povredjenih, bilo bi OK da se skinu sa jebenog hype train-a zvanog Zion i da se posvete igracima kao Ja.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Jan 13, 2020. 3:07 am

non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Jan 13, 2020. 12:38 pm

:D
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Vesely.24

Post by Vesely.24 » Mon Jan 13, 2020. 10:22 pm

Ima li informacija kada će se Bogdan vratiti na teren? Vidim da je najavljeno da neće igrati protiv Orlanda.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.

MMM

Post by MMM » Mon Jan 13, 2020. 11:07 pm

Piceo je BB sa suterskim treninzima, ocekujem ga kao ozeblo sunce.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Jan 14, 2020. 4:31 am

I pritom je još uspeo da mi sruši tiket za pola koša :blue:
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Jan 15, 2020. 2:53 am

Hvala Irvingu na odlasku iz Bostona. :D

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Jan 15, 2020. 2:58 am

Sjajno
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Jan 16, 2020. 1:04 am

Ima na Areni 1 Florida vs Virdžinija.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jan 16, 2020. 1:37 am

To je za NCAA temu, ja gledam Boston - Detroit
non mollare mai

Post Reply