ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Zamisli Gist, Brauni, Panter i 25 kosarkasa su bukvalno sirotinjski placeni... Navijaci Buducnosti su gadjali ciglom svoje igrace u Pioniru... Oni su cak izazvali prekid... Covic je posten lik... Cak je iznad AV... FMP svi mrze zato sto je to sampionski klub...
I jos da se na ovo ispovracam i shvatim, da je dato svakom da pise svasta bez trunke kontole, a posebno da se prenosi onaj ciganski rsb forum...
I jos da se na ovo ispovracam i shvatim, da je dato svakom da pise svasta bez trunke kontole, a posebno da se prenosi onaj ciganski rsb forum...
Ziv ti meni bio i ne pozeleo ti nikad relacije koje sam imao s vlasnicima te trovacnice... A da nikad nisam bio clan to foruma.Naka wrote: ↑Tue Jan 14, 2020. 9:05 pmZamisli Gist, Brauni, Panter i 25 kosarkasa su bukvalno sirotinjski placeni... Navijaci Buducnosti su gadjali ciglom svoje igrace u Pioniru... Oni su cak izazvali prekid... Covic je posten lik... Cak je iznad AV... FMP svi mrze zato sto je to sampionski klub...
Jeste Covic je direkto izaslanik Sotone i on sprecava mir i blagostenje na brdovitom Balkanu
Zar nije utvrdjeno jos ranije da je Dule kriv za tenzije i stanje kosarke u Srbiji? Ako se dobro secam jedva se cekalo da ode iz srpske kosarke , pa da ovde nastane blagostanje.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
-
Hiro Onoda
Ne samo u kosarci Dule je blokirao i ekonomiju i zivotni standard.
Mogu ti samo reci da je zajebo i sotonu... Onog trenutka kad upoznas tog coveka shvatis koliko je bolest blaga rec za takvu osobu... Sve u svemu, on je uspeo da napravi skandal i da vas sve, ali apsolutno sve, da bi igraci izginuli u Podgorici ono vece. Sto jo jos gore, ne da je uspeo nego je uslovio kompletnu ligu da mu se pokori ili ce on da je urusi preko svog gazde...
Sve u svemu meni je zao mog kluba koji je spao na to da cuti i pominje svog gazdu (istog kao i Covicevog) samo u superlativu kao spasioca sporta, dok se gusimo u tudjim i sopstvenim govnima.
Sve u svemu meni je zao mog kluba koji je spao na to da cuti i pominje svog gazdu (istog kao i Covicevog) samo u superlativu kao spasioca sporta, dok se gusimo u tudjim i sopstvenim govnima.
I onda su resili Danilovic, Pekovic, Todoric, Grba, Kecman, Tegi, kafe kuvarice uz pomoc SNS da zlog Vujosevica sutnu u Rumuniju....
-
Hiro Onoda
A posle toga su Delije odlucile da je Coki najveca legenda KKCZ.
- Гроф Тинторето
Zar za navodnu ciglu nije utvrdjeno da su kokice u pitanju bile?
Vidis @fkcz nisu to oni odlucili, vec su bili ucenjeni, svako na svoj nacin. Ako tebe secanje ne sluzi dobro, mogu da te podsetim da se javno iz drzavnog vrha govorilo da KKP nece dobiti dinara dok je DV u klubu. Pa smo pripreme te sezone zapoceli sa Sinadinovicem i ekipom.
@grof
Mnogo veci problem od cigle/kokica ili sta je vec bilo, su organizovani mafijasi koje je KKCZ pustila na teren. Zbog toga je Covic napravio dramu, a dobar deo vasih navijaca se upecao na pricu o gradjanskom ratu u CG, kako su to predstavljali.
@grof
Mnogo veci problem od cigle/kokica ili sta je vec bilo, su organizovani mafijasi koje je KKCZ pustila na teren. Zbog toga je Covic napravio dramu, a dobar deo vasih navijaca se upecao na pricu o gradjanskom ratu u CG, kako su to predstavljali.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
-
Hiro Onoda
To za ciglu/kokice je istina,to su pustili CG mediji pa su se ujutru izvinjavali.Гроф Тинторето wrote: ↑Tue Jan 14, 2020. 11:42 pmZar za navodnu ciglu nije utvrdjeno da su kokice u pitanju bile?
- Гроф Тинторето
Ne sporim sta je glavni problem, znam vrlo dobro.
Nego sam mislio da je "cigla" stvarno arhivirana i da nema potrebe da se koristi u ozbiljnom kontekstu.
Znate i sami da je 100 puta ponovljena laz = istina. Tako je i Kokeza postao grobar
Nego sam mislio da je "cigla" stvarno arhivirana i da nema potrebe da se koristi u ozbiljnom kontekstu.
Znate i sami da je 100 puta ponovljena laz = istina. Tako je i Kokeza postao grobar
Mnogi tako postadose okoreli partizanovci kako vidim 
- Гроф Тинторето
Pa normalno. Cak je i Nebojsa partizanovac i sve ovo radi zato sto ga je Partizan sutnuo i sad se sveti.
Zanimljivo kako se kao glavni motiv delovanja ozbiljnim kriminalnim njuskama istice navijacka pripadnost, a ne pare.
Zanimljivo kako se kao glavni motiv delovanja ozbiljnim kriminalnim njuskama istice navijacka pripadnost, a ne pare.
- Irriducibili
Utvrdio onaj koji je i organizovao taj mec, koji je u startu vise liceo na giljotinu i reviju prostakluka nego na sportsku utakmicu... I dobro kazes, kada neko izadje 100 puta na Pink, Happy i Studio B i iznese jednu te istu pricu, ona postane istina...Гроф Тинторето wrote: ↑Tue Jan 14, 2020. 11:42 pmZar za navodnu ciglu nije utvrdjeno da su kokice u pitanju bile?