Umesto da se pokriju usima sto su u 10. kolu imali trening sklanjalicu umesto utakmice covek se ne libi da prica o "sudijama" kad biva preslisan 30 razlike, gde mu je tim bio u deficitu sa skokovima od samo 20.
ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Jel konobar sastavlja saopstenje?
Umesto da se pokriju usima sto su u 10. kolu imali trening sklanjalicu umesto utakmice covek se ne libi da prica o "sudijama" kad biva preslisan 30 razlike, gde mu je tim bio u deficitu sa skokovima od samo 20.

Jon Bones
Poslusao, ali ne mogu da se slozim s tobom, iz jednog prostog razloga. Da je tako nesto hteo da kaze, rekao bi nakon utakmice sa njegovim gazdom.
@Nutz Mislis da bi smio to da kaze nakon utakmice sa svojim gazdom? Meni je djelovalo kao da mu je ajde da kazem presmrdjelo da igra sklanjalice dok Zvijezda ne upadne u 4, pa mu je ovo vise izlecelo zbog poraza od 30 razlike pa je ujedno malo i balansirao da moze da se protumaci kao da se odnosilo i na sudjenje
- Irriducibili
Taj više voli da Zvezda pobedi nego njegov tim, nije potrebno da mu gazda naredi
non mollare mai
Ne mislim da bi smeo, ali ne mislim ni da bi sad smeo to da kazeAsterix wrote: ↑Sun Jan 19, 2020. 8:17 pm@Nutz Mislis da bi smio to da kaze nakon utakmice sa svojim gazdom? Meni je djelovalo kao da mu je ajde da kazem presmrdjelo da igra sklanjalice dok Zvijezda ne upadne u 4, pa mu je ovo vise izlecelo zbog poraza od 30 razlike pa je ujedno malo i balansirao da moze da se protumaci kao da se odnosilo i na sudjenje
Ako mene pitas, nema sanse da je nesto protiv gazde rekao.
- Tajler Darden

Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Uvek postoji neki lik zbog koga mi se sere od reprezentacije
Rastali se CedevitaOlimpija i Boutrajt. Mozda ciste malo situaciju u svlacionici i spremaju neko pojacanje (ili vise njih) posto su posle poraza od Mornara (imaju 0-2 sa njima i samo pobedu vise) u mogucem problemu oko plasmana u plej-of.
Videcemo da li je ovo zamena za Boutrajta ili samo dopuna spoljne linije, mislim da im treba jos jedan koji "ume" sa loptom uz Mekintajera.
Sa vama vazda cirkus, ne znate vise ni sta se krade kada igrate sa nama... Kradete ime kluba, pehar, prisivate kradjom neke zvezde, kradete neke titule koje niste osvojili...Гроф Тинторето wrote: ↑Sun Jan 19, 2020. 8:03 pmPogresno protumacena izjava, a i malo nespretno izrecena.
Covek se osvrnuo na sudijsku kradju protiv KKP koja se ponavlja vec nekoliko utakmica.
Sutra ce sve biti jasnije nakon saopstenja
Da nije vas, stvarno bi ABA liga bila dosadna, ovako uvek neki cirkus al u pravom smislu te reci...
Konacno je pristup u ABA ligi dobar, ocekujem svih 6 pobeda do kraja i drugo mesto.
Mornar Bar pred osnaživanjem rostera sa 2 nova igrača
- Гроф Тинторето
Sve ok, Naka. Nemoj da se pecas na sve zajebantske postove nakon jednog ozbiljnog. Neka bude da je cigla, potpuno mi je svejedno.Naka wrote: ↑Mon Jan 20, 2020. 5:59 pmSa vama vazda cirkus, ne znate vise ni sta se krade kada igrate sa nama... Kradete ime kluba, pehar, prisivate kradjom neke zvezde, kradete neke titule koje niste osvojili...Гроф Тинторето wrote: ↑Sun Jan 19, 2020. 8:03 pmPogresno protumacena izjava, a i malo nespretno izrecena.
Covek se osvrnuo na sudijsku kradju protiv KKP koja se ponavlja vec nekoliko utakmica.
Sutra ce sve biti jasnije nakon saopstenja
Da nije vas, stvarno bi ABA liga bila dosadna, ovako uvek neki cirkus al u pravom smislu te reci...
- Angus Young
nije uvek lako, ali je uvek lepo..