KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Realno ovo je samo dokaz do nam jos malo fali da mozemo da igramo u ritmu dve utakmice u 3 dana (obe gostovanje)...
Da se ova utakmica igrala u sredu kladim se da bi mi ovo dobili 10+ razlikom...
Da se ova utakmica igrala u sredu kladim se da bi mi ovo dobili 10+ razlikom...
Svaliti sve na Zagora nije posteno u mecu u kom ubacimo poena koliko za poluvreme Virtusu. Utakmica uzasna za gledanje, uzasna. Timski izgubljena utakmica, kao sto smo i timski pobedjivali.
Mozda postoji taj problem lidera, gde i Gorda i Rade to nisu, ali videcemo vremenom ko ce povuci kada je gusto. To sam ocekivao od Tomasa, ali on trenutno nije ta tom nivou.
Steta, ali idemo dalje, ne treba mnogo tugovati, idu novi mecevi, nove sanse. Pobeda protiv Darusafake vodi dalje cini mi se u svim slucajevima ako imamo 4-2.
Mozda postoji taj problem lidera, gde i Gorda i Rade to nisu, ali videcemo vremenom ko ce povuci kada je gusto. To sam ocekivao od Tomasa, ali on trenutno nije ta tom nivou.
Steta, ali idemo dalje, ne treba mnogo tugovati, idu novi mecevi, nove sanse. Pobeda protiv Darusafake vodi dalje cini mi se u svim slucajevima ako imamo 4-2.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Irriducibili
Ovaj poraz nam mnogo komplikuje situaciju i bitno otežava postizanje željenog cilja. Pobedom smo mogli praktično obezbediti prvo mesto, sada verovatno startujemo eliminacione duele sa drugog mesta, bez prednosti domaceg terena. Ozbiljan hendikep
Vremenom mi je postala kristalno jasna Trinkijerijeva postavka, opredeljenje da ne želi u timu dominantnog igrača, a danas smo upravo zbog toga izgubili. U trenucima odluke, mora se znati ko rešava, a ne da to bude improvizacija
Takodje se ispoljilo i ono na šta ukazujem od početka sezone, tim ima samo jednog pouzdanog šutera i nije prvi put da udjemo u problem sa šutem protiv čvrste odbrane. Uz to, u takvim okolnostima imamo velike poteškoce kako sa prenosom lopte, tako i sa organizacijom napada. Gordic je jednoobrazan i predvidiv, dok Walden uopšte nije plej
P.S.
Na Zagorca i treba svaliti krivicu, njegova potreba da stavi sebe iznad tima je dovela do ovakvog epiloga. Utripuješ da si Kari, a za metar promašiš trojku iz dotrčavanja. Klasičan bezobrazluk i nedostatak timske hijerarhije
Vremenom mi je postala kristalno jasna Trinkijerijeva postavka, opredeljenje da ne želi u timu dominantnog igrača, a danas smo upravo zbog toga izgubili. U trenucima odluke, mora se znati ko rešava, a ne da to bude improvizacija
Takodje se ispoljilo i ono na šta ukazujem od početka sezone, tim ima samo jednog pouzdanog šutera i nije prvi put da udjemo u problem sa šutem protiv čvrste odbrane. Uz to, u takvim okolnostima imamo velike poteškoce kako sa prenosom lopte, tako i sa organizacijom napada. Gordic je jednoobrazan i predvidiv, dok Walden uopšte nije plej
P.S.
Na Zagorca i treba svaliti krivicu, njegova potreba da stavi sebe iznad tima je dovela do ovakvog epiloga. Utripuješ da si Kari, a za metar promašiš trojku iz dotrčavanja. Klasičan bezobrazluk i nedostatak timske hijerarhije
non mollare mai
- Tajler Darden
Odakle to da ćemo biti drugi u grupi? Stvarno idete iz krajnosti u krajnost.
Na kraju... Mi ove sezone imamo četiri trijumfa u gostima u EK. Ekipa je sposobna da pobeđuje na strani.
Na kraju... Mi ove sezone imamo četiri trijumfa u gostima u EK. Ekipa je sposobna da pobeđuje na strani.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Pa da li bi bilo ko ovo uspeo da resi? Nesto imam osecaj da niko nije bio spreman da pogodi neki ovakav sut. Gordic, Jare?
Jedino Markus, ali on mora dobru situaciju da ima.
Jedino Markus, ali on mora dobru situaciju da ima.
Nas je jedino Tofas nadigrao na strani. Kuban i Darusafaka su lako mogle biti pobedjene.Tajler Darden wrote: ↑Tue Jan 21, 2020. 11:56 pmOdakle to da ćemo biti drugi u grupi? Stvarno idete iz krajnosti u krajnost.
Na sve te stvari mi smo davno navikli...
Možemo da dobijemo Virtus u gostima ako budemo s malo boljim procentom šuta nego noćas protiv Dfake, nisu oni uopšte nepobjedivi tamo, kakvo crno čuvanje +18. Šteta za noćašnji poraz jer smo mogli da imamo sigurnu prednost domaćeg terena do kraja ali to ne bi bilo interesantno.
