Velike su sanse da hocemo i da Virtus zavrsi sa 5:1Tajler Darden wrote: ↑Tue Jan 21, 2020. 11:56 pmOdakle to da ćemo biti drugi u grupi? Stvarno idete iz krajnosti u krajnost.
Na kraju... Mi ove sezone imamo četiri trijumfa u gostima u EK. Ekipa je sposobna da pobeđuje na strani.
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Daj boze da budemo prvi, ali najbolja ekipa u grupi je Virtus i jako tesko cemo dobiti u Bolonji, a jos se igra derbi u ponedeljak u 21 a vec u srijdu mec sezone u Bolonji
Bice derbi mozda u nedelju. Nije jos sve to sigurno.
Pa realno, ali videcemo, utakmicu po utakmicu, pa ako treba i u Bolonji za prvo mesto, sto da ne.
Pa realno, ali videcemo, utakmicu po utakmicu, pa ako treba i u Bolonji za prvo mesto, sto da ne.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Pa i oni igraju u sredu, takodje vazan mec.
Prvo mi sledeću sredu da dobijemo Dacku ovde, pa onda da vidimo sta i kako.
Prvo mi sledeću sredu da dobijemo Dacku ovde, pa onda da vidimo sta i kako.
Ne znam sto ste toliko ubedjeni da ce Virtus imati 5:1. Videli smo kako se snalaze kad ih ekipe stisnu i prebiju, a Darusafaka ako ista zna, onda je to to.
Glavni problem osvajanju EC Partizanu predstavlja beli Durant Zagorac. Klasičan igrač uloge, ali on dečko misli da je poseban. Ne znam odakle crpi to samopouzdanje. Ima Pejdza samog on roka kao debil.
Zašto nisu Jaramaz, Pejdž, Tomas, Mozli arogantni nego lik koji je popio otkaz u pred početak NBA sezone a imao je ugovor na 2. godine?! Jedinstven uspeh. Pa taj isti posle nije mogao u 12 biti najgore ekipe acb lige. Ali ne on je Durant.
Da izgleda kao Birčević razvaličili bi ga po ulici.
On bi taj šut uzeo i u petorci s Teodosićem, Bogdanom, Bjelicom i Jokom.
Debil momak.
Zašto nisu Jaramaz, Pejdž, Tomas, Mozli arogantni nego lik koji je popio otkaz u pred početak NBA sezone a imao je ugovor na 2. godine?! Jedinstven uspeh. Pa taj isti posle nije mogao u 12 biti najgore ekipe acb lige. Ali ne on je Durant.
Da izgleda kao Birčević razvaličili bi ga po ulici.
On bi taj šut uzeo i u petorci s Teodosićem, Bogdanom, Bjelicom i Jokom.
Debil momak.
Mnogo cemo mi lakse izaci na kraj sa Virtusom nego sa Darusafakom. Ocekivao sam mnogo bolju kosarku od Virtusa, ali mi deluju premekano na obe strane terena i to je nasa sansa tamo. Necemo otici tamo kao ovce na klanje, siguran sam da imamo sansu i da cemo pokusati da je iskoristimo. Kljuc te utakmice je Trinkijeri, ako takticki opet razbije Saleta kao u Beogradu, tamo im nece pomoci ni sudije ni Djordi ni sve pare ovog sveta.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
-
Hiro Onoda
Zagorac je igrac koji je tek dolaskom Trinkijerija doziveo da ima trenera koji ce da mu objasni kako se igra kosarka.On je proveo citavu karijeru do Trinkijerija i timovima svog menadzera i jedan put kada nije bio u takvom timu sutnuli su ga odmah.
On je cak i napredovao u zadnjih godinu dana ali je u smislu skolovanog igraca toliko propustio da je to sada tesko nadoknaditi.Tu racunam i njegovu selekciju suta.
On je cak i napredovao u zadnjih godinu dana ali je u smislu skolovanog igraca toliko propustio da je to sada tesko nadoknaditi.Tu racunam i njegovu selekciju suta.
Nema više karata za Darušafaku.
Ne sećam se kada su poslednji put ovako brzo rasprodate karte za našu utakmicu.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.
Zagorac i Gordic su trenutno dva igraca uz Novicu sa mudima. Ostali imaju, ali se to izgubi kada dodje stani pani. Zagorac ima mana, neverovatno losa mehanika suta, nema dribling, ponekad previse odsutan, ALI??? Zagorac sme da uzme loptu kada niko drugi to ne sme. Jednostavno, pismen je kosarkaski. Inteligentan. Vidi se da mu je ovo tek prva sezona u kojoj se on definise kao igrac. Nije ogranicen i sa njim moze poprilicno dosta da se radi i kod njega je moguc napredak do kraja sezone.
Meni je sinoc bio zanimljiv i Mekadu. Ni malo naivan igrac, ume da se dobro odmota iz pika, oseti igru ali u nekim trenucima totalno nezainteresovan za odbranu. Pored njega su u par navrata prolazili bekovi kao na korzou.
Sinoc se takodje osetio i nedostatak Redinga. Ne poenterski, koliko njegovo prisustvo na spoljnoj poziciji da udeli pas kada vrse zestok pritisak na nase plejmejkere.
Meni je sinoc bio zanimljiv i Mekadu. Ni malo naivan igrac, ume da se dobro odmota iz pika, oseti igru ali u nekim trenucima totalno nezainteresovan za odbranu. Pored njega su u par navrata prolazili bekovi kao na korzou.
Sinoc se takodje osetio i nedostatak Redinga. Ne poenterski, koliko njegovo prisustvo na spoljnoj poziciji da udeli pas kada vrse zestok pritisak na nase plejmejkere.
Imam osecaj da sada prodaju mnogo manje karata nego pre. Okej uracunaju da ce uci broj ljudi bez karte, ali preteraju u tome...