NBA
Moderator: Moderator
-
Hiro Onoda
Re: NBA
Pa da su ih lako dobili nisu ali Kings su iz PO trke ispali davno.
Najbolje da ce da bude na max broju obrtaja protiv raspalih KingsaHiro Onoda wrote: ↑Thu Jan 16, 2020. 10:31 amPa da su ih lako dobili nisu ali Kings su iz PO trke ispali davno.
Divim se decku zaista kada vidim ovaj roster Dallasa...
-
Hiro Onoda
Ja odavno nisam toliko impresioniran regularnom sezonom u NBA jer se bukvalno igra samo za statistiku top se najbolje vidi po ovoj kisi tripl-dablova.Nesto sto se nekad desavalo jednom u 10 dana sad je skoro svako vece.
Ne mislim tu samo na Doncica nego generalno.
Luka ce imati TD u PO s pola gasaHiro Onoda wrote: ↑Thu Jan 16, 2020. 10:45 amJa odavno nisam toliko impresioniran regularnom sezonom u NBA jer se bukvalno igra samo za statistiku top se najbolje vidi po ovoj kisi tripl-dablova.Nesto sto se nekad desavalo jednom u 10 dana sad je skoro svako vece.
Samo da naciljamo Denver
- Tajler Darden
Sad vidim. Stižu me godine.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
- Tajler Darden
Čitao sam da Tauns i Tig nisu u dobrim odnosima.
Verujem da je to razlog trejda. Takođe, imaju šansu da razviju Kulvera.
Verujem da je to razlog trejda. Takođe, imaju šansu da razviju Kulvera.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Culver nije plej, Napier ce se naigrati
Čudi da ih navijači još uvek niau spalili na lomači. Daš Lavina, Markanena i Dunn-a za Batlera, sa kojim opet ne znaš šta ceš, pa ga trejduješ za Šarica, Covingtona i još neko smece
I za sve to vreme, sa svim tim zvezdama, ne napraviš nikakav rezultat. Ovo dodatno slabljenje tima je tek nonsens
Čudi da ih navijači još uvek niau spalili na lomači. Daš Lavina, Markanena i Dunn-a za Batlera, sa kojim opet ne znaš šta ceš, pa ga trejduješ za Šarica, Covingtona i još neko smece
I za sve to vreme, sa svim tim zvezdama, ne napraviš nikakav rezultat. Ovo dodatno slabljenje tima je tek nonsens
non mollare mai
-
Hiro Onoda
I dalje im to nije lose kao onaj trejd gde su dali Garneta za 5 igraca i dva pika i opet dobili sipak.
- Irriducibili
Navodno im je dugoročan plan D-Lo, ali ne znam šta misle da daju za njega timu koji puca na Janisa
non mollare mai