NBA
Moderator: Moderator
- Irriducibili
- Tajler Darden
Re: NBA
Ove godine je nepravda učinjena prema Bukeru.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
S obzirom da na AS idu igraci po individualnim zaslugama i nema nikakve veze sa uspjehom tima, Buker je morao biti tamo. Igra sjajnu sezonu i trebao je biti AS ispred CP3 i cak i Vestbruka ako gledamo ucinak od pocetka sezone. Isto vazi i za Bila na istoku.
Svakako je AS vikend jedan nepotrebni cirkus, tako da nije ni vazno sta ce uraditi. Zadnje stvari koje sam gledao na AS su Nik Jang na 3PT takmicenju i zadnja Kobijeva AS utakmica, a i prije toga ne pamtim da sam neki AS gledao. Davno je izgubilo smisao.
Svakako je AS vikend jedan nepotrebni cirkus, tako da nije ni vazno sta ce uraditi. Zadnje stvari koje sam gledao na AS su Nik Jang na 3PT takmicenju i zadnja Kobijeva AS utakmica, a i prije toga ne pamtim da sam neki AS gledao. Davno je izgubilo smisao.
Glup hajp oko CP3 i OKC ove godine. Oni kso igraju bolje od ocekivanog, aha vazi, moda za nekog ko ne poznaje kosarku. Od ekipa iza njih jedino se moralo vise ocekivati od Portlanda i to je to. Iznenadjenje je kao sto je on uopste zainteresovan za igru, a brat ima ugovor od 140 miliona i nije u top 30 igrqca u ligi trenutno. Pitanje je koji bibio na svojoj poziciji uopste. Oklahoma kao sedma na zapadu ne moe biti iznenadjenje. Ekipa koja ima njega (sa svih 17ppg), Galinarija, Adamsa, SGA itd. i mora da bude u borbi za plejof.
Daj ne zajebavaj,igraju daleko preko ocekivanja.Posle osipanja ekipe projektovani i jesu bili ispod crte.CP je strasan igrac,ali je na kraju karijere,daleko od nekog zenita.Galinari je ok igrac na NBA nivou kao i Adams,ali daleko od nekog top kvaliteta koji moze da nosi ekipu do nekih vecih ciljeva.SGA igra odlicnu sezonu,mnogo bolju nego sto se ocekivalo.Kliknuli su i to ne izgleda lose.Ako bi neki trade napravili za neko bolje krilo,mogu jos bolje.Bilo je planirano da CP ode u Majami u trejdu za jos pikova i ne znam kog igraca,izgleda da nema od toga nista.Malterego wrote: ↑Fri Jan 31, 2020. 6:00 pmGlup hajp oko CP3 i OKC ove godine. Oni kso igraju bolje od ocekivanog, aha vazi, moda za nekog ko ne poznaje kosarku. Od ekipa iza njih jedino se moralo vise ocekivati od Portlanda i to je to. Iznenadjenje je kao sto je on uopste zainteresovan za igru, a brat ima ugovor od 140 miliona i nije u top 30 igrqca u ligi trenutno. Pitanje je koji bibio na svojoj poziciji uopste. Oklahoma kao sedma na zapadu ne moe biti iznenadjenje. Ekipa koja ima njega (sa svih 17ppg), Galinarija, Adamsa, SGA itd. i mora da bude u borbi za plejof.
Daleko je ova Oklahoma od nekog suvog kvaliteta,ali igraju dobro.