Možemo da dobijemo Virtus u gostima ako budemo s malo boljim procentom šuta nego noćas protiv Dfake, nisu oni uopšte nepobjedivi tamo, kakvo crno čuvanje +18. Šteta za noćašnji poraz jer smo mogli da imamo sigurnu prednost domaćeg terena do kraja ali to ne bi bilo interesantno.
- Irriducibili
Očekujem da ce Virtus rešiti ove što mi nismo mogli, baš kao i da nece protiv nas dopustiti kiks na domacem terenu u odlučujucem meču
Ova ekipa nema rutinera, vodju, to sam vec konstatovao, ali je retko nebulozan postupak da imaš tri saigrača ispred sebe, a ti se opredeljuješ da trčiš preko celog terena ne bi li šutnuo, umesto da im proslediš loptu unapred
Ova ekipa nema rutinera, vodju, to sam vec konstatovao, ali je retko nebulozan postupak da imaš tri saigrača ispred sebe, a ti se opredeljuješ da trčiš preko celog terena ne bi li šutnuo, umesto da im proslediš loptu unapred
non mollare mai
Čime te ubijedio Virtus u tu pobjedu u Turskoj? Mucili su se protiv ovakvog Trenta noćas..Irriducibili wrote: ↑Wed Jan 22, 2020. 12:11 amOčekujem da ce Virtus rešiti ove što mi nismo mogli, baš kao i da nece protiv nas dopustiti kiks na domacem terenu u odlučujucem meču
I zašto mi ne možemo s njima u Italiji?
Hipoteticki: Mi dobijemo Dacku 10, izgubimo od Virtusa isto 10.
Darasufaka odlazi na -19 u trouglu dok Virtus ide na +3 sto znaci da Darasufaka juri 12 razlike. Ako nas Virtus vise nabije a mi Darasufaku nabijemo jos vise, vrlo moguce je da ce Turci u poslednjem mecu uci bez elana. Jedini siguran put do prvog mesta su pobede protiv Darasufake i Virtusa.
Darasufaka odlazi na -19 u trouglu dok Virtus ide na +3 sto znaci da Darasufaka juri 12 razlike. Ako nas Virtus vise nabije a mi Darasufaku nabijemo jos vise, vrlo moguce je da ce Turci u poslednjem mecu uci bez elana. Jedini siguran put do prvog mesta su pobede protiv Darasufake i Virtusa.
- Irriducibili
Zato što su kvalitetniji od Dačke, a pritom imaju iskusne igrače, koji znaju kako da rutiniraju. Ovo zadnje vredi i za meč sa nama
Ne treba da nas zavarava njihova trenutna igra, oni nemaju imperativ da kao mi vec u januaru dignu formu. Voleo bih da grešim, ali se iskreno bojim da ce nas skupo koštati veče kad je Zagorac umislio da je Durant
Ne treba da nas zavarava njihova trenutna igra, oni nemaju imperativ da kao mi vec u januaru dignu formu. Voleo bih da grešim, ali se iskreno bojim da ce nas skupo koštati veče kad je Zagorac umislio da je Durant
non mollare mai
Ja kad vidim kgru Teodosica i Markovica pomislim, da su oni blize groblju neko ozbiljnojbkosarci. U ekipi imaju svega tri igraca koja znaju sa loptom, od toga dva gore pomenta kosarkasa. Nocas su pobedili Trento samo zahvaljujuci izjavi Djordjevica posle Darusafake i svesrdnoj pomoci trojca u plavom. Mi ako odigramo kako treba dva naredna meca, nikakvi trouglovi.
- Irriducibili
Voleo bih da delim ovde prisutan optimizam, koji savršeno ilustruje Zagorčev povratak u dečaka na terenu ispred zgrade, samo je još falilo da je uzviknuo ime idola. Samo što je tada mogao stradati eventualno komšijski prozor, a sada je cena potencijalno mnogo veca
Ok, Virtus ima dvojac koji beži od pogrebnika, još samo jednog koji zna sa loptom, a šta je sa nama, koji ne možemo loptu da rutinski prenesemo preko pola? Bice da obilujemo virtuozima s loptom, Trae Young da uči od njih
Ok, Virtus ima dvojac koji beži od pogrebnika, još samo jednog koji zna sa loptom, a šta je sa nama, koji ne možemo loptu da rutinski prenesemo preko pola? Bice da obilujemo virtuozima s loptom, Trae Young da uči od njih
non mollare mai
Partizan će biti prvi jer je najbolja ekipa u grupi.
Darusafaka iako ima skromniji sastav i mnogo manji budžet ima boljeg trenera i timski duh od precenjenog Segafredo Virtusa.
Darusafaka iako ima skromniji sastav i mnogo manji budžet ima boljeg trenera i timski duh od precenjenog Segafredo Virtusa